En Sıcak Konular

SIVASSPOR PARAMPARÇA : 5 - 0

28 Temmuz 2009 23:55 tsi
SIVASSPOR PARAMPARÇA : 5 - 0 Sivasspor, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Belçika temsilcisi Anderlecht karşısında 5 - 0 ağır bir yenilgi alıyor..

Hazırlık döneminde beklediği sonuçları alamayan Sivasspor, yaşadığı tersliklere rağmen Anderlecht karşısında kendine güveniyor. Yiğidolar'ın patronu Bülent Uygun, deplasmanda çıkacakları Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu mücadelesinden Türkiye'ye iyi bir sonuçla döneceklerine emin. Avrupa'da bugüne kadar 4 maç yapan ve ilk kez Devler Ligi'nde sahneye çıkan kırmızı-beyazlılar, 42 yıllık tarihlerindeki en önemli sınavda sahne alacak.

-MEHMET YILDIZ VE SEZER BADUR YOK-

Sivasspor'da sakatlıkları nedeniyle bir süredir tedavi gören golcü oyuncu Mehmet Yıldız ve orta saha oyuncusu Sezer Badur, Anderlecht karşısında forma giyemeyecek.

Takım kaptanı Mehmet Yıldız'ın yokluğunda sahaya kaptan olarak Hayrettin Yerlikaya'nın çıkması bekleniyor.

Sivasspor ile Anderlecht arasındaki rövanş maçı 4 Ağustos Salı günü Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak.

ANDERLECHT - SİVASSPOR

Stat: Constant Vandmen Stock
Hakem: Craig Alexander Thomson, Tom Hugh Murphy, Francis Andrews (İskoçya)
Anderlecht: Proto, Van Damme, Juhasz, Deaxschacht, Wasilewski, Boussoufa, Biglia, Polak, Chatelle, Suarez, Desuter
Sivasspor: Petkoviç, Abdurrahman, Sedat, Yasin, Hayrettin, M'Bamba, Musa, Onur, İbrahim, Erman, Ersen Martin
Saat: 21:45

 

