En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ PROTESTOLAR ARASINDA GALİP: 1-0

4 Ekim 2009 09:55 tsi
BEŞİKTAŞ PROTESTOLAR ARASINDA GALİP: 1-0 Tarihinin en sıkıntılı dönemlerinden birini yaşayan Kartal, maça hızlı başladı ancak girdiği net pozisyonları sonuçlandıramadı. İkinci yarının hemen başında geldiği günden bu yana eleştirilen Tabata, siyah-beyazlı ekibi adeta ipten aldı

YALNIZ YÜRÜDÜLER 1-0

Tarihinin en sıkıntılı dönemlerinden birini yaşayan Kartal, maça hızlı başladı ancak girdiği net pozisyonları sonuçlandıramadı. İkinci yarının hemen başında geldiği günden bu yana eleştirilen Tabata, siyah-beyazlı ekibi adeta ipten aldı

Daha maç başlamamış. Takım listeleri okunuyor. Rüştü’ye inanılmaz protesto! Allah aşkına tek hatalı gol yiyen kaleci Rüştü mü? Yapmayın, günahtır, ayıptır!
İki kupa kazanmış bir takım ve yönetim (hatalarına karşın) bu davranış biçimlerini bize göre asla hak etmiyor. Asıl olan takıma sahip çıkmaktır.
Ernst’i alkışlayın, gerisine yuhhh çekin! Kazanılan iki kupada hepsinin alın teri yok mu?
Var mı böyle taraftarlık?
Takım özgüvenini zaten yitirmiş, İnönü’de müthiş baskı altında oynuyor. Bu baskı altında söyleyin bir takım nasıl başarılı olabilir?
Daha 45. saniye, Nobre, 7 metre 32 santimlik kale, üstüne üstlük bomboş, topu direğe vuruyor.
Hadi bunu da geçtik, 5’de bu kez Serdar Özkan yine bomboş o da atamıyor.
Niye? Özgüven kaybı ve de baskı beyler!
Doğrusu tribünlerdeki ‘bölünmüşlüğe’ içimiz acıyarak tanıklık ettik! Birileri takımı desteklemek istiyor, birileri karşı çıkıyor! Siz birbirinize düşerseniz, sizler kavga ederseniz, bu takıma kim sahip çıkacak?

Fark ikiye çıkabilirdi
İlk beş dakikada Beşiktaş farkı ikiye çıkarabilirdi, olmadı. Denizli’nin ilk on biri ideale yakındı. Tabata’nın ofansın arkasına çekilmesi, Nihat’ın yedeğe alınması teknik adam doğrusuydu. Rakibine ilk yarıda ‘net’ pozisyon vermeyen Beşiktaş, üzerindeki baskıyı 49’da Tabata’nın golüyle atabildi. Denizli’nin bu yarıya Serdar Özkan ve Yusuf Şimşek’in yerine Bobo ve Nihat’ı sürmesi Kartal’ın ofansif gücünü artıran diğer faktör idi.
Özet... Beşiktaş ince çizgide... Fark yapacağı maçtan, Tabata’nın golüyle ayrıldı. Bu baskı ve protestolar altında Kartal üç puana kanat çırptıysa, yatın kalkın dua edin!
İlk dakikada Yusuf sağdan çizgiye kadar indi, topu Nobre’ye çıkardı. Brezilyalı topu boş kale yerine direğe hedefledi.
6’da Serdar Özkan kaleciyle karşı karşıya kaldı, vuruşu auta çıktı. 13’te Serdar Özkan, Yusuf’un önüne bıraktı, tecrübeli oyuncunun sert şutu kalecide kaldı. 40. dakikada sağdan gelen Tabata’nın sert şutu kaleciden kornere çıktı. 49’da ceza sahası içinde topla buluşan Tabata şık bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. 52’de Denizlisporlu Ahmet topla ceza sahasına girdi, Rüştü tehlikeyi uzaklaştırdı. 61’de Tabata’nın pasıyla ceza sahasına giren Bobo’nun şutu Cenk’ten döndü. 81’de Ernst yaptığı ortayı Nihat kafayla kaleye göndermeye çalıştı, top üstten auta çıktı.

MAÇIN RÖNTGENİ

TABATA
Gaziantepspor’dan transfer edildiğinde bonservis bedeli nedeniyle sürekli gündemde kalan Brezilyalı oyuncu oynadığı futbolla dün gecenin kahramanı oldu. Geldiği günden beri baskı altında olan Tabata hem oynadığı futbolla hem de attığı golle alkışları hak etti.

ŞIK VURUŞ
CSKA Moskova maçında yedek kalarak oyuna giremeyen Tabata dünkü maçta attığı golle üç puanı takımının hanesine yazdırdı. 49. dakikada attığı gol sadece maçı değil yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları daha büyük bir protestodan da kurtardı.

MAÇIN ANALİZİ: BİLAL MEŞE

Kaynak: Mİlliyet Gazetesi,http://www.milliyet.com.tr/Spor/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&KategoriID=6&ArticleID=1146149&Date=04.10.2009&b=YALNIZ%20YURUDULER%201-0

 



Bu haber 598 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,608 µs