En Sıcak Konular

TRABZONSPOR 2-1 KAYSERİSPOR

24 Ekim 2009 09:21 tsi
TRABZONSPOR 2-1  KAYSERİSPOR Bordo-mavili ekip, evinde ağırladığı Kayserispor önünde karşılaşmaya tutuk başladı. Makakula’nın golüyle sarsıldı, Gökhan Ünal’la eşitliği sağladı. İlk yarının uzatma dakikalarında sahne alan Ceyhun Gülselam üç hafta sonra takımını galibiyete

Selam sana Trabzon

Bordo-mavili ekip, evinde ağırladığı Kayserispor önünde karşılaşmaya tutuk başladı. Makakula’nın golüyle sarsıldı, Gökhan Ünal’la eşitliği sağladı. İlk yarının uzatma dakikalarında sahne alan Ceyhun Gülselam üç hafta sonra takımını galibiyete taşıdı

Geçtiğimiz hafta Galatasaray karşısında gol düellosunu 4-3 kaybeden Trabzonspor 10. haftanın açılış maçında sahasında konuk ettiği Kayserispor’u 2-1 yenerek üç hafta aradan sonra galip geldi.
20. dakikada Hakan’ın sol kanattan ceza sahasına gönderdiği topa hiç bir savunma oyuncusu dokunamayınca Makakula, arka direkte plase bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1.
26. dakikada uzun topla ceza sahasına giren Mehmet Eren karşısındaki Song’u geçtikten sonra kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Sylva’dan dönen topu Furkan tamamlamak istedi ancak meşin yuvarlak üstten auta çıktı.
27. dakika Trabzonspor Teknik Direktörü Broos, kritik bir müdahalede bulunarak Yattara’nın yerine Umut’u, Engin’in yerine ise Selçuk’u oyuna aldı. Bu dakikadan sonra ev sahibi ekip toparlandı.
36. dakikada Tayfun’un sağdan ceza sahasına ortaladığı topa gelişine vuran Gökhan’ın şutunda top filelerle buluştu: 1-1.
45+2. dakikada Selçuk’un soldan kullandığı serbest vuruşa iyi yükselen Ceyhun’un kafa vuruşuyla top ağlarla buluştu: 2-1.
55. dakikada savunmanın uzaklaştıramadığı topta oluşan karambolde Mehmet Eren’in şutu yan direkte patladı.

Kayseri 10 kişi kaldı
65. dakikada Ceyhun’un uzun pasında sol çaprazda topla buluşan Gabric’in ceza sahasına indirdiği topu Gökhan, müsait durumda yandan auta gönderdi.
70. dakikada Gabric’le ikili mücadeleye giren Ali Turan topa eliyle müdahale edince ikinci sarı karttan sonra kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.
72. dakikada Selçuk’un kullandığı serbest vuruşta direk kaleye giden topu Souleymanou elinden kaçırdı. Song’un tamamlayamadığı topu savunma uzaklaştırdı.
77. dakikada Umut’un pasıyla boş pozisyonda ceza sahasına giren Colman’ın müsait durumdaki şutu savunmaya çarparak kornere çıktı.

MAÇTAN NOTLAR

Yattara ilk kez
Broos, Galatasaray maçında oynattığı Serkan, Giray ve Umut’u Kayserispor önünde yedekte bıraktı, Yattara, Song ve Gökhan’a 11’de görev verdi. Sakatlığı nedeniyle oynayıp oynamayacağı çok tartışılan Yattara, bu sezon ilk kez 11’de sahaya çıkarken kötü performansı nedeniyle 27. dakikada yerini Umut’a bıraktı. Tjikuzu, kadroya yine alınmadı.

TSYD’den pankart
TSYD Yönetim Kurulu, basın tribününe, “Spor medyasına yapılan her türlü saldırıyı şiddetle kınıyoruz“ yazılı pankart açtı. Trabzonspor ve Kayserispor sahaya, “Yasadışı bahse son. Türkiye kazansın. Var mısın?“ yazılı pankartla çıktı. Tribünlerde çok sayıda Azerbaycan bayrağının Türk bayrakları ile birlikte yan yana açılması dikkati çekti.


Taraftardan tepki
Broos, 27. dakika Yattara’nın yerine Umut’u, Engin’in yerine ise Selçuk’u oyuna aldı. Engin ve Yattara uzun süre sahadan çıkmakta tereddüt edince İdari Menajer Caner Çuvalcıoğlu saha kenarına gelerek futbolcuları dışarı çağırdı. Oyundan çıkan Engin, taraftarlara doğru dönerek durumu alkışlarla protesto etti. Yattara ise yedek kulübesinde oturdu. Taraftarlar Broos’un değişikliklerini protesto ettikten sonra Yattara aleyhine de tezahürat yaptı.

Kaynak: Milliyet Gazetesi,http://www.milliyet.com.tr/Spor/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&KategoriID=6&ArticleID=1154011&Date=24.10.2009&b=Selam%20sana%20%20Trabzon

 



Bu haber 494 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    8,103 µs