90.Dakika :GOl !! Anderlecht Futos'un attığı gol ile durumu 5-0 yapıyor.
90.Dakika :4. Hakem William Collum maçın sonuna 2 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.
89.Dakika :Sivasspor atağında Kamanan sağ kanattan ceza sahası içine yerden pas vermek istedi ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.
87.Dakika :Anderlecht atağında Legear sol kanattan ceza sahası içine ortaladı ve kaleci Petkoviç çıkarak topun sahibi oldu.
86.Dakika :Sivasspor'da Cihan sol kanattan korner kullandı, ceza sahasına ortaladı ama savunma topu kafayla uzaklaştırdı.
85.Dakika :Sivasspor sağ taç çizgisi yanndan serbest vuruş kullandı, Erman ceza sahası içine ortaladı ama savunma kafayla topu kornere gönderdi.
83.Dakika :Sivasspor atağında savunmanın arkasına atılan Kamanan hareketlendi ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.
82.Dakika :Sivasspor atağında Abdurrahman ceza sahası içine pasını gönderdi ama top doğrudan kaleci Proto'ya geldi.
81.Dakika :Sivasspor atağında Erman ceza sahasına doğru derinlemesine bir pas attı ama savunma araya girerek topu taca gönderdi.
79.Dakika :Sivasspor atağında Uğur sol kanattan hareketlenen Erman'a pasını verdi ama hakem öncesinde Erman için ofsayt kararı verdi.
75.Dakika :GOL !! Anderlecht De Sutter'in attığı gol ile durumu 4-0 yapıyor.
74.Dakika :Anderlecht'de Oyuncu Değişikliği Çıkan oyuncu 9 numarayla Suarez, Giren oyuncu 19 numarayla Frutos
72.Dakika :Anderlecht atağında Legear sol kanattan ceza sahasına ortaladı ama top doğrudan auta çıktı.
71.Dakika :Sivasspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 77 numarayla Onur Tuncer Giren oyuncu 18 numarayla Cihan Yılmaz
70.Dakika :Anderlecht'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 12 numarayla Chatelle Giren oyuncu 13 numarayla Legear
69.Dakika :Anderlecht atağında Boussoufa ceza sahası içine atılan topu almak istedi ama savunma son anda araya girerek tehlikeyi önledi.
68.Dakika :Anderlecht atağında De Sutter ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Petkoviç'de kaldı.
67.Dakika :Anderlecht atağında Boussoufa ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.
66.Dakika :Sivasspor atağında Onur sağ kanattan hareketlenen Abdurrahman'a doğru uzun oynadı ama top doğrudan auta çıktı.
65.Dakika :Sivasspor atağında Erman ileriye doğru uzun oynadı ama top doğrudan kaleci Proto'ya geldi.
64.Dakika :Sivasspor'da Onur Tuncer rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
63.Dakika :Anderlecht'de Van Damme rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
62.Dakika :Sivasspor atağında Kamanan ceza sahası içine atılan topa hareketlendi ama top kaleci Proto'da kaldı.
61.Dakika :Anderlecht atağında Van Damme ileriye doğru uzun oynadı ama savunmada Sedat topu uzaklaştırdı.
59.Dakika :Anderlecht atağında ceza sahası içine atılan topa De Sutter hareketlendi ama top savunmanın kontrolünde doğrudan auta çıktı.
58.Dakika :Sivasspor atağında Hayrettin sol kanattan ceza sahası içine ortaladı ama savunma Kamanan'dan önce topu uzaklaştırdı.
57.Dakika :Anderlecht atağında Chatelle sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ve savunma topu kafayla uzaklaştırdı.
56.Dakika :Anderlecht sol kanattan Boussoufa'yla korner kullandı, ceza sahası içine ortaladı ve kaleci Petkoviç çıkarak topun sahibi oldu.
55.Dakika :Anderlecht gole çok yaklaştı.Ceza sahası içine yapılan ortaya De Sutter kafayı vurdu ve kaleci Petkoviç son anda köşeden topu iki hamlede kontrol etti.
54.Dakika :Sivasspor atağında Kamanan sağ kanattan topla korner çizgisine inmek istedi ama topu ayağında kontrol edemeyince auta çıktı.
53.Dakika :Anderlecht atağında Chatelle sol kanattan yerden ceza sahası içine yerden pasını verdi ve top kaleci Petkoviç'te kaldı.
52.Dakika :Anderlecht atağında De Sutter ceza sahası dışından kaleye çok sert vurdu ve top üstten auta çıktı.
51.Dakika :Sivasspor atağında İbrahim sağ kanattan ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
49.Dakika :Anderlecht sağ kanattan korner kullandı, Chatelle ceza sahasına ortaladı, Boussoufa kafayı vurmak istedi ve savunma topu uzaklaştırdı.
48.Dakika :Anderlecht sol taç çizgisi yanından serbest vuruş kullandı, Boussoufa ceza sahası içine gönderdi ve savunmada Yasin topu uzaklaştırdı.
46.Dakika :Sivasspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başladı; Çıkan oyuncu 44 numarayla Mbemba Giren oyuncu 67 numarayla Uğur Kavuk
46.Dakika :Sivasspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başladı; Çıkan oyuncu 28 numarayla Ersan Martin Giren oyuncu 14 numarayla Kamanan
46.Dakika :Anderlecht hakem Craig Alexander Thomson'ın düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.
45.Dakika :Hakem Craig Alexander Thomson ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor.İlk yarı 3-0 Anderlecht'un üstünlüğüyle sona eriyor.
