En Sıcak Konular

İCLAL AYDIN ANNELERLE BULUŞTU

11 Mayıs 2009 18:27 tsi
İCLAL AYDIN ANNELERLE BULUŞTU Şehit Anne ve yakınlarıyla özel olarak ilgilenen Aydın, onlarla da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

İCLAL AYDIN, OPTIMUM OUTLET’TE ANNELERLE BULUŞTU, ŞEHİT YAKINLARININ ACILARINI PAYLAŞTI VE ANNESİNİ ANNE OLUNCA ANLADIĞINI İFADE ETTİ.

Anneler Günü'nde sevenleriyle bir araya gelen oyuncu ve yazar İclal Aydın, bol bol imza dağıttı. İş hayatının yoğunluğundan dolayı kızına yeterince vakit ayıramadığını söyleyen Aydın, "Çok iyi bir anne olamadım ama elimden gelen her şeyi yapıyorum" dedi. 
 
Kadıköy'deki Optimum Outlet'te düzenlenen etkinliğe katılan İclal Aydın, bayanların ilgisi ile karşılaştı. Hayranlarıyla kısa bir söyleşi yapan İclal Aydın, annesiyle olan diyaloglarını anlattı. Annesinin de kendisi gibi çalışan bir kadın olduğunu söyleyen İclal Aydın, "Ben çok uzun yıllar bir evlat olarak annemden şikayetçi oldum, çalışan bir annem vardı. Sonra ben de çalışan bir anne olup arkamda ağlayan bir çocuk bırakırken, anneliğin ne demek olduğunu anladım" diye konuştu. Anne olduktan sonra iş hayatında yoğun bir tempo başladığını belirten İclal Aydın, "İşten sonra eve geliyorum, yemek yapıyorum, bunları yaparken sürekli ağlıyorum, üstelik bir yardımcımda yok. Çok iyi bir anne olamadım ama elimden gelen her şeyi yapıyorum" diye konuştu.

İclal Aydın, söyleşi bölümünde Mardin'in Mazdıdağı ilçesine bağlı Bilge Köyü'ndeki katliama da değinerek, "İstiyorum ki bütün anneler çocuklarına sevmenin hiç ayıp olmadığını öğretsinler. Ben anneler erkek çocuklarının dünyalarını genişletmezlerse dünyanın değişmeyeceğine inandım, gelinimizle kızımızla barışmazsak bunun mutlu bir sonu yok. Umuyorum ki, bütün erkek anneleri dünyayı güzelleştirecek erkek evlat yetiştirmeye devam ederler" dedi.

Aydın'ın anlattıklarını can kulağıyla dinleyen izleyicilerin en çok sorduğu soru ise, fazla kilolarını nasıl verdiği oldu. Ekranda göründüğünün aksine çok daha zayıf ve güzel olduğunu söyleyen izleyicilere teşekkür eden İclal Aydın, ayak üzeri yaptığı diyetten bahsetti. Aydın zayıflarken tükettiği gıdaları; "büyük salata, brokoli çorbası, bir avuç tavuk göğsü, bir tane havuç, maydanoz, bir soğan sarımsak, lahana ve 1.5 litre su" diye sıraladı. Aydın, "Uzun zamanda günde 2.5 saat spor ve özel bir beslenme programı uyguladım. Bu süre içerisinde 9 kilo verdim. Şu anda üniversite yıllarındaki kiloma kavuştum" dedi.

İclal Aydın, söyleşi bölümünün sonunda annesi için yazdığı yağmur şiirini okuyarak imza bölümüne geçti. Aydın'ı yakından görüp imza alma fırsatı bulanlar, çok mutlu olduklarını, İclal Aydın'ın televizyondakinden çok farklı ve daha güzel göründüğünü söyledi.

Şehit Anne ve yakınlarıyla özel olarak ilgilenen Aydın, onlarla da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etkinliğin sonunda Aydın'a Optimum Outlet Müdür Yardımcısı Nurettin Kumbasar tarafından Anneler Günü nedeniyle çiçek verildi.

Haber - Nihan Ünlüsoy

 


 



Bu haber 3,640 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,014 µs