En Sıcak Konular

TRABZONSPOR 1-1 ERİYOR

31 Ağustos 2009 09:01 tsi
TRABZONSPOR 1-1 ERİYOR Evinde puan saçmaya devam eden Trabzon, dün Bursaspor’a da yol verdi, ligdeki dört maçtan ancak dört puan toplayabildi.

Dört yol ağzı!

Evinde puan saçmaya devam eden Trabzon, dün Bursaspor’a da yol verdi, ligdeki dört maçtan ancak dört puan toplayabildi. Turgay’ın golüyle şoke olan bordo-mavililer, Colman ile eşitliği sağladı

Sezona şampiyonluk umuduyla başlayan, ancak üst üste puanlar kaybeden Trabzonspor, dün de Bursaspor’a puan kaptırdı: 1-1. Bordo-mavililer, sahasında oynadığı ikinci karşılaşmada da galibiyet bulamadı.
11. dakikada orta sahadan kaptığı topla ceza sahasına yönelen Ivan’ın çektiği şut kaleci Sylva’da kaldı.
13’te Ivan’ın soldan kullandığı serbest atışta ceza sahasına ortaladığı topa iyi yükselen Turgay, kalecinin üstünden kafayla topu ağlara gönderdi: 0-1.
28. dakikada Selçuk’un topuk pasıyla soldan ceza sahasına giren Colman, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda şık bir vuruşla topu filelerle buluşturdu: 1-1.
30. dakikada Selçuk’la paslaşarak ceza sahasına yönelen Colman’ın ceza yayı çizgisi üzerinden çektiği sert şut savunmaya çarparak az farkla yandan kornere çıktı.
32. dakikada Ivan’ın soldan kullandığı köşe vuruşuna ceza sahası içerisinde iyi yükselen Sercan’ın kafa vuruşunda top az farkla direk dibinden auta çıktı.
54’te Colman’ın soldan kullandığı köşe vuruşuna iyi yükselen Song’un kafa vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.
63. dakikada Gökhan’ın pasıyla arka direkte kaleciyle karşı karşıya kalan Engin’in şutunda Ivankov topu uzaklaştırdı.
64. dakikada Serkan’ın sağdan ceza sahasına ortaladığı topa Gökhan, müsait durumda dokunamayınca araya giren savunma mutlak bir gol pozisyonunu engelledi.
77’de sağdan ceza sahasına giren Volkan’ın sert şutunu Sylva son anda kornere çeldi.
88. dakikada Engin’in soldan kullandığı köşe vuruşunda Ivankov topu elinden kaçırdı, araya giren savunma topu uzaklaştırdı.
90’da orta sahadan gelen uzun topla ceza sahasına giren Gökhan’ın şutu yan ağlarda kaldı.

 Futbol memnun etti

Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, Bursaspor karşısındaki oyundan ve mücadeleden memnun kaldığını söyledi. Belçikalı hoca, “Sivasspor maçından sonra bu takıma ne oldu?” şeklindeki soruya ise şu yanıtı verdi:
“Açıkçası ben de bilmiyorum. 6-7 haftalık hazırlık maçlarındaki süreçte takım yükselen bir performans ortaya koyuyordu. Sivas’ta da istediğimiz sonucu aldık. Sonrasında ne olduysa oldu, işler yolunda gitmemeye başladı. Hastalıklar, sakatlıklar oldu ama buna rağmen toparlanmaya başladık ancak olmadı. Bu benim için de şaşırtıcı bir şey. Ne oldu ki işler tersine döndü, motor teklemeye başladı. Bu durumu mevcut kadroyla çözeceğiz.”
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise, “Bu anlamlı günde Zafer Bayramı’nda buradan üç puanla ayrılmak istiyoruz. Kazanmanın getirileri bize çok fazla olacaktı. Final paslarını iyi değerlendirebilseydik buradan galibiyetle dönebilirdik. Trabzonspor’un içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan kurtulup lige renk katması da en büyük dileğimiz” diye konuştu.

Kaynak: Milliyet Gazetesi,http://www.milliyet.com.tr/Spor/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&KategoriID=6&ArticleID=1133847&Date=31.08.2009&b=Dort%20yol%20agzi


 



Bu haber 477 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,490 µs