En Sıcak Konular

APO'NUN PROSTATI ÇÖZÜM BEKLİYOR

13 Ağustos 2009 18:32 tsi
APO'NUN PROSTATI ÇÖZÜM BEKLİYOR Memleketin teröristi bile tam “yurdum insanı” modunda azizim!.. Ortalık toz duman, “kör tuttuğunu öper!” bir durum söz konusu ki, Apo bey bu hengamede yırtmanın hesabına girmiş, öyle anlaşılıyor!..

Apo'nun prostatı çözüm bekliyor!..
 
Memleketin teröristi bile tam “yurdum insanı”  modunda azizim!.. Ortalık toz duman, “kör tuttuğunu öper!” bir durum söz konusu ki, Apo bey bu hengamede yırtmanın hesabına girmiş, öyle anlaşılıyor!..
Öyle ya, daha düne kadar nalınla gezenlerin yattan inmez hale gelmesi, İmralı’dan vınlayıp Ankara beyi olmayı niye hayal ettirmesin.. Bunca avanak, aç peşine düşmüş, yoluna paspas olmaya hazır görünürken hem de!... Eldeki silahın namlusunu biraz daha dik tutarsan işi bağlayabilirsin de belki, olur a!!.
Apo bey “içerde” tarifsiz kederler içerisinde ama umutlu doğrusu... Kendisi alemin kralıyken, Talabani ile Barzani, Saddam’ın eteğinde istikbal kovalayan peşmerge parçalarıydı.. Bak hele devran ne etti?!.. Kendisi onca hizmetin karşılığı mahpusta, ötekiler, petrol kralı!.. Kader utansın ama, mücadele bitmez, maksat son gülen olmaksa!..
Sabrın sonu selametmiş ama kafayı kırmamak lazım... Apo zaten mahpusa düştüğünde balataları sıyrıktı.. İmralı’da iyice kıvam olmuş, filozofların alayını okuya okuya..
Sadece okusa iyi, bir de kendisini onlarla kıyaslıyor  “Valla Aristo demiş ama hatalı demiş, ben doğrusunu söyleyeyim!..” diye her hafta karşısına giden kapı kullarına felsefecilerin yanlışlarını anlatıyor... Onlar da “Çok haklısın padişahım” tadında karşılık verip helalleşiyorlar!..
İşte bu kafası kırık arkadaş şimdi yol haritası verecek ve  “Kürt meselesi” çözülecek..! Kim diyor bunu?!.
Ertuğrul diyor bir kere... Meşhur gasteci Ertuğrul bey sonuçtan emindi!..
İşin mabadı da geniştir hani!..

Apo’nun müttefikleri..
Apo’nun mabadındakilerin onu “Kürt halk önderi!” diye sokuşturma çabaları malumdur.. Önder, “Mandela” olacağı günlerin (! ) sayımı ile tezkere
bekliyor..
Apo beye bel bağlayanlar belli... Çetesine “siyaset” izni sağlayan bir mahkum olarak kadro sahibi.. İşaret ettikleri ihya oluyor.. PKK saflarından Meclise girmek, milletvekili olabilmek nasıl oluyor!?. Apo’nun vizesi
ile oluyor!..
Doğu ve Güneydoğu’nun uyanık toprak ağaları da sıkı birer Apocudur malumunuz... Ahmet Türk, Sırrı Sakık neden Apocudur anlayabiliyor musunuz.. O toprak zenginliği servetler, ihalelere hükmedebilmek nasıl mümkün olabillir ki başka?!.. PKK desteği, önemlidir önemli.. Örnekleri çoğaltabiliriz, ağalar düzeyinde... Hani şu düğünlerde kollardan boyunlardan taşan altınlarla öne çıkan, ezilmiş yoksullar(!) var ya o zenginliği kimin sayesinde koruyorlar dersiniz?!. Uyuşturucu işleri kimin kontrolünde?!..
Her ne ise bunlar malum destekler...
Bir de son destek var...
Gasteci Ertuğrul’un grubu... 
İşte en önemli destek bu..!
İmralı’da “AB tarafından kollanan bir mahkum” kategorisinde muhafaza edilip, Kürt insanından uzak tutulmaya çalışılan Apo, bu Ertuğrul bey ve ekibi tarafından “Kürt meselesini çözecek adam” diye kakalanmaya başlandı birden bire!. Apo’nun uçuk formülleri sadece paspası rolündekilerle çözüm planı diye kabul ediliyordu ama bir anda Ertuğrul tarafından  “keşif”  yapılıverdi!..


Açılıma prostat engel!..
Yalnız bu noktada küçük bir sorun var!.. Ama bu sorun, Ertuğrul beyin müdahalesi ile atlatılabilir mi bilemem.. Belki bu konuda patronundan da yardım alması gerekir, çünkü sıkı bir çalışma istiyor...
Apo bey diyor ki; “Valla kan dursun, bu iş çözülsün istiyorsanız beni buradan çıkartın arkadaş..” Şart bu...
Bunu da kendisi için istemiyor!..
Şartlar zorluyor...
Üzerine afiyet prostat meselesi..
Her delikanlının başına gelecek kaçınılmaz dert, bu yüce kişiliği de sıkıştırıyormuş, kendisi söylüyor... Avukatları ile yaptığı son haftalık toplantının konusu prostatıydı!.. Şöyle buyurdular; “Prostat ilacı kullanıyordum. Xatral isimli ilaç. İlacı kestiler, vücudum üzerinde olumsuz etkileri oluyordu, bu nedenle kestiler. Çok güçlü yan etkileri vardı. Olumsuz etki göstermeye başlamıştı. Geceleri uyanıyordum, zorluyordu.”
Eee durum böyle olunca da ekliyor...  “Bu durumda benim dışımda siz nasıl çözerseniz, çözün, bu beni bağlamaz. Başkaları beni temsil etmez. Örneğin DTP ile mi çözmek istiyorsunuz. AKP sorunun yeteri kadar farkında değil, sorun umurunda da değil. Bir kaç danışmanın görüşlerine başvuruyorlar. Soruna bu şekilde yaklaşıyorlar. Diğer partiler de öyle. Hatta daha kötü yaklaşıyorlar. CHP de öyle. MHP ve CHP sorumlu davranmalıdır artık.”
Görüleceği gibi “mesele”  uygunsuz bir yere takılmış kalmış durumda..!
Yani Apo, “Serbest kalırsam prostatı tedavi ettirir, memleketi kurtarırım” diyor!..

Behiç Kılıç-Yeniçağ

Kaynak: Yeniçağ Gazetesi,http://www.yenicaggazetesi.com.tr/a_haberdetay.php?hityaz=9653

 


 



Bu haber 518 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,039 µs