En Sıcak Konular

TOPÇU: ''MİLLETİN SAĞDUYUSUNDA BOĞULACAKLAR''

1 Ağustos 2009 23:18 tsi
TOPÇU: ''MİLLETİN SAĞDUYUSUNDA BOĞULACAKLAR'' BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, MKYK ve İl Başkanları Toplantısı öncesi bir basın toplantısı yaptı. Basın toplantısında Genel Başkanımız “I. Hasret Kurultayı” hazırlıkları ve Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, MKYK ve İl Başkanları Toplantısı öncesi bir basın toplantısı yaptı. Basın toplantısında Genel Başkanımız “I. Hasret Kurultayı” hazırlıkları ve Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yalçın Topçu, BBP'nin Ebedi Siyasi Lideri Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının şahadete ulaştığı yerde, Keş Dağlarında,  Büyük Birlik Partisi Camiasının ve bütün iyi insanların “I. Hasret Kurultayı”nda Keş Dağları’nda buluşacağını ifade edereke şöyle devam etti:

“Geleceğimizle ilgili hiçbir şeyin karanlıkta kalmayacağını Sayın Genel Başkanımızı ve arkadaşlarını Keş Dağlarında anarken, deklare edeceğiz. Kamuoyunun önünde açık bir şekilde ortaya koyacağız. Milletin hukukunu arayıp, hep beraber bir ezber bozacağız.”

I. Hasret Kurultayı’nın yapılacağı Keş Dağları’nda kurultaya ilişkin her türlü çalışmanın yapıldığını belirten Topçu,olayın gerçekleştiği noktaya kadar ulaşımın sağlanması amacıyla gerekli olan yolun yapıldığını ifade ederek “Kahramanmaraş Valiliği, İl Özel İdaresi ve vatandaşlarımız adeta bir imece usulü ile çalıştılar ve Keş Dağları’na şahadetin olduğu yere kadar araçlarla gidilebilecek yol yapıldı. Çeşmeler yapıldı. İhtiyaç duyulacak her şey hazır hale getirildi. Türkiye’nin herhangi bir yerinden yola çıkan vatandaş, olay mahalline kadar rahatça gidebilecek. Orada hiçbir sorunla karşılaşmayacak” dedi.

“MİLLETLE DEVLETİN GÜNDEMİ AYRI”

BBP Genel BaşkanıYalçın Topçu, bugüne kadar bütün hükümetlerin başa geldikleri andan itibaren kıblelerini kendilerini bu noktaya getirenlere karşı döndüklerini vurgulayarak, şunları söyledi:

“Hükümetler, dış politikasını Atlantik ötesinde belirlediği yol haritası, iç politikasını “AB”, ve ekonomi politikasını “IMF” ile belirliyor. Bu ezberi her yeni gelen hükümet uyguluyor. Sadece şahıslar değişiyor, ama zihniyetler değişmiyor. Milletin gündeminde işsizlik, aşsızlık, yokluk ve yoksulluk var. Millet diyor ki; ‘bu gelenler çalıyor-çaldırıyor, bölüyor-böldürüyor.’ Ne kadar kar eden kurumumuz varsa hepsi satıldı. TÜİK’in yaptığı araştırma, on buçuk milyon insanın açlık sınırının altında, elli milyon insanın da yokluk sınırında olduğunu gösteriyor. Altıyüz milyar dolar da borcumuz olduğunu gösteriyor. Büyüme hızının % 13,5 düştüğünü söylüyor. Hani istihdam artacaktı? Hani işsizliği bitirecektiniz? Ülkenin her yeri tamamen güvensiz hale geldi. Niye? Çünkü iktidarlar güvenliği Atlantik ötesindekilerin insafına terk ettiler. Adeta kediye ciğer teslim ettiler. Lozan Barış Anlaşmasını tanımayan, Sevr’in uygulanmasında ısrar eden bir ülkeye güvenliğimizi emanet ettiler. Dün dedelerimizle hesabı olanlar, bugün başka şekilde birtakım dayatmalarla karşımıza çıktılar. Ülkeyi “Avrupa Birliği” denen bir hayal tüneline soktular. Şimdi açılıyorlar. Açıldıkça Milletin sağduyu denizinde boğulacaklar. Bu bedbahtlara Millet asla geçit vermeyecek. Başımız dik ve karnımız tok olarak yaşayacağız. Nasıl olacak bu? Açılımlarla olmayacak. Dayatmalarla olmayacak. Yüzümüzü Millete döneceğiz. Güvenliğimizi kendi Milli imkânlarımızla sağlayacağız. Büyük Türk Milleti’ne örtülü bir savaş açıldı. Bu örtülü savaşa gaflet içerisinde olanlar çanak tutuyor. Ama bu büyük Millet, ecdadının yaptığı gibi Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da neyi yaptıysa bugün de onu yapacak. Bunun adresi Büyük Birlik Partisi’dir. Önümüzdeki seçimlerde Milletin muktedir iktidarı ile hak yerini bulacak.”