45.Dakika :Anderlecht atağında Boussoufa ceza sahası içine topla buluştu ama savunmada Sedat araya girerek topu taca gönderdi.
45.Dakika :4. Hakem William Collum ilk yarının sonuna 2 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.
44.Dakika :Anderlecht atağında Boussoufa sol çaprazdan kaleye sert vurdu ve top üstten auta çıktı.
43.Dakika :Anderlecht atağında Boussoufa sol korner çizgisi yanından arka direğe ortaladı ve savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
42.Dakika :Anderlecht atağında De Sutter ceza sahasına pas atmak istedi ama savunmada Erman araya girerek topu kaleci Petkoviç'e gönderdi.
40.Dakika :Anderlecht atağında Biglia topla beraber ceza sahasına yöneldi ve savunma ayak koyarak topu kazandı.
39.Dakika :Anderlecht atağında Boussoufa sol kanattan topla beraber ceza sahası içine girmek istedi ama savunma ayak koyarak tehlikeyi önledi.
37.Dakika :Anderlecht atağında Chatelle sağ kanattan arka direğe ortaladı ve savunmada Sedat topu uzaklaştırdı.
36.Dakika :Sivasspor atağında Abdurrahman sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Proto'da kaldı.
35.Dakika :Sivasspor atağında Musa sol kanattan ceza sahası içine doğru ortaladı ama top kaleci Proto'da kaldı.
33.Dakika :Sivasspor'da Sedat rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
31.Dakika :GOL Anderlecht Chatelle attığı gol ile durumu 3-0 yapıyor.Suraez ceza sahası içine ortaladı, De Sutter yükseldi kafayı vurdu, top direkten geri geldi sonrasında ceza sahası içinde top Chatellein önünde kaldı ve Chatelle sağ ayakla topu köşeden ağlarımıza gönderdi.
30.Dakika :Andelecht atağında Wasilewski ceza sahası dışından kaleye şut çekti ve top auta çıktı.
29.Dakika :Anderlecht sol kanattan korner kullandı, Boussoufa penaltı noktasına doğru ortaladı ve kaleci Petkoviç ceza sahası dışına doğru topu yumrukladı.
27.Dakika :Anderlecht atağında Suarez sol kanattan çizgiye indi ama savunmada Abdurrahman ayak koyarak topu kornere gönderdi.
26.Dakika :Anderlecht atağında Biglia ceza sahası içine uzun oynadı Chatelle yükseldi kafayı vurdu ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.
24.Dakika :Sivasspor'da Abdurrahman rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
22.Dakika :Anderlecht atağında Suarez sağ kanattan ceza sahası içine gönderdi ve kaleci Petkoviç çıkarak topun sahibi oldu.
21.Dakika :GOL !! Anderlecht Boussoufa ile 2. golü buldu.Suarez topla beraber ceza sahası içine yöneldi arka tarafta bekleyen Boussoufa'ya pasını verdi, Boussoufa müsait pozisyonda topu köşeden ağlarımıza gönderdi.
18.Dakika :Anderlecht atağında ceza sahası içine gönderilen topa De Sutter yükseldi ama öncesinde hakem De Sutter'in faul yaptığına karar verdi.
17.Dakika :GOL !!!!! Anderlecht De Sutter attığı kafa golü ile 1-0 öne geçiyor. Chatelle sol kanattan korner kullandı, penaltı noktasına ortaladı, Petkoviç boşa çıktı ve De Sutter kafayla topu ağlarımıza gönderdi.
15.Dakika :Anderlecht atağında Van Damme sol korner çizgisi yanından ön direğe ortaladı ama Sivasspor savunması topu kornere gönderdi.
14.Dakika :Sivasspor atağında Onur savunmanın arkasına atılan topa hareketlendi ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.
13.Dakika :Anderlecht atağında Van Damme sol kanattan ceza sahası içine ortaladı ve savunmada Onur kafayla topu uzaklaştırdı.
12.Dakika :Anderlecht atağında Biglia ceza sahası içine doğru uzun oynadı ama top kaleci Petkoviç'te kaldı.
10.Dakika :Sivasspor atağında Onur ceza sahası önünde topla buluştu, kaleye sert vurdu ama top kaleci Proto'da kaldı.
9.Dakika :Anderlecht sol taç çizgisi yanından serbest vuruş kullandı, Polák ceza sahası içine ortaladı ve savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
7.Dakika :Sivasspor kaleyi karşıdan gören bir yerden serbest vuruş kullandı, Musa ceza sahası içine ortaladı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
6.Dakika :Anderlecht gole çok yaklaştı. Biglia sağ kanattan topla ilerledi arka direğe doğru yerden ortaladı ve Boussoufa topu müsait pozisyonda auta attı.
5.Dakika :Anderlecht atağında Boussoufa sol kanattan ceza sahasına ortaladı, Chatelle yükseldi kafayı vurdu ve top üstten auta çıktı.
4.Dakika :Anderlecht orta sahadan serbest vuruş kullandı, Biglia ceza sahasına ortaladı ve top savunmaya çarparak kaleci Petkoviç'de kaldı.
3.Dakika :Anderlecht atağında Suarez ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Petkoviç'de kaldı.
2.Dakika :Sivasspor atağında Erman sol kanattan ortaladı, Ersan Martin yükseldi kafayı vurdu ama top kaleci Proto'da kaldı.
1.Dakika :Karşılaşma Sivasspor'dan Ersan Martin'in vuruşuyla başlıyor.
0.Dakika :Anderlecht - Sivasspor arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme maçı saat 21:45 de başlayacaktır.

star gazetesi



Bu haber 720 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,122 µs