En Sıcak Konular

29 Mayıs 2009 23:36 tsi


çürüyoruz farkındamızınız

şu bir kaç sene içinde gazetelerin 3. sayfalarına ve ya aynı formaklı tv programlarına konu olan haberleri şöyle bir hatırlayınız lütfen.

Yalova’nın Çınarcık İlçesi'nde yalnız yaşadığı evinde ölen 82 yaşındaki kadının cesedi, 14 ay sonra kendisine bakmak için istanbuldan eve gelen 63 yaşındaki oğlu tarafından yatağında temmuz 2007'de kısmen çürümüş halde bulundu.kalp krizi sonucu ölen ve her gün düzenli olarak gazete aldığı için odasında son olarak 17 Mayıs 2006 tarihli gazete bulunan kadının 14 ay önce öldüğü anlaşıldı. Yatak odasının binanın bahçeye bakan cephesinde olduğu ve güneş almadığı için de çevreye koku yayılmadığı anlaşıldı.

Bir adam 2yıldır görmediği annesini ziyarete geldiğindeaslında annesinin 18 ay önce dairesinde ölüp çürüyen bedeniyle karşılaştı.İki senede 4 dini bayram 1 anneler günü kutlanır.

Bir evlat nasıl olurda o süre zarfında yalnız olan annesini hiç hatırına getirmez.

Bir kız 70 yaşını geçmiş babasının evde sakladığını düşündüğü paralarını ele gçirmek için komşusuyla anlaşıp babasını ütü ile içkence yaptırtarak öldürttü.

Bir başka genç kız altınlarını almak için erkek arkadaşı ile plan yaparak annesini öldürttü.Hırsızlık süsü vermeye çalıştığı bu olaydan sonra altınları bozdurmak isteyince yakalandı.

Bir karı koca televizyona çıkıp çocuklerının Çanakkale yolunda bir benzin istasyonunda kaybolduğunu iddia etti,kadın feryat figan ediyordu.sonradan öğrenildiki kadın bir başkasından gayrımeşru ilişki ile hamile kalmış ve kocası da olay ortaya çıkana kadar çocuğu kendinden sanmış.Meğer kadın çocuğu çanakkale yolunda kendi eli ile gerçek babasına teslim edip kaçırma süsü vererek olaydan sıyrılmak istemiş ama türk polisini kandıramamış.

Adana da bir aile arazı husumetinden kaynaklanan anlaşmazlık sonucu intikam için komşunun 5 yaşındaki kızını öldürüp cansız bedenine 14 yaşındaki çocuklara tecavuz ettirti.

bir kadın'ın gayri meşru ilişki yaşadığı adam,kadının 7 aylık bebeğine cinsel tacizde bulumaktan tutuklandı.Bu iğrenç teşebüsün daha iğrenci kadın durumu bildiği halde saklamıştı.

Ömrünü islam davasına adadığını sandığımız 77 yaşında bir adam 14 yaşında bir kıza yine annesinin bilgisi dahilinde cinsel tacizde bulunmaktan halen tutuksuz yargınalmakta.

74 yaşında bir adam komşusunun 14 yaşındakı erkek çocuğuna ahırda cinsel istismara teşebbüs etmekten tutuklandı.

Kamuoyunda ümraniye sapığı iye tanınan iki kız babası bir rezil mahluk onlarca ilköğretim çağındakı kızlara tecavuz edip öldürmekten ömür boyu hapis cazası yedi.

Beşiktaş'takı kesikbaş cinayeti,halen firari olan17 yaşında bir genç aylarca yarenlik yaptığı kız arkadaşını birilerinin yardımı ile faci şekilde öldürüp parçadı ve çöpe attı.

Etiler'deki bir çöp konteynerinde cesedi bulunan Münevver Karabulut cinayetinin bir numaralı katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun destekçileri internetin popüler arkadaşlık sitesi facebook'ta grup kurdular.

Dünyanın en büyük sosyal ağlarından olan Facebook'ta 'Cem Garipoğlu destekçileri' ismiyle açılan grup 'Hep suçlanıyor, rahat bırakın Cem'i' şeklinde açıklamasıyla şu ana kara 52 kişiyi bünyesinde topladı

Toplun bu olayın şokunu atlatamadan Mardin'de aynı aileden insanlar arazi anlaşmalığı yüzünde çoluk çocuk kadın,yaşlı demeden 44 kişiyi katletti.

Bilgisaray programcısı adam beraber olduğu travestiyi 1000 tlsini almak için kırkın üstünde bıcak darbesinden sonra boğazını keserek öldürdü.

Geçen hafta 12 yaşındaki bir erkek çocuk 10 yaşındaki kız çocuğuna okulun tuvaletinde ancak adi porno görüntülerinde rastlanacak bir eylemde bulunmaktan dalayı okuldan atıldı.

