En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ'TA İKİNCİ YARI HAZIRLIKLARI

29 Aralık 2007 17:15 tsi
BEŞİKTAŞ'TA İKİNCİ YARI HAZIRLIKLARI Futbolda sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarına dün başlayan Beşiktaş, çalışmalarını yüksek tempoda sürdürüyor.

    İSTANBUL - Futbolda sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarına dün başlayan Beşiktaş, çalışmalarını yüksek tempoda sürdürüyor.
     Siyah-beyazlı ekip, ikinci günde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen sabah antrenmanında, kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.
     Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanına sakatlıkları süren Gökhan Zan, Mehmet Sedef, Serdar Özkan, Serdar Kurtuluş ve izinleri süren Ricardinho ile Cisse katılmazken, Mehmet Yozgatlı ise takımla koşularda yer aldı.
     Bu arada izinli olduğu için dünkü çalışmada yer almayan Bobo da sabah gerçekleştirilen idmanda takımdan ayrı koşu yaptı.
     Futbol takımı genel menajeri Sinan Engin'in dün kendisine kulüp bulmasını ilettiği Senegalli oyuncu Diatta ise yine takımdan ayrı koşu yapmakla yetindi.
     Bu arada, Vestel Manisasporlu Holosko'nun transferine karşı verilen Burak ile Koray da antrenmanda yer almadı.
     Beşiktaş, hazırlıklarını bu akşam basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

BEŞİKTAŞ, DIATTA İLE YOLLARINI AYIRDI

İSTANBUL - Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısına daha güçlü girmeyi hedefleyen ve bu amaçla Vestel Manisaspor'dan Filip Holosko'yu transfer eden Beşiktaş, Senegalli savunma oyuncusu Lamine Diatta ile yollarını ayırdı.
     Siyah-beyazlı kulüp, futbol takımı genel menajeri Sinan Engin'in dün bir görüşme yaptığı ve kendisine kulüp bulmasını istediği Diatta ile karşılıklı anlaşarak, sözleşmesini feshetti.
     Futbol takımı genel menajeri Sinan Engin, Diatta ile yaptıkları görüşmede anlaşmaya vardıklarını belirterek, ''Diatta ile kulübümüzü zor durumda bırakmayacak şekilde yollarımızı ayırdık. Kendisi ile yaptığımız anlaşma sonrası takımdan ayrılıyor'' dedi.
     Sinan Engin, Holosko karşılığında Vestel Manisaspor'a bonservisleriyle verilen Koray Avcı ve Burak Yılmaz'ın da Ege kulübüne gitmeyi kabul ettiklerini dile getirdi.
     Genel menajer Engin, her iki futbolcuyla bugün görüştüklerini ifade ederek, ''Kendileriyle görüştüm ve bu görüşmede vedalaştık. İki futbolcuya da artık Vestel Manisaspor'un futbolcuları olduğunu söyledim'' diye konuştu.
     Beşiktaş'ın yollarını ayırma kararı aldığı Diatta, bu sabahki idmanda takımdan ayrı koşu yaparken, Burak ve Koray ise antrenmana katılmadı.

BEŞİKTAŞ, KLEBERSON'DAN 1 MİLYON AVRO ALACAK

İSTANBUL - Beşiktaş Kulübü, geçen sezon sonuna doğru izinsiz olarak kulüpten ayrılan Brezilyalı futbolcu Jose Kleberson Pareira'dan 1 milyon Avro alacak.
     Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na dün gönderilen yazıda, Kleberson ile mevcut hukuki sorunları çözme konusunda anlaşmaya varıldığı belirtildi.
     Açıklamada, Kleberson'un, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye 5 iş günü içinde 1 milyon Avro ödeme yapacağı vurgulanarak, Brezilyalı oyuncunun, FIFA İhtilaf Çözümleme Dairesi tarafından tespit edilen 462 bin 112 Dolarlık tutarı, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den tahsil etme hakkından da kesin olarak feragat edeceği kaydedildi.

 HOLOSKO'DAN VESTEL MANİSA'YA VEDA

MANİSA - Turkcell Süper Lig'de Vestel Manisaspor'dan Beşiktaş'a transfer olan golcü oyuncu Filip Holosko, takım arkadaşlarıyla vedalaştı.
     Holosko, Manisa ekibinin kamp yaptığı Antalya'daki Kervansaray Otel'de takım arkadaşlarıyla vedalaştı.
     Holosko, ''Burada bulunduğum günden beri bana destek veren taraftarlara, yöneticilere, teknik heyete ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Vestel Manisaspor'un ligin ikinci yarısında başarılı olup, daha iyi noktalara geleceğine inanıyorum'' şeklinde konuştu.
     Kulüp asbaşkanı ve futbol şube sorumlusu Semih Vardarer ise Holosko'ya, Vestel Manisaspor'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Vardarer, ''Holosko takımımıza çok önemli katkılar sağladı. Holosko'nun bundan sonraki futbol yaşamında daha da başarılı olmasını diliyorum. Onu Avrupa'nın en büyük takımlarında göreceğimiz günleri bekliyorum. Beşiktaş onun için iyi seçim oldu'' şeklinde konuştu.



Bu haber 460 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,128 µs