En Sıcak Konular

DİSK BAŞKANI ÇELEBİ'YE SİLAHLI SALDIRI

6 Ekim 2009 09:36 tsi
DİSK BAŞKANI ÇELEBİ'YE SİLAHLI SALDIRI DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi, Şişli'deki sendika genel merkezinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından yaralandı.

Süleyman Çelebi neden vuruldu ?

DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi, Şişli'deki sendika genel merkezinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından yaralandı.

DiSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi'nin sendika merkezindeki makam odasına gelen ve adının R.T olduğu saptanan bir kişi silahla birkaç el ateş etti. Ayağından yaralanan Çelebi, Çağlayan'daki Florance Nightingale Hastanesi'ne tedavi altına alınırken, silahıyla yakalanan saldırgan Şişli Polis Merkezine götürüldü. Çelebi'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

Sevigen: Diz kapaklarının altında 4-5 kurşun yarası var
Florence Nightingale Hastanesine gelen CHP'li Sevigen, tedavi altına alınan Süleyman Çelebi'nin durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Sevigen, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''ortada bir bilgi kirliliği bulunduğunu'' öne sürdü. DİSK yöneticilerinin de birazdan açıklama yapacağını belirten Sevigen, ''Sayın Çelebi'nin diz kapaklarının altında 4-5 tane kurşun yarası var. Sağlık  durumu iyi, ancak daha önceden by-pass ameliyatı olduğu için gözetim altında."

"Alacak verecek meselesi"
DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi'yi vurmasının ardından silahıyla yakalanan R.T'nin polisteki ilk ifadesinde saldırıyı ''alacak-verecek meselesi nedeniyle işlediğini'' söylediği öğrenildi. Alınan bilgiye göre, gözaltına alındıktan sonra Şişli Polis Merkezine götürülen R.T'nin ilk ifadesinde, ''1995 yılından beri Çelebi'den 175 bin mark alacağı olduğunu, defalarca istemesine rağmen alacağını bir türlü alamadığını'' savundu. Bugün de alacağını istemek amacıyla Çelebi'nin makamına gittiğini anlatan R.T, ''Parasını alamayınca bu olayı gerçekleştirdiğini'' ifade etti. R.T'nin buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine getirileceği belirtildi.

"Kavga ve gürültü yoktu"
DİSK Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fahrettin Erdoğan, ''5-6 el silah sesi duydum, onun öncesinde herhangi bir bağrışma kavga veya buna benzer bir şey duymadım'' dedi. Uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından yaralanan DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi'nin, tedavi gördüğü hastaneye gelen Fahrettin Erdoğan, burada basın mensuplarına olay anında yaşadıklarını anlattı. ''Silah sesleri üzerine odaya girdiğini ve 5-6 el silah sesi duyduğunu'' ifade eden Erdoğan, ''Onun öncesinde herhangi bir bağrışma kavga veya buna benzer bir şey duymadım. İçeri girdiğimde başkanın koruması saldırganın üzerindeydi. Silah da saldırganın elindeydi'' dedi.

Kaynak: Milli Gazete,http://www.milligazete.com.tr/haber/suleyman-celebi-neden-vuruldu--140046.htm



Bu haber 546 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,451 µs