En Sıcak Konular

DEMİRÖREN OLDUKÇA İBRAHİM ''ÜZÜLMEZ''

21 Haziran 2009 11:48 tsi
DEMİRÖREN OLDUKÇA İBRAHİM ''ÜZÜLMEZ'' Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, İbrahim Üzülmez’in sözleşmesini 1 yıl opsiyonlu, 2 yıl uzatma kararı aldı.

Üzülmez'e Başkan jesti

"Yaşlıyım ama genç oyunculardan daha çok koşmazsam futbolu kendim bırakırım" diyen 35 yaşındaki İbrahim Üzülmez’in sözleşmesi uzatılacak.

BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, İbrahim Üzülmez’in sözleşmesini 1 yıl opsiyonlu, 2 yıl uzatma kararı aldı. Önceki gün genel sekreter Kenan Öner ve yöneticilerden Ertunç Soğancıoğlu ile bir araya gelen Üzülmez, "Benim yaşım takımdaki birçok arkadaşımdan yüksek ama genç oyunculardan daha çok koşmazsam futbolu kendim bırakırım. Bir değil iki sezon daha futbol oynayacak gücüm var. Hocamız Mustafa Denizli de benden memnun olduğuna göre futbol yaşamıma Beşiktaş’ta devam etmek beni mutlu eder" dedi.

Bant duygulandırdı

Siyah beyazlı takımdan başka bir yerde kesinlikle futbol oynamayacağı ve jübilesini de burada yapmak istediğini vurgulayan emektar futbolcu, "Yönetim ve taraftarlarımızın bana vermiş oldukları desteği asla unutamam. Beşiktaş tarihinde kaptan olmanın önemini çok iyi bilen bir futbolcuyum. Hele teknik direktörümüzün Denizlispor maçında koluma tekrar taktığı bandı unutamam. Bu formayı giymek bir ayrıcalıktır" ifadelerini kullandı.

Altyapıda çalışırım

Çok sevdiği Beşiktaş kulübüne futbolu bıraktıktan sonra da hizmet etmeyi düşündüğünü kaydeden tecrübeli futbolcu ayrıca, "Bu takımda futbolculuk kariyerimi noktaladıktan sonra teknik adam olarak görev yapmak isterim. Altyapıda görev alma konusunda düşüncelerim var. Beşiktaş benim yaşam felsefem. Ben İbrahim Üzülmez olarak, bu kulüp sayesinde vergi rekortmeni olma şerefini yaşadım" diye konuştu.

Vefasızlık yapmayız

Eski kaptanının bu düşüncelerinden çok memnun olan başkan Yıldırım Demirören de sözleşmesini 2 yıl daha uzatacağı savunma oyuncusu konusunda, "Biz Beşiktaş’a uzun yıllar hizmet eden bir futbolcuya kulüp olarak vefamızı gösteririz. Ne zaman jübile yapmak istiyorsa o zaman kendisine yardımcı oluruz. İbrahim Üzülmez, performansı ve profesyonel yaşamı ile gelecek kuşaklara örnek gösterilecek bir futbolcudur" yorumunu yaptı.( İsmail Er) 

Kaynak: Hürriyet Gazetesi,http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11911616.asp?gid=229



Bu haber 563 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,163 µs