En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ ''KARAGÜMRÜK GRUBU'NA 1000 BİLET VERDİ'' İDDİASI

4 Ekim 2009 16:22 tsi
BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ ''KARAGÜMRÜK GRUBU'NA 1000 BİLET VERDİ'' İDDİASI Beşiktaş yönetiminin Karagümrük Grubu'na 1000 bilet verdiği ve yönetim aleyhine yapılan tezahüratları bastırmaları istendiği iddia edildi.

Flaş iddia 
 
Beşiktaş yönetimi hakkında çok çarpıcı iddia...

BEŞİKTAŞ dün gece İnönü’de tarihinin en gerilimli gecelerinden birisini yaşadı. Moskova dönüşünde bir kısım taraftarın havalimanında başkan Yıldırım Demirören’e yumurta atması ve Beşiktaş yönetiminin de saldırganları kınaması ile başlayan gerginlik dünkü 90 dakikaya damgasını vurdu.  Tribünlerin bir bölümü maç boyunca “Yeter Demirören yeter” diye tezahüratlar yaparken, bir başka bölüm “2 Kupayı unutma vefasızlık yapma” pankartı açtı.

KARAGÜMRÜK GRUBU'NA 1000 BİLET

Bu arada ortaya atılan bir iddiada yönetimin Karagümrük Grubu'na 1000 bilet verdiği ve yönetim aleyhine yapılan tezahüratları bastırmaları istendiği beilrtildi.

İddiaya göre; Karagümrük Grubu Beşiktaş yönetiminden 400 bilet istedi. Yönetim Karagümrüklülere 1000 bilet gönderdi. Maç sırasında Çarşı Grubu'ndan yönetim aleyhine yapılan tezahüratları bastırmaları istendi. Bunun üzerine Karagümrüklüler, maç öncesinde Demirören aleyhine tezahüratlar başlayınca kapalı tribünlere çıkarak yönetim aleyhine açılan pankarttı indirdi ve olay çıkarttı.


ALEN’E VURDULAR!

Tribünler maç içerisinde sık sık kavga etti. Bazı taraftarlar pankartın olduğu bölümü basıp olay çıkardılar. Hatta Beşiktaş’ın ünlü amigolarından Alen Makaryan bu karambolde yumruk yemekten kurtulamadı.

BÖYLECE tribünlerde “Beşiktaşlı Beşiktaşlı’ya karşı” durumu oluştu. Taraftarlar ayrıca “Oynatmaya az kaldı, istifan nerede.. İstifanı vermezsen çıkmayacağız” ve “Taraftar çıldırdı istifa istiyor” diye tezahüratlar yaptılar.

MAÇIN önüne geçen olaylara karşı ise Başkan Yıldırım Demirören tüm soğukkanlılığını korudu. Özellikle tribünde Demirören’in eşi First Lady Revna Demirören’in de bulunması dikkat çekti. Maçlara gelmesi ile bilinen Revna Hanım, en zor gününde eşine destek olmak için tribündeydi. Bayan Demirören, bazı taraftarların İnönü’ye gelişinde “Büyük başkan” diye karşıladığı eşine sürekli destek verdi, protestolara zaman zaman güldü. Bu arada 70. dakikada tribünlerin aşırı istifa isteğine bayan Demirören alkışla karşılık verdi.

TARAFTAR özellikle Başkan Demirören’e tepki gösterirken kaleci Rüştü’yü de hedef aldı. Başarılı kaleciye top geldiğinde protesto eden ve milli kaleciyi ıslıklayan tribünler ayrıca “Milyarlar, dolarlar istiyorsunuz formanın hakkını vermiyorsunuz, taraftarla dalga geçiyorsunuz, formayı çıkarın çıplak oynayın” diye bağırdılar. Bir ara tribünler maçı izlemeye gelen Pascal Nouma için sevgi gösterilerinde de bulundu.

KORUMA ORDUSU

TÜM bu gerilimli dakikaların ardından Yıldırım Demirören, havalimanının aksine büyük bir koruma ordusu eşliğinde stattan ayrıldı. Görünte adeta “Kurtlar Vadisi” ni anımsatırken maçtan sonra 30 dakika bekleyen başkan koruma ordusu eşliğinde İnönü’yü terketti. (ERDAL CÖMERT / VATAN)

Kaynak: Vatan Gazetesi,http://haber.gazetevatan.com/Flas_iddia/262675/5/Spor 



Bu haber 1,748 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,734 µs