En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ, DIATTA İLE YOLLARINI AYIRIYOR

28 Aralık 2007 23:28 tsi
BEŞİKTAŞ, DIATTA İLE YOLLARINI AYIRIYOR Sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarına bu akşam başlayan Beşiktaş, futbolcusu Lamine Diatta'dan, kendisine kulüp bulmasını istedi.

İSTANBUL - Sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarına bu akşam başlayan Beşiktaş, futbolcusu Lamine Diatta'dan, kendisine kulüp bulmasını istedi.
     Sezon başında siyah-beyazlı kulübe transfer olan Senegalli savunma oyuncusu ile Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, bugün bir görüşme yaptı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan görüşmede Engin, Diatta'dan kendisine kulüp bulmasını istedi.
     Engin, Diatta'ya, takımdan ayrılmasını söylediklerini belirterek, ''Bugün bir görüşme yaptık. Kulübümüzü zarara uğratmayacak şekilde Diatta ile yollarımızı ayıracağız. 2 gün içinde bu konu netliğe kavuşur'' dedi.
     Bu arada, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bu akşam yapılan antrenmanda siyah-beyazlılar, 8 futbolcusundan yoksun çalıştı.
     İzinli oldukları bildirilen Cisse, Bobo ve Ricardinho'nun yanısıra, sakatlıkları bulunan Serdar Kurtuluş, Mehmet Sedef, Serdar Özkan, Diatta ve Koray da ikinci yarı için yapılan ilk antrenmanda yer almadı.
     Beşiktaş'ın bu akşamki antrenmanına, PAF takımı oyuncuları Abdullah Eryılmaz, Erdem Özkan, Gökhan Aydaş ve Ali Kuçik de katıldı.
     Siyah-beyazlılar, antrenmanın ilk bölümünde kondisyona yönelik çalışırken, daha sonra salona geçerek idmanı tamamladı.
     Bu arada Beşiktaş'ın bugünkü idmanında, sakatlıkları nedeniyle uzun süredir oynayamayan Gökhan Zan ve Mehmet Yozgatlı ise takımdan ayrı koşu yaptı.
     Beşiktaş, ikinci yarının hazırlıklarını yarın yapacağı çift idmanla sürdürecek.

SAĞLAM: İKİNCİ DEVRE ÇOK DAHA İYİ OLACAK

İSTANBUL - Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ligin ikinci yarısının kendileri için ilk yarıdan daha iyi geçeceğini düşündüğünü söyledi.
     BJK TV'ye verdiği röportajda, ilk yarının ayrıntılı bir analizini yapan ve yeni yapılanan bir ekip olduklarını ifade eden Ertuğrul Sağlam, şunları kaydetti:
     ''Her ne şekilde olursa olsun yeni bir teknik direktör gelmiş, 7-8 tane yeni oyuncu alınmış ve geçtiğimiz sezonun oyun anlayışından tamamen farklı, bireyleri değil de takım oyununu ön plana çıkaran bir anlayışla oynamaya başladık. Oyuncularımızın iştahı, hırsı, kendilerini geliştirme ve yenileme arzuları bizi gelecek adına umutlandırdı. Ben ikinci devrenin ilk yarıdan çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Bir defa bu yoğunluk olmayacak. Ama o fiziksel yoğunluğa alışmış futbolcuların haftadan haftaya maç oynarken daha dinç ve diri olacağını göz önünde bulundurabiliriz. Yani fiziksel yıpranmalardan ve zafiyetlerden kaynaklanan performans düşüklüklerini ikinci yarıda yaşamayacağımızı düşünüyorum.''
     Devre arasında transfer yapmanın zor olduğunu anlatan Sağlam, astronomik rakamlara transfer yapmadıklarını, kadrolarındaki futbolcuların birbirine yakın olduğunu ifade ederek, ''Artık direk takıma katkı sağlayacak oyuncuları alacağız. Şartlar oluşmazsa da sezon başındaki transfer politikasını kesinlikle uygulamayacağız'' dedi.
     Sağlam, uzun süreli bir sakatlık geçiren Gökhan Zan'nın durumunun iyi olduğunu, 10 günlük bir tedavisinin kaldığını söyledi.

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ, TAHKİM KURULU'NA BAŞVURUYOR

İSTANBUL - Beşiktaş Kulübü, Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezası ile ilgili itirazını bugün Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'na yapacak.
     Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Levent Erdoğan, 16 Aralık'ta BJK İnönü Stadı'nda Ankaragücü ile yapılan maçta siyah-beyazlı taraftarların, aynı sezonda iki kez çirkin ve kötü tezahürat yapması nedeniyle kulübe verilen 1 maç seyircisiz oynama cezasının ardından itirazlarını bugün Tahkim Kurulu'na yapacaklarını söyledi.
     Erdoğan, dilekçelerini bugün Tahkim Kurulu'na ileteceklerini belirterek, ''Ceza nedeni olarak gösterilen küfürlü tezahürat tüm tribünlere mal edilecek bir hareket değil. Küçük bir grubun, yönetimin hakim olamayacağı şekilde yapmış olduğu kısa süreli, hoş olmayan tezahüratı nedeniyle kulübe ceza verilmesi kanımca çok ağır bir karardır. Bu ceza başarıya giden bir takımın performansını engelleyecektir. Bu nedenle seyircisiz oynama cezasını hukuki ve etik bulmuyoruz. Hakkımızı Tahkim Kurulu'na başvurarak arayacağız'' diye konuştu.



Bu haber 441 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,148 µs