En Sıcak Konular

SİVAS'A BELEDİYE CEZASI

10 Mayıs 2009 09:25 tsi
SİVAS'A BELEDİYE CEZASI Kırmızı-beyazlılar düşme hattındaki rakipleri karşısında şoku erken yaşadı. İstanbul Büyükşehir Belediye Gökhan'la 18 dakikada iki farkı buldu, Tum'un golü yetmedi. Sivasspor 370 gün sonra evinde yenilgiyi tattı, 16 hafta sonra koltuğu kaptırdı

Kırmızı-beyazlılar düşme hattındaki rakipleri karşısında şoku erken yaşadı. İstanbul Büyükşehir Belediye Gökhan'la 18 dakikada iki farkı buldu, Tum'un golü yetmedi. Sivasspor 370 gün sonra evinde yenilgiyi tattı, 16 hafta sonra koltuğu kaptırdı

Süper Lig'de son haftalarda kötü sonuçlar alan Sivasspor, dün de Belediyespor karşısında 3 puan bıraktı ve bu kez Beşiktaş'ın kazanmasıyla 16 hafta aradan sonra liderlik koltuğunu kaptırdı. 8. ve 17. dakikada Gökhan Kaba'nın golleriyle Belediye 2-0 öne geçti. 41'de kazanılan serbest atışı kullanan Bilica'nın sert vuruşunda top direkten döndü.

İNANILMAZ GOLLER KAÇTI

62'de Tum'un kafa vuruşu direkten döndü, dönen topta Musa kaleye 1 metre mesafede topu dışarı attı. 75'te ceza sahasına doldurulan top Tum'un önünde kaldı, bu oyuncu farkı bire indi: 2-1. 90+1'de önce Mehmet sonra Tum'un vuruşunu Hasagiç kurtardı. 3. vuruşu yapan Sedat da çerçeveyi bulamadı.

 

Önce bayram sonra matem

Sivas'ta maç öncesi yaşanan karnaval havası, Belediye yenilgisiyle yerini hüzne bıraktı. Karşılaşmaya gelirken Sivas caddelerinde bayraklarla turlar atan kırmızı-beyazlı taraftarlar, tribünleri pankartlarla donattılar. Ancak bitiş düdüğü ile birlikte tablo değişti. Yenilgi sahadaki ve tribündeki Yiğidoların yüzünü astı.

Futbolun cilvesi...

Bülent Uygun, kaçan gol fırsatlarını, bunun sonucunda giden liderliği futbolun cilvesine bağladı. Uygun, “Kaçırdığımız imkanları geri alacağız” dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, kaçırdıkları sayısız gol fırsatı sonrası kaybedilen maçla liderliğin Beşiktaş'a geçmesini “Futbolun cilvesi” diye nitelendirdi. Genç teknik adam, “Sadece bir mağlubiyet aldık. Kredimiz de tükendi. Artık bütün maçları kazanmalıyız. Elimizdeki imkanları Beşiktaş'a kaptırdık. Bunları geri almak için mücadele edeceğiz.”

Avcı, Sivas'ı 'pas'la çözdü

Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sivas'ın çok pas yapan takımlar karşısında bocaladığını bildiklerini belirterek, “İkinci yarıda skoru koruma duygusu vardı. Çıkışlarımızı doğru yapsak daha da gol bulabilirdik” dedi.

Tabelada Belediye istatistikte Sivas

Skor tabelasında Belediyespor'un üstünlüğü olsa da istatistiklerde Sivasspor açık ara öndeydi. 21 kez kaleyi yoklayan Yiğidolar, 13'ünde çerçeveyi bulurken Belediyespor'da bu oran 9'da 3'tü. Ceza sahasına 28 orta yapan Sivas, tam 8 net gol pozisyonundan sadece 1'ini gol yaptı. Topla oynama yüzdesinde de Sivas, yüzde 57'e 43 üstünlük sağladı. Sivas 5 kez köşe gönderine giderken Belediye 3 korner kullandı.  

Kaynak: Yeni Şafak Gazetesi,http://yenisafak.com.tr/Spor/?t=10.05.2009&i=185513

 



Bu haber 450 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,421 µs