En Sıcak Konular

'DÜNYA MEDENİYETLER KRALİÇESİ YARIŞMASI'

29 Aralık 2007 20:05 tsi
 'DÜNYA MEDENİYETLER KRALİÇESİ YARIŞMASI' "Medeniyetlerarası ittifak" ve "Medeniyetlerin Buluşması" fikirlerinden sonra ortaya çıkan, "Dünya Medeniyetler Güzellik Kraliçesi Yarışması" Çanakkale'de yapılacakmış...

"Dünya Medeniyetler Kraliçesi (Miss Civilization Of The World) Yarışması", 22 ülkenin güzellerinin katılımıyla 12 Nisanda Çanakkale'de gerçekleştirilecek.

Yarışmanın organizasyon çalışmaları için Çanakkale'ye gelen "Dünya Medeniyetler Kraliçesi Yarışması" Onursal Başkanı Suha Özgermi, Türkiye'nin sesinin yurt dışında duyurması için 1988 yılından beri dünya güzellik yarışmalarını düzenlediğini söyledi.

Çanakkale'de 12 Nisanda yapılacak olan yarışmanın patentinin, dünyada yalnızca kendisinde bulunduğunu belirten Özgermi, "Bu yarışma, ülkemizde medeniyetlerin beşiği olan illerde yapılmaktadır. Bu illerin başında, tarihiyle, kahramanlıklarıyla Çanakkale gelmektedir" dedi.

Özgermi, ilk "Dünya Medeniyetler Kraliçesi Yarışması"nı Kahta'da yaptığını ve Nemrut Dağı'nı dünyaya tanıttıklarını dile getirdi.

"Dünya Medeniyetler Kraliçesi Yarışması"na katılacak güzellerin, ilk önce kendi ülkelerinde bir elemeden geçeceğini belirten Özgermi, Çanakkale Belediyesi ile Güzelyalı İris Otel'in yarışmaya büyük destek verdiğini anlattı.

Özgermi, "Güzellerimiz, 5-12 Nisan tarihlerinde Çanakkale'de bulunacaklar. İlk olarak büyük bir baloyla güzellerin tanıtımını yapacağız. Kraliçe, 12 Nisanda seçilecek" dedi. (AA)

Mir Haber Diyor Ki :

"Medeniyetlerarası ittifak" ve "Medeniyetlerin Buluşması" fikirlerinden sonra ortaya çıkan, "Dünya Medeniyetler Güzellik Kraliçesi Yarışması'nın"  ikincisi, bu yıl Çanakkale'de yapılacakmış.Yarışmanın patentini elinde bulunduran "milli çapkın" Suha Özgermi,bu şehri şeçmelerine sebep olarak, utanmadan Çanakkale'nin kahramanlığını gösteriyor.Çanakkale Zaferi bir bu işe alet edilmemişti,o da oldu.Açılışı da,Kültür ve Turizm Bakanı'na yaptırın tam olsun.



Bu haber 418 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,825 µs