En Sıcak Konular

TRABZONSPOR ÇOK ERKEN ERİDİ

24 Ağustos 2009 09:28 tsi
TRABZONSPOR ÇOK ERKEN ERİDİ Trabzon’un Manisaspor’a kiraladığı Isaac, eski takımını vurdu. Nijeryalı’nın golü, ev sahibine üç puanı kazandırdı

Kira bedeli!

Trabzon’un Manisaspor’a kiraladığı Isaac, eski takımını vurdu. 16. dakikada Nijeryalı’nın kaleye bıraktığı gol, ev sahibine üç puanı kazandırdı

Trabzonspor, Manisaspor deplasmanında şoke oldu, kiralık gönderdiği oyuncusu Isaac’in golüyle vuruldu: 1-0.
16’da sol kanattan Nizamettin’in ceza alanına gönderdiği topa, gelişine düzgün vuran Isaac, takımını 1-0 öne geçirdi.
20. dakikada Selçuk’un sol çaprazdan kafayla kaleye gönderdiği top, kaleci İlker’i de geçti. Kale çizgisi önündeki Umut topa dokununca hakem Özgüç Türkalp, yardımcısının uyarısıyla ofsayt kararı verdi.
30’da Isaac topla hareketlendi, Song ile Egemen’in arasından geçerek Trabzonspor ceza sahasına girdi, kalesini terkeden Sylva’nın üzerinden aşırtma bir vuruş yaptı, meşin yuvarlak direği adeta sıyırarak dışarı gitti.

İlker izin vermedi
53. dakikada Alanzinho solundaki Engin’i topla buluşturdu. Engin’in sert şutunu İlker arka direkte kontrol edebildi.
57. dakikada sağ kanattan hareketlenen Yiğit Gökoğlan korner gönderine yakın bir noktadan ortaladı, Kemal’in kafa vuruşunda meşin yuvarlak Sylva’da kaldı.
59’da Selçuk sağdan serbest vuruş kullandı. Topu kontrol eden Song’un pasıyla penaltı noktası önünde topla buluşan Egemen’den önce davranan İlker yatarak gole izin vermedi. 69. dakikada Yiğit İncedemir’in sağdan ortasına Kemal gelişine vurdu, meşin yuvarlak yan direği sıyırıp dışarı gitti.

Toulouse puanı kaptı
Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi play-off rövanş maçında perşembe günü karşı karşıya geleceği rakibi Toulouse, ligde Lille ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi, Vittek ile öne geçerken, Toulouse’a M’Bengue beraberliği getirdi.


Trabzon’a protesto
UEFA Avrupa Ligi Play off maçında Toulouse’yi yenerek taraftarını üzen Trabzonspor dün de mağlup olunca bordo-mavilileri hayal kırıklığına uğrattı.
Lig ve Avrupa’da arka arkaya yenilgiler alan Karadeniz ekibinin taraftarları, takımlarını desteklemek üzere Manisa’ya geldi. Yaklaşık bin kişilik taraftar grubu, 90 dakikanın bitiminin sonrasında futbolcuları, teknik kadroyu ve yönetimi protesto etti. Maçı Trabzon Valisi Recep Kızılcık da izledi.
İstemedikleri bir yenilgiyle karşı karşıya kaldıklarını söyleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, bir an önce toparlanabilmek için mücadele edeceklerini belirtti. Belçikalı çalıştırıcı, “Maça kötü başladık, çok kolay bir gol yedik. Ondan sonra oyuna egemenlik kurmaya çalıştık ama bunu başaramadık. Üst üste üç mağlubiyet hiç hoş değil” diye konuştu.
Broos, Toulouse ile oynayacakları rövanş maçından alacakları sonucun önemli olmadığını vurgulayarak, “Bursaspor karşısında alacağımız galibiyet toparlanmamızı sağlayabilir” yorumunu yaptı.

Kaynak: Milliyet Gazetesi,http://www.milliyet.com.tr/Spor/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&KategoriID=6&ArticleID=1131445&Date=24.08.2009&b=Kira%20bedeli&ver=46


 



Bu haber 542 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,321 µs