En Sıcak Konular

CEP TELEFONLARI KOL SAATİNE TAŞINDI

1 Eylül 2009 14:10 tsi
CEP TELEFONLARI KOL SAATİNE TAŞINDI Cep telefonu üzerinden görüntülü konuşma ve internet imkanı sağlayan 3. Nesil uygulamaları kol saatine taşındı.

Cep telefonu yerini bakın neye bırakacak ?

Cep telefonu üzerinden görüntülü konuşma ve internet imkanı sağlayan 3. Nesil uygulamaları kol saatine taşındı. 3G saat telefonu Turkcell ve LG Electronıcs işbirliğiyle Türkiye'ye geldi.

Mobil iletişim alanında dünyanın önde gelen teknoloji ve tasarım şirketlerinden LG Electronics, ürettiği dokunmatik ekranlı ve kol saati şeklindeki 3G telefonunu dünya ile aynı anda Türkiye'de satışa sundu.

Şirketin LG GD910 saat-telefon modeli Turkcell İletişim Merkezleri'nde ve anlaşmalı zincir mağazalarda tüketicinin beğenisine sunuluyor.

İlk kola takılabilir 3G telefonu olan LG GD910 saat-telefon (watchphone), bluetooth kulaklığı ile birlikte satışa sunuluyor. Dokunmatik ekranlı arayüzü ve video görüşmeleri için yerleşik kamerayla birlikte sunulan saat-telefon, görüntülü konuşmanın yanında bir cep telefonunun sahip olduğu bütün özellikleri içeriyor. 7.2 Mbps 3G HSDPA uyumluluğuyla donatılan ürün ile yüksek hızda veri aktarımı yapmak da mümkün olacak. Görüntülü konuşma dışında sesli arama, MP3 çalar, mesaj gönderme gibi cep telefonlarında bulunan özelliklere de sahip.

Deri kayışı ve ince tasarımı ile şık bir aksesuar görünümündeki LG GD910, sadece Turkcell İletişim Merkezleri'nden ve anlaşmalı zincir mağazalardan 1999 TL'ye ve Turkcell'den 1000 dakika/1000 kontör görüntülü görüşme hediyesiyle birlikte tüketicinin beğenisine sunuluyor.

Faturasız hat kullanıcıları, 1 hafta kullanım süreli 1000 kontör hediye hakkına bir ay boyunca her 150 kontör yüklemeyle sahip oluyor. Turkcell müşterileri 3G yazıp 2323'e ücretsiz bir kısa mesaj göndererek ücretsiz olarak 3G'ye geçebilecek ve 3G servislerini kullanmaya başlayacak.

Kaynak: Milli Gazete,http://www.milligazete.com.tr/haber/cep-telefonu-yerini-bakin-neye-birakacak--137493.htm



Bu haber 682 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,172 µs