Ve en korkuncu.yine bir tv kanalına çocuklarının kaybolduğunu iddia ederek katılan aile,kadınönce kaynanasını suçlayıp sonrasında kocasına oğlunu sattığını iftiralarını atarken bütün türkiyeyi sok eden bir hakikatle yüzyüze geldik. kadın etrafındakı bir kaç erkekle yaşadığı gayrımeşru ilişkiye şahit olan 6 yaşındakı oğlunu döve döve öldürüp yada öldürülmesine izin verip bir tarlaya çürümeye ve hayvanlar tafafından parçalanmaya terketmiş.

Sanıyormusunuzki o tarlada çürüyen sadece o masum yavrunun bedeniydi.

İster Evrime inanın ister yaratılışa,

İster solcu olun ister sağcı,

ister ateist olun ister teist

Farkında mısınız.

Toplum olarak çürüyoruz.

aralık 2002'de İstanbul`un çeşitli ilçelerinde küçük yaşta 15 ayrı kız çocuğuna tecavüz ve tecavüz girişiminin zanlısı olarak yakalanan "Ümraniye Sapığının" İletişim Fakültesi`ni kazanıp, maddi imkansızlıklardan dolayı okuyamadığı ortaya çıktı

eylül 2005TE Aydın`da Yalnız başına yaşayan 75 yaşındaki kadınınn evine hırsızlık yapmak için giren kişiler, altın ve paralarını çaldıkları yaşlı kadına önce tecavüz etti, sonra da boğarak öldürdü.

2006 mayısında,ANKARA`DA 16 yaşındaki lise öğrencisi genç kız,ailesinin ilişkilerine karşı çıktığı sevgilisi birlikte, , babasını (döverek),annesini ve ablasını ise bıçaklayarak öldürdü.

EKİM 2006,Şirnakta 13 yaşındabir kız önce tecavüz edilip ardından başı taşla ezilerek öldürüldü.Bir ay sonra yakalanan katil zanlısının 6 kız çocuğuna daha cinsel tacizde bulunduğu ortaya çıktı.

Eskişehir'de 31 Ocak 2008 tarihinde 19 yaşındaki işitme engelli kız, 20 yaşındaki işitme engelli sevgilisi ile 21 yaşındaki işitme engelli arkadaşına, İlköğretim Okulu öğretmeni olan 44 yaşındaki annesini,sevgilisi ile evlenmeye izin vermediği için evinin yatak odasında 38 bıçak darbesi ile öldürtü.

Mart 2006 da,Ankara Kalecik’te cesedi boş arazide toprağa gömülü olarak bulunan uçak mühendisi’nın otomobiline el konulmak için el ve ayakları bağlı bir şekilde

canlı canlı gömülerek öldürüldüğü belirlendi.

Mayıs 2007'te Hatay'da Akçay Mahallesi'nde arkadaşları ile oyun oynayan 6 yaşındaki kız çocuğu kayıplara karıştı.5 gün sonra kızın cesedi, oturduğu Site'nin bodrum katında bulundu. Tecavüz girişiminde bulunulup daha sonra başı duvara vurarak öldürüldüğü anlaşılan küçük kızın katil zanlısı olarak komşularının oğlu tutuklandı ve hüküm giydi.

temmuz 2007'de Kayseri'de 12 yaşındaki bir erkek çocuğu tecavüz edildikten sonra boğarak öldürdü.

ekim 2007 de DENİZLİ’nin Çivril İlçesi’ne bağlı bir Köyde yalnız yaşayan 59 yaşındaki bir kadına önce tecavüz edilip sonra öldürüldü.

ekim 2007 Van'ın Çaldıran ilçesine bağlı bir köyün muhtarı, tecavüz ettiği gelininden dünyaya gelen çocuğunu, gelinin annesine öldürttüğü iddiasıyla tutuklandı.3 çocuk annesi kadın, eşi İstanbul'da çalıştığı dönemde köy muhtarı olan 12 çocuk babası kayınpederi'nin tecavüzüne uğradı. Hamile kalan kadın bebeğin dünyaya gelmesinin ardından H.T, gelini ve annesini bebeğini öldürmeye zorlayarak, tehdit etti. A.Ç, kızı ve kızının kayınpederi ile hastaneden ayrıldıktan sonra torununu boğarak, Bendimahi Çayı üzerindeki Şeytan Köprüsü'nden attı.

Şubat 2008'de Gaziosmanpaşada 60 yaşında bir kadın oğlu tarafından, ekmek bıçağıyla öldürüldükten sonra başının kesilip ikinci kat penceresinden sokağa atıldığı belirlendi.Katıl oğul,"Annemle birlikte içindeki şeytanı da öldürdüm" dedi.

mart 2008'de 68 yaşındaki birkadın, Kemer'deki ormanlık bir arazide tecavüz edilip başı taşla ezilerek öldürülmüş halde bulundu.

