En Sıcak Konular

HAYDAR BAŞ: ''İKTİDAR,HALKI ECNEBİLERİN KUCAĞINA İTİYOR''

7 Ekim 2009 10:59 tsi
HAYDAR BAŞ: ''İKTİDAR,HALKI ECNEBİLERİN KUCAĞINA İTİYOR'' BTP Lideri, açılım gündemi üzerine, “Halkı devletten koparma noktasına getirdiler. Şimdi bu iktidar, devletten kopartılan bu halkı ecnebilerin kucağına itiyor” dedi.

Açılım değil koparma 
 
BTP Lideri, açılım gündemi üzerine, “Halkı devletten koparma noktasına getirdiler. Şimdi bu iktidar, devletten kopartılan bu halkı ecnebilerin kucağına itiyor” dedi.
 
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, partisinin İstanbul İl Başkanlığında düzenlenen Başkanlık Divanı toplantısında, hükümetin devletten kopardığı vatandaşları ecnebilerin kucağına attığını dile getirdi. Prof. Dr. Baş, “Halkı devletten koparma noktasına getirdiler. Şimdi bu iktidar, devletten kopartılan bu halkı ecnebilerin kucağına itiyor” dedi.

BTP lideri, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Meclis’in yeni yasama yılı açılışında dile getirdiği “Demokratik devlet, farklı olanı tek bir kalıp içinde eritmez ve ötekileştirmez” sözlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Prof. Dr. Baş, bu konuda şunları söyledi: “Eğer içimizde burayı kabul etmeyen birileri varsa, burada erimiyorsa, ne olacak bu? Bağımsız olacak. O bağımsız olduğunda etrafını rahatsız etmeyecek mi? Edecek. Biz 1000 yıldır aynı kültürün mahsülüyüz. Aynı kibleye dönüyoruz. Dinimiz, Peygamberimiz birdir.”

Vatandaşa hizmet açılım olamaz
Ülkeyi yönetenlerin vatandaşa hizmet etmesinin ‘açılım’ değil, bizatihi hükümetlerin bir numaralı görevi olduğunu vurgulayan BTP Genel Başkanı Baş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Milletin hakkı, onun can, mal, namus emniyetlerini teminat altına almaktır. Din ve vicdan hürriyetlerini sağlamaktır. Bunu neden yapmyorsun? Herkesin üzerinde ittifak ettiği müstakil haklar vardır. Bu hakları gündeme getir, bunları yaşat... Birini imtiyaz sahibi yapacaksın. Mesela A’yı ya da B’yi... Peki diğerleri, benimki nerede demeyecek mi? Sen o zaman bu toplumu birbirine düşman etme yoluna girmiş olmuyor musun?”

Böyle açılım, milleti parçalara ayırmaktır
“Bu ülkede terörü bitirecek, her bölgeden vatandaşın karnını doyuracak, din ve vicdan özgürlüğünü tesis edecek tek parti BTP’dir” diyen Baş, şöyle konuştu: “Biz diyoruz ki, sadece o bölgede değil, tüm ülke sathında herkesin cebine para koyacağız. İş bulacağız, aş vereceğiz. Bunları kim istemez? Bu açılım değil, bu ülkeyi yönetenlerin bizatihi görevidir. Siyaset bunun için vardır. Bunu yapaacğına kalkıp milleti birbirine düşürecek ‘imtiyaz sahibi’ yapmanın manasına açılım adı altında milleti parçalara bölmek denir.” Bugün kürt sorunu olarak ortaya konulan meselenin aslında Büyük Ermeni planı olduğunu anlatan Haydar Baş, Kürt kardeşlerimiz üzerinde sinsi bir oyun oynandığını bildirdi.

Kaynak: Yeni Mesaj Gazetesi,http://www.yenimesaj.com.tr/index.php?haberno=9007318&tarih=2009-10-07


 


 



Bu haber 531 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,532 µs