En Sıcak Konular

BÜLENT KORKMAZ İSTİFA ETTİ

31 Mayıs 2009 13:08 tsi
BÜLENT KORKMAZ İSTİFA ETTİ Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada, 'Galatasaray'ın menfaati ne olursa onu yaparım, kalmam gerekirse kalırım, gitmem gerekirse giderim' dedi.

Korkmaz istifa etti! 
 
'Karar yönetimindir'

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada, 'Galatasaray'ın menfaati ne olursa onu yaparım, kalmam gerekirse kalırım, gitmem gerekirse giderim' dedi.

Sivasspor maçından sonra düzenlediği basın toplantısında Galatasaray Kulübü kendisini göreve davet ettiğinde büyük bir heyecanla 'yuvasına ve evine' döndüğünü ifade eden Korkmaz, 'Böyle olması gerekirdi. Şartlar, durum ne olursa olsun, ne olumsuzluklar olursa olsun bu görevi kabul ettim. Bülent Korkmaz'ı Bülent Korkmaz yapan Galatasaray Kulübü'dür. Göreve geldikten kısa bir süre sonra başkanımıza açık tarihli istifa mektubu verdim. Galatasaraylıya yakışan şekilde davrandım. Böyle de olması gerekirdi. Bunu yürürlüğe koyup koymamaları başkan ve yönetim kurulunun kararıdır. Galatasaray'ın menfaati ne olursa onu yaparım, kalmam gerekirse kalırım, gitmem gerekirse giderim' diye konuştu.

'Benim elimde sihirli değnek yok' diyen Korkmaz, 'Galatasaray Adası'nda sayın başkanımız bunu söyledi, sabır ve istikrar gerek. Teknik heyette, futbolda ve yönetimde sabır ve istikrar. Bu olduğu taktirde Galatasaray'ın sırtı yere gelmez. Özellikle yerli oyuncular kaliteli, yabancı oyuncular da kaliteli alınırsa Galatasaray iki sene içinde de Avrupa Kupası'nı müzesine götürür' şeklinde konuştu.

Hiçbir mazeretin arkasına sığınmadığını ifade eden Korkmaz, 'Ama gerçekler var. Önemli oyuncularımı kullanamadım, o bölgelere başka oyuncularımı monte etmek zorunda kaldım. Bugün de öyle. Bordeaux ve Ankaragücü maçında gerçek stoperlerle oynadım' dedi.

Korkmaz, özetle şunları kaydetti:

'Bu takım seneye kesin Türkiye Şampiyonu olur. Benim hiçbir oyuncuyla problemim olamaz. Ben problemleri çözerim. Kamuoyu bunu böyle yansıtıyorsa buna cevap vermem. Herkes hata yapabilir. Hiçbir zaman pişman olduğum bir şey olmadı. Ben de futbolcum da hakem de hata yapabilir. Bu futbolun doğasında olan bir unsurdur. Bana başka hocalarla görüştükleri şeklinde bir söylem olmadı. Çevrenizden bu tür söylemler geliyor, bu insanı üzüyor. Ama ben profesyonel bir insanım.'

Bülent Korkmaz, 'Gelecek sezon gelecek bir teknik adamın yardımcılığını yapar mısınız?' sorusuna, 'Ben teknik direktör olarak yoluma devam ediyorum' yanıtını verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü, bu akşam gösterdikleri mücadele nedeniyle bütün futbolcularını kutladığını belirterek, 'Çok iyi oynadılar. Çok pozisyona girip atamadılar, futbolda bu da var. Önemli olan kazanmaktı. Beşiktaş maçı da dahil 4 haftada çok iyi oynadık. Son 4 haftada Galatasaray'a yakışan bir futbol vardı' şeklinde konuştu.

Kaynak: Vatan Gazetesi,http://haber.gazetevatan.com/Korkmaz_istifa_etti/241021/5/Spor



Bu haber 475 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,534 µs