Mart 2008 Ankara Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi Öğretim üyesi Profesör anne,Bilkent Üniversitesi'nde okuyan kızı tarafından öldürüldü.Boğazından ve vücudunun bazı yerlerinden aldığı bıçak darbeleri yüzünden haytını kaybeden kadının kızı yaptığı açıklamada "kavga ettik öldürdüm" dedi.

Mart 2008 Konya'da 33 yaşında genç bir kadın, birlikte yaşadığı 51 yaşındaki annesini bıçakla öldürdükten sonra parçalayıp kutular içinde çekyatın altına koydu.Genç Kadının cinayeti işledikten sonra evi temizlediği ve üzerindeki kanlı elbiseleri yıkayıp değiştirdiği belirlendi.

mart 2008'de Diyarbakır'da 9 yaşındaki bir erkek çocuk hırsızlıktan sabıkalı 2 kardeş tarafından tecavüz edildikten sonra öldürüldü.Yapılan incelemede küçük çocuğun kafasına sert bir cisimle vurulduktan sonra tecavüz edildiği, boğazında kesik olduğu ve iple boğulmaya çalışıldığı belirlendi.

Nisan 2008'de,Sakarya'daki Çakıroğlu Köyü'nde yaşayan 29 yaşında bir adam (!) aynı köyde tek başına yaşayan 65 yaşındaki yaşlı kadına bıçak tehdidi ile tecavüz ederek dul-yetim aylığı aldığı banka kartını gasp etti.

Mayıs 2008'de Zonguldak'ta, 16 yaşında bir genç kız, sevgilisi olan taksiciyle birlikte annesini öldürdü.Anne eve geldiğinde kızını taksi şoförüyle evde yakaladı.çıkan tartışmada taksi sürücüsü, anneyi darp ederken kız annesini sırtından bıçakladı.Arabayla ormanlık bir alana götürdükleri nnnenin cesedini halıdan üstüne tiner döküp yakmaya çalıştılar.

mayıs 2008'de Keçiören'de,daha önceerken evlilik yapıp boşanmış olan 17 yaşındaki genç kadın bereber yaşadığı sevgilisi ile beraber Annesini,ya kocana dön yada bu adamla evlen dediği için, çarşafla boğarak öldürdü.

Mayıs 2008 yine 17 yaşında bir erkek Osmangazi ilçesinde, `patates kızartması` yüzünden tartıştığı annesini bıçakla öidürüp satrırla parçalara ayırdı.katil evledın ünlü paylaşım sitesinde `annesini nasıl öldüreceğine` dair anket düzenlediği ortaya çıktı.

Haziran 2008'de Adana'da yanan samanlarının intikamı için 55 ve 39 yaşlarındaki iki kadın,akrabalarının 5 yaşındaki kızını çocuk yaştaki (13 yaşlarında) 2 kuzenine tecavüz ettirip, naylon iple boğarak öldürdükten sonra cesedini atık su kanalına attı.Zanlı çocuklardan biri ifadesinde, kadınların tehdidi ve tahriki sonucu,cansız haldeki kız çocuğuna tecavüz ettiğini söyledi.

haziran 2008'de Beykoz'da ortaya çıkartılan bir çetenin yaptıkları tüyler ürpertti. Tapu müdiresinden adreslerini aldıkları kimsesiz gayrimüslimleri önce tehdit eden ardından öldürerek cesetleri villaların bahçesine gömen ve mallarına el koyan 36 kişi gözaltına alındı.

eylül 2008'de Muş'un Bulanık İlçesi’nde bir adam,kendisini kuzeni ile aldattığından şüphelendiği 6 çocuklu eşini alıp, kapı komşusu olan kuzeninin evine götürdü.Burada eşini, kuzenini,kuzenin ağabeyini ve o sırada evde olan bir kişiyi odaya toplayıp kaleşnikofla üzerlerine kurşun yağdırdı eşi, kuzeni ve kuzenin ağabeyi hayatını kaybetti.

