En Sıcak Konular

SİVASSPOR MUHSİN EĞTUĞRAL'LA ANLAŞTI

8 Ekim 2009 17:39 tsi
SİVASSPOR MUHSİN EĞTUĞRAL'LA ANLAŞTI Sivasspor'da Bülent Uygun'un istifa etmesi nedeni ile boşalan teknik direktörlük görevine Muhsin Ertuğral getirildi. Ertuğral ve yardımcıları pazartesi günü göreve başlayacak.

İşte Sivas'ın yeni hocası 
 
Bülent Uygun'un istifa etmesi nedeni ile boşalan teknik direktörlük görevine gelen yeni isim..

Sivasspor'da Bülent Uygun'un istifa etmesi nedeni ile boşalan teknik direktörlük görevine Muhsin Ertuğral getirildi. Ertuğral ve yardımcıları pazartesi günü göreve başlayacak.

Antalyaspor maçı sonrasında istifa eden Bülent Uygun'un yerine teknik direktör arayışlarını sürdüren Sivasspor, hafta başından beri ismi ilk sırada anılan ve şu anda Güney Afrika'nın Ajax Cape Town takımında görev yapan Türk teknik direktör Muhsin Ertuğral ile anlaşma sağladı. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, yapılan görüşmeler sonucunda Muhsin Ertuğral ile her konuda anlaştıklarını belirterek, "Kendisinin kulübü ile yaşadığı problemler vardı. Kulübü ile yaptığımız gördüşmelerde karşılıklı olarak anlaşmaya vardık ve kendisi bundan sonra Sivasspor'un yeni teknik direktörü olarak görev yapacaktır. Yıllarca yurtdışında yaptığı başarılı çalışmalar ve ortaya koyduğu başarılar ile dikkat çeken yeni hocamızın Sivasspor'u da başarıya taşıyacak yapıda olduğuna inandığımız için kendisine bu görevi teslim ediyoruz. Sivasspor kısa sürede yeni hocamızın da katkısı ile ligde yeniden yükselişe geçecektir" dedi.

Teknik direktör Muhsin Ertuğral'ın pazartesi günü yardımcıları ile birlikte Sivas'a gelerek çalışmalarına başlayacağı kaydedildi. Ertuğral gelene kadar takımı altyapı hocalarının çalıştırmayı sürdüreceği öğrenildi.

ERTUĞRAL KİMDİR

1997-98 sezonunda Trabzonspor'da Yılmaz Vural'ın yardımcılığını yapan Muhsin Ertuğral, daha sonra Güney Afrika'nın Kaizer Chiefs takımının başına geçti ve 5 yıl boyunca burada görev yaptı. Ertuğral 2001 yılında takımına Afrika Kupa Galipleri Kupası'nı kazandırdı ve Güney Afrika ekibine bu başarıyı yaşatan ilk teknik adam olarak tarihe geçti. 2003-04 sezonunun sonunda Kaizer Chiefs'ten ayrılan Ertuğral, Avusturya'nın Mattersburg takımıyla anlaştı. 4 ay süren Avusturya macerasının ardından yeniden Güney Afrika'nın yolunu tutan Muhsin Ertuğral, 2 sezon Kaizer Chiefs'i, 2 sezon da Ajax Cape Town'ı çalıştırdı. Ertuğral 1996 yılında da Zaire Milli Takımı ile Afrika Kupası'na katılma başarısını göstermişti. 

Kaynak: Vatan Gazetesi,http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Iste_Sivasin_yeni_hocasi&tarih=08.10.2009&Newsid=263559&Categoryid=5



Bu haber 643 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,731 µs