En Sıcak Konular

ERMENİ ALDI ALACAĞINI,GELSİN SIRADAKİ..

13 Ekim 2009 23:51 tsi
ERMENİ ALDI ALACAĞINI,GELSİN SIRADAKİ.. İmzalar atıldı. Ermenistan da aldı alacağını… Gelsin sıradaki ecnebi, gelsin sıradaki ekalliyet! Hepsi alsınlar alacaklarını… Milli Mücadele günlerinde alamadıklarını, Lozan’da alamadıklarını buyursunlar alsınlar!

Ermeni de alacağını aldı; gelsin sıradaki… 
 
İmzalar atıldı. Ermenistan da aldı alacağını… Gelsin sıradaki ecnebi, gelsin sıradaki ekalliyet! Hepsi alsınlar alacaklarını… Milli Mücadele günlerinde alamadıklarını, Lozan’da alamadıklarını buyursunlar alsınlar!
Modern Sevr sürecinden cümle âlem istifade etsin…
Türkiye savaş mı kaybetti?! Yooo; savaş filan kaybetmedik! Bağımsızlık karakterimiz başta olmak üzere çok şeylerimizi kaybettik! Değiştirdiler, dönüştürdüler Türkiye’yi… Omurgasızlaştık kısaca!
Ecnebi beslemesi kimileri, bıyık altından sırıtarak “Rahat olun, rahat… Bu milleti Allah korur!” mavalıyla halkın kendine gelmesini öteliyorlar, halkın reflekslerini boşaltmaya devam ediyor, ecnebilerin değirmenine su taşıyorlar. Sorun onlara; Yüce Allah ile, O’nun son peygamberi Muhammed’i ile, mukaddesat uğruna can veren şüheda ile hangi bağı kaldı bu milletin, hangi bağını bıraktınız ki, Allah koruyacakmış! Allah’ından koparttınız; Muhammed’inden koparttınız, şühedanın ruhaniyetini incittiniz; papaza bağladınız, hahama bağladınız, Apo’ya maskara ettiniz Yüce bir milleti! Allah yüzüne bakar mı böyle bir milletin!
Hem mademki, vatanın ve milletin korunması işini Yüce Allah’a ihale etmiştiniz; Milli Mücadele başta olmak üzere, tarihten bugüne milyonlar neden can verdi, neden şehit düştüler! Neden hala can veriyoruz!?
Bu derece münafıklık ve bu kadar cambazlık, gerçekten fazla… Yolgeçen hanına döndü Türkiye!
AKP hükümetinden, Türk milleti dışında herkes, umduğunu buldu, cümle alem alacağını aldı, alıyor.
ABD, AB, IMF, İsrail, Kıbrıs Rum kesimi vs… AKP hükümeti eliyle Türkiye’den alacaklarını aldılar, alıyorlar. Sadece ecnebiler mi?! Hayır…
Bir zamanlar açlıktan nefesleri kokan aşiret reisi Barzanî de, Talabanî de alacaklarını aldılar; tahtlarına kondular, Türkiye’nin karşısında dörtköşe kuruldular!
Bu arada azınlıklar da alacaklarını aldılar AKP hükümetinden! Rumlar aldı. Ermeniler aldı. Museviler aldı…
Ecnebisi, azınlığı, gayr–ı müslimi AKP hükümetinde alacağını alırken; Türk milletinin payına ne düştü?! İşsizlik, yokluk, yoksulluk, borç, icra, faiz ve haciz… Millet, bunu kendi eliyle yaptı, kendi buldu!
Atı alan ecnebiler ve azınlıklar ise, Üsküdar’ı çoktan geçti!
AKP, gayr–ı müslim ekalliyete, adeta Lozan’ı rafa kaldırıp Sevr’i hortlatacak nitelikte imtiyazlar getirdi. Gayr–ı Müslim azınlıklar, Vakıflar Yasası’ndaki değişikliklerle bayram yaptılar. Hazineye devredilmiş olan mallarını dahi geri aldılar, alıyorlar. AİHM’nin son kararıyla daha çok gayr–ı menkul geri alacaklar!
AKP’nin İmar kanununda yaptığı “bir kelimelik” sinsi değişiklik sayesinde, diledikleri yere kilise, havra vs açma hakkı elde etti cümlesi… Fener Patrikhanesi aldı alacağını… Dahasını bekliyorlar!
Siyahi Başkan Obama’nın kapısında yaşanan arbedeyle adeta kapıdan kovulup bacadan içeri giren Başbakan R. T. Erdoğan, 30’u aşkın etnik unsurun sorunlarıyla ilgileniyoruz, hepsini halledeceğiz diyerek su kaçırıyor ecnebi dostlarının kulaklarına New York’ta!
Türk milleti üzerinde etnik kaşıma devam ediyor… İdam sehpasında MHP’nin katkılarıyla inen ve boğazından ilmeği kurtaran Apo, alacağını almak, kodesten çıkmak ve milletvekili olmak için sırada bekliyor.
Güneydoğulu kardeşlerimiz, İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın yüzüne topyekün kepenk kapatsalar da, “Amerikan patentli açılım ve saçılım” çalışmaları sürüyor.
Türkiye’nin bu siyasi bağbozumundan niye Ermenistan istifade etmesin! Ermenistan aldı alacağını… Gelsin sıradaki ecnebi, gelsin sıradaki ekalliyet!
Hani Ermenilerin Karabağ’ı işgali sebebiyle sınırları kapatmıştık! Azerbaycan’a söz verilmişti hani; Karabaş işi hallolmadan imza atmayız diye… Karabağ’dan geri mi çekildi Ermeni!? Neden sınırlar açılıyor! AKP hükümeti ile “kanki pozları” veren Azerbaycan yönetiminin aklı başına düştü mü şimdi?!
Öte yandan yıllardan beri soykırım yaftası ve yalanını ağızlarına sakız yapanlarla aynı masa etrafında tarih araştırması yapacağız öyle mi?! Bu omurgasız duruşa zillet bile denmez!
El hasıl, Türkiye’nin dimdik ve onurlu ayakta durabilmesi ve ilelebet payidar kalabilmesi için, önce Türk milletinin ayıkması, kendine gelmesi, ecnebilerin ve azınlıkların istediklerini yapmaktan başka bir icraat ortaya koyamayan AKP hükümetini ve sair mandacı partileri keşfetmesi, bunları değil işbaşına getirmek, Meclis’ten dahi içeri sokmaması gerekiyor!
Aksi takdirde Türkiye, Ermeni’nin de maskarası olmaya devam eder, Rum’un da…
 
M. Emin Koç-Yeni Mesaj

Kaynak: Yeni Mesaj Gazetesi,http://www.yenimesaj.com.tr/index.php?haberno=9007447&tarih=2009-10-13 



Bu haber 567 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,020 µs