Eylül 2008'de Adana'da bir kuruluşun genel müdüründen şantajla para istedikleri iddiasıyla biri kadın 4 kişi gözaltına alındı.Genel müdür,çiçekçilik yapan kadınla 2 yıl önce yaşadığı cinsel ilşikiyi kasede aldı.Bu kaseti bir şekilde ele geçiren kadının 19 yaşındaki oğlu ise,iki suç ortağı ile ile birlikte, öz annesini cinsel şantaj aracı olarak kullanırken yakayı ele verdi.

aralık 2008'de,Konya`nın Akşehir ilçesinde 40 yaşlarında bir adamın,bu tarıhten 3 yıl önce amcasını öldürüp, cesedini yaktığı ve çuvala koyup çöplüğe attığı ortaya çıktı.Vicdansız yeğen 3 yıl boyunca amcasının emekli maaşını bankadan çekmiş,kredi almak isterken ise yakalandı

Aralık 2008'de avcılarda,kendilerine polis süsü vererek restoran basan zorbalar, saçlarından sürükleyerek kaçırdıkları 25 yaşındaki kadına 6 saat boyunca tecavüz etti.

Ocak 2009 Manisa'da bir adam,kızı ile birlikte "akla ziyan" bir olayın failleri olarak yakalandılar.İddiaya göre,bu tarihten 4 ay önce adam,eşi ve kızının yardımı ile kocası askerde olan ve resmi nikahı olmayan 18 yaşındaki gelinini aralarında çıkan anlaşmazlıktan dolayı ellerinden tavandaki bir kancaya astı.Kayınpeder gelininin kerpetenle bir bir dişlerini söktü, tecavüz edip,fiili livatada bulundu.

Ocak 2009'da Rize'de ele geçirilen fuhuş çetesi mensuplarının Gürcistan'dan meşhur etmek vaadiyle kadırıp getirdikleri Gürcü kadınları fuhuşa zorladıkları,kabul ermeyenlere ise Gürcistanlı bir kadının işkence edilerek canlı toprağa gömülürken çekilen görüntüleri izleterek, "Fuhuş yapmazsanız sizi de böyle gömeriz" diyerek tehdit ettikleri ortaya çıktı.

Mart 2009'da İzmir'in Bornova ilçesinde,güzellik salonu sahibi kadın olay gününden 1,5 ay önce işe aldığı ve anketörlük yapan 19-20 yaşlarında iki genç tarafından 1500,2000 lira para için ağzına çorap sokulup bağlandıktan sonra 19 yerinden bıçaklanıp öldürülerek cesedi yakıldı ve havalandırma boşlığuna atıldı.

Nisan 2009'da Çorum'da özel bir araçla şehir dışına götürülen evli ve iki çocuk annesi kadın, ıssız bir arazide,kocasının arkadaşı olan iki kişi tarafından tecavüze uğradıktan sonra tekrar evinin önüne bırakıldı.

30 Nisan 2009'da Konya'da markete ekmek almaya gittikten sonra kaybolan 4 yaşındaki kız, boğularak öldürüldükten sonra yakıldı.Minik yavruyu öldürdüğü ortaya çıkan ve yaklaşık 1.5 ay önce mahalleye taşınan komşuları 23 yaşındaki Kadın,

cinayeti tüm ayrıntılarıyla itiraf etti.Kadının yaklaşık 5 ay önce, 3.5 yaşındaki çocuğu ölünce psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenildi.

Mayıs 2009'da İstanbul’un ünlü okullarından birinde 7’nci sınıfta okuyan bir erkek öğrenci, 4’üncü sınıfta okuyan kız öğrenciye tuvalette zorla oral seks yaptırdı. Olayı öğrenen okul yönetimi erkek öğrenciyi okuldan attı. Rezalet, tacizi izlemek zorunda kalan 11 yaşındaki A.K’nın, yaşadıklarını annesine anlatmasıyla ortaya çıktı. Kızlar da okuldan uzaklaştırıldı.

Mayıs 2009'da,Ağrı'nın Patnos ilçesinde bir kişi, para yüzünden anlaşmazlığa düştüğü babasının başını defalarca duvara vurarak öldürdü.

mayıs 2009'da Kopya’da 60 yaşımdaki ablası tarafından, kaybolan bir teneke mazotu çalmakla suçlanan 44 yaşındaki adam, Kuran’a el basarak yemin etti. Buna rağmen ablası ve eniştesinin kendisine inanmamasına sinirlenerek, evden ayrılıp ruhsatlı av tüfeğiyle geri döndü ve ablasını, ablasının gelini ile ablasının torununu öldürdü.Kuzeni olan enişte yaralı kurtuldu.

30 mayıs2009'da ADANA'da, sokak ortasında eşiyle kavga edenleri ayırmak isteyen 9 aylık hamile 32 yaşındaki Aliye Yıldız, kocasını bırakıp kendisine saldıranlarca sopa ve tekmelerle dövüldü. Aldığı darbelerle yaralanan kadın ambulans beklerken ve ambulansa binerken karnını tutup, "Dayan bebeğim, ne olur ölme, hastaneye az kaldı. Sana bir şey olursa ben yaşayamam" diyerek gözyaşı döktü.



Bu haber 658 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,300 µs