En Sıcak Konular

YİĞİT BULUT : BEN ''KORKUYORUM'' ABİLER !

15 Haziran 2009 22:17 tsi
YİĞİT BULUT : BEN ''KORKUYORUM'' ABİLER ! Ekonomide "İMF'siz Türkiye" ve Evrim'e karşı, "İlk itici güç kavramını" savunduğu için AKP'li olmakla suçlanan Vatan Gazetesi yazarı Yiğit Bulut,iddialara alaylı bir uslupla cevap verdi.

Ben “korkuyorum” abiler!

Bu sefer sağlam bir yere “çomak sokmuş” olmalıyım! Kurmalı internet sitelerinde bana saldırmaya başladıklarına göre! İt ürür, kervan yürür! Abilerin tezleri de çok komik; “Ergenekon var” demişim, demek ki “korkmuş ve kabul etmişim”! Evet, korkuyorum, çekiniyorum ama onların söylediklerinden değil; ekonomiden-siyasete hatta ballı börek dünyalarında bizzat kendilerine çomak soktuklarımdan dolayı beni susturmaya çalışanlardan korkuyorum!

Sevgili dostlar, sizler de sağolun bazen o kadar kolay tuzağa düşüyorsunuz ki; bana şu tip mesajlar atıyorsunuz; yazıda AKP değil AK Parti yazdınız size ne oluyor? İlk itici güç kavramını ortaya attınız, AKP’li misiniz! IMF ile anlaşmayan Erdoğan’ı destekliyorsunuz, Erdoğancı mısınız?

Dostlarım, durun ve lütfen şu mesajlardaki “ana fikirlerinizi” bir daha okuyun! Yazımda dört kez AKP’den bahsetmişim, bir yerde “AK Parti” olarak geçmiş! Gerçekten ne büyük bir “ihanet” içindeyim, yuh olsun bana! Rastgele varolduğumuza inanmıyorum, “yaratıcı zeka” veya Einstein’ın deyimiyle “ilk itici güç” demişim, gerçekten “ne büyük hata yapmışım”! Ve yıllardır savunduğum “IMF’siz Türkiye fikrini hayata geçiren” Başbakan Erdoğan’ı desteklemişim!! Nasıl yaparım bütün bunları! Ben bir “hainim”! Desteklerim, bu fikri kim savunursa hayatım pahasına arkasında dururum! Ben bu tezi bugün ortaya koymadım, hayat felsefem “AB’siz ve IMF’siz” bir Türkiye üstüne kurulmuş! Bu noktada bir not daha düşmem gerekli; nedir bu Erdoğan “asla iyi birşey yapmaz” takıntısı! IMF ile anlaşmama “cüretkar” ve “mükemmel” bir adımdır! Sizin geleceğinizin çalınmasına engel olmaktır. Bu adımı atan kişi ile “siyasi çizgim” ne kadar ters olursa olsun DESTEKLERİM! Takım tutar gibi “gazete yazarı” okunmaz! Herkes doğru ve yanlışlar yapar! Başbakanlar da, gazeteciler de, okurlar da!!

Sevgili dostlar, uzun lafın kısası üzülmeyin; ben hiç ama hiç değişmedim! Asla ama asla da kimseden korkmam! Fikir namusum ne gerektiriyorsa onu, inanın sizden de çekinmeden yazarım, söylerim! En çok da şuna gülüyorum; “ilk itici güç” dediniz artık AKP’li misiniz! Düz mantıkla bakalım; bu kavram Einstein’a ait, acaba o da mı AKP’liydi! Yoksa “rastgele varolmuş gariban organizmalar olmadığımızı” düşündüğüm için ben mi “mürteciyim” ?

Sevgili dostlarım, size çok samimi birşey yazacağım; adı ne olursa olsun! Tekrar ediyorum; adı ister “Ergenekon”, ister başka bir şey olsun, Türkiye’de “halkın yararına” işlemeyen ekonomik-siyasal bir sistem var ve benim en büyük suçum yıllardır buna çomak sokmak! Bu ülkede ne “finansal yapı”, ne “fikir hayatı”, ne “iş dünyası”, ne “medya” kimsenin değildir, sadece ve sadece Türk Halkınındır! Kimse dokunulamaz değildir! Kimse eleştirilemez değildir! Sizden ricam “kimleri eleştirdiğimi, ne yapmaya çalıştığımı” ne olur anlamaya çalışın! Kimseye “bağlı” değilim, kimseden korkmam, kimseye biat etmem! Sadece doğru bildiğimi yazar, söylerim! Önemli olan “ekonomiden-siyasete-TSK’dan-medyamıza” kendi “ajandasına” göre yaşayanların “artık” sistem dışı kalması ve sistemin “gerektiği” gibi işler hale gelmesidir. Benim anladığım “Ergenekon” temizliği de budur! Sistem içinde “odaklanmış” yapıların “eritilmesi”!

Rahat olun; Laik, üniter, tam bağımsız bir Türkiye rotamdan “kıl” kadar şaşmadım, şaşmayacağım, can bedenden çıkmadıkça...

Kaynak: Vatan Gazetesi,http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Ben_korkuyorum_abiler_&tarih=15.06.2009&Newsid=243499

 



Bu haber 486 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,074 µs