“BİR GÜN BUNLARIN HESABINI MİLLETE VERECEKSİNİZ”

“Hükümetin son aldığı tasarruf tedbirleri kararlarında ne var biliyor musunuz? Emeklinin ilacından pasaporta kadar her şeye zam geldi. Vergi, resim, harç yüzde ellinin üzerinde zamlandı. ‘Köydes ve Sodes Projesinden ve Sosyal Yardımlaşma fonlarından kesinti yapılmıştır. Yoksul vatandaşımızın nerede ne imkânı varsa hepsine tedbir koydular. Bütçe açık verdi, IMF dayatmaları altında ezildiler ve tasarruf tedbirleri almak zorunda kaldılar. Yoksula, yetime, işçiye, emekliye, dula, çiftçiye zulüm üstüne zulüm yaptılar. Fakiri daha da fakirleştirdiler. Bunlarla ilgili hiç açılım yok. Bunlar hep örtülü. Önümüze koyulan senaryoları uygulamak için basınıyla, yayınıyla, siyasetçisiyle, kalem erbabıyla, topyekûn hep birlikte bu ihanetin altına imza attılar. Bir gün bunların hesabını Millete vereceksiniz. Büyük Birlik Partisi Milletin muktedir iktidarını gerçekleştirecek. Bu kadrolar başa geldiği zaman altı ay hazırlık ve altı ay imha safhasıyla teröristi bulduğumuz kaya kovuğunda yok edeceğiz.

Güvenliğimizi sağladıktan sonra özgürlüklerimizin önünü alabildiğine açacağız. Tek bayrak, tek Devlet ve tek Millet esasında yolumuza devam edeceğiz. Biz üreteceğiz, biz tüketeceğiz ve biz satacağız. Bunlar yapılamayacak şeyler değil. Yeter ki Millet olarak bu zihniyeti yıkalım. Ömer adaletinden bahsedenler, dönüp Ömer’in hayatına bir bakın. Biz Anadolu’nun her tarafını karış karış gezeceğiz. Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun kadroları, bu ihanete karşı Anadolu’nun her tarafını dolaşacak ve bu ihaneti Milletle yüz yüze konuşacağız.”

“Anavatan Partisi ve Demokrat Parti’nin birleşmelerini nasıl değerlendiriyorsunuz? Siz de böyle bir işbirliği düşünür müsünüz?” sorusuna  Yalçın Topçu;

“İki Partinin birleşmesi, siyasette birliğin ve bütünlüğün oluşması İnşallah Türk Siyaseti ve ülke için hayırlı olur. Büyük Birlik Partisi’nin karar ve iradesi belli. Biz hilal ve gülü büyük Türk Milleti ile buluşturacağız. Biz Millet için varız. Meclis için değil” cevabını verdi.  

“MAHŞERE KADAR BU DOSYA KAPANMAYACAK”

Basın mensuplarının “Ebedi Siyasi Liderimizin geçirdiği helikopter kazasıyla ilgili yeni bulgular var mı?” sorusuna BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu;

“Ben bu olaya kaza da suikast de demiyorum. Bilgi ve bulgular ile hareket ediyorum. Bu şahadetten bir ezberi bozmaya çalışıyorum. Toplum vicdanı bu olayında üzeri örtülür, bu da karanlıkta kalır diyor. Büyük Millete buradan şunu diyorum. Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkasında kalanları başkalarıyla karıştırmayın. Mahşere kadar sürse bile, bu olayı aydınlatmadıkça bu dosyayı kapatmayacağız. 09 Ağustos’ta şahadete ulaşılan bölgede, Büyük Milletimizle buluşup ve bu olayı tekrar kamuoyu ile paylaşacağız” şeklinde cevap verdi.

Kaynak: bbp.org.tr

 

 



Bu haber 525 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,387 µs