En Sıcak Konular

RIJKAARD: ''KADROMDAN GAYET MEMNUNUM''

30 Eylül 2009 18:32 tsi
RIJKAARD: ''KADROMDAN GAYET MEMNUNUM'' Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard, Sturm Graz maçı öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda bir basın toplantısı düzenledi.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı teknik direktörü Frank Rijkaard, Sturm Graz maçı öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda bir basın toplantısı düzenledi.

Frank Rijkaard basın toplantısında şunları söyledi:

"Eskişehirspor maçını biz de kazanmak isterdik ama olmadı. Bunun takımı olumsuz etkilediğini düşünmüyorum. Çalışmaya devam ediyoruz. Eleştiriler her zaman olur ve haklıdır da. Çünkü basın da kendi üzerine düşeni yapıyor. Ancak ben de üzerime düşeni yapıyorum. Herhangi bir sıkıntım yok eleştirilerle ilgili. Takım ruhunu en üst seviyede tutmak istiyorsanız, futbolcularınıza bir beraberlik ve mağlubiyetle her şeyin simsiyah olmayacağını söylemelisiniz. Bunu bilmesi gerekir futbolcuların. Tabii ki bu galibiyetler için de geçerli. Bir galibiyetle basın sizleri göklere çıkarabilir, ama futbolcuların bunu da bilmesi lazım, bir galibiyetle de bembeyaz bir sayfa açılmaz. Hemen sonuca gitmek istendiği için bu tür yorumlar yapılabilir. Ama lig uzun bir maraton. Bu nedenle taraftarın da rahat olmasını istiyorum.Takımım dün izinliydi, oyuncularım dinlenme şansı buldular. Önümüzde bir antrenman daha var, oyuncularımın son durumunu o antrenmanda göreceğim."
 
Frank Rijkaard, basın mensuplarınca sorulan Elano Blumer ve Milan Baros'un, Sturm Graz karşılaşmasında forma giyip giymeyecekleri sorusunu ise şu şekilde cevapladı, "Henüz bilmiyorum. Benim için herkes bu takımın bir parçası. Yıldız oyuncu ayrımı yok. Bu tip oyuncuların yedek kalmasının da sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum." 
 
Basın toplantısında kontratının devamı konusuna yöneltilen soruya ise Frank Rijkaard şu cevabı verdi, "Bu konuda cevap vermek için erken. Galatasaray gibi bir kulüpte çalışmak benim için gurur. Ancak 6’da 6 yaparken her şey iyiyken, şimdi anlamsız şekilde negatif bakılmaya başlandığını, bu tür sorular gelmeye başladığını görüyorum. Maçlara gün gün bakmak lazım. Şuan takımın durumundan memnunum. Uzun yıllar da Galatasaray’da kalmak istiyorum."
 
Basın mensuplarının Emre Aşık ve Ayhan Akman'ın sakatlıkları ile ilgili yönelttiği soruda ise Frank Rijkaard, “Emre Aşık’ın bazı ağrıları vardı ve son maçta onu değerlendiremedik, ama iki oyuncu da Sturm maçında görev alabilir. Defans sadece 4 kişiden ibaret değil, bir takım iyi defans yaparsa forvetlere de teşekkür etmek lazım. Takım defansı oradan başlar. Çok gol yemedik, demek ki defansımız iyi iş yapıyor. Mustafa Sarp ve Mehmet Topal da bu takımın önemli parçaları elbette" cevabını verdi.
 
Son olarak basın mensuplarının transfer ile ilgili sorularına Frank Rijkaard şu cevabı verdi, "“Önümüzde çok önemli bir maç var. Şu an kadromdan gayet memnunum. Transfer dönemi kapalı ve transfer düşünmüyoruz. Şuan bizim için önemli olan önümüzdeki maçı kazanmak ve taraftarımızı mutlu etmek."

Kaynak: galatasaray.org,http://www.galatasaray.org/futbol/avrupaligi/haber/4911.php
 

 



Bu haber 503 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,557 µs