En Sıcak Konular

YALÇIN TOPÇU SİVAS'TA

23 Nisan 2009 18:54 tsi
YALÇIN TOPÇU SİVAS'TA Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu, helikopter kazasında hayatını kaybeden Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşları ile gazeteci İsmail Güneş'in ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu, helikopter kazasında hayatını kaybeden Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşları ile gazeteci İsmail Güneş'in ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Topçu'ya BBP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Destici, MKYK Üyesi Mustafa Korkmaz, Sİvas İl Başkanı Zeki Haral eşlik etti.

Yalçın Topçu, ilk olarak Yazıcoğlu'nun annesi Fidan Yazıcoğlu'nun Mimar Sinan Mahallesi'nde yaşadığı eve gitti. Topçu'yu,Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu karşıladı.Eve giren Topçu, anne Fidan Yazıcıoğlu'na başsağlığı diledi.

Yalçın Topçu ve beraberindekiler, daha sonra Merhum Yazıcıoğlu ile birlikte aynı kazada hayatını kaybeden BBP Sivas İl eski Başkanı Erhan Üstündağ, eski il başkan yardımcısı Yüksel Yancı ve BBP Belediye Meclis Üyesi Adayı Murat Çetinkaya, İHA Muhabiri İsmail Güneş'in ailelerini ziyaret etti.

YALÇIN TOPÇU’NUN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

BBP Genel Başkanı Topçu, mesajında, TBMM'nin, milli iradenin kalesi olduğunu vurguladı. Bu kalenin korunması ve güçlendirilmesinin Türk milletinin hürriyet ve istiklaline olan sadakat ve inancının bir gereği olduğunu belirten Topçu, mesajında şunları kaydetti:

“TBMM, bugün de demokrasimizin, milli bağımsızlığımızın, devletimizin, ülkesi ve milleti ile birlik ve beraberliğinin, aydınlık yarınlarımızın sarsılmaz güvencesidir. Kurtuluş savaşını yönetmiş, cephelerde yorulmuş ve imkansızlıklar içindeki bir millete umut aşılamış; yönetme iradesini millete vererek demokrasi bilincine önderlik yapmış olan bu Meclis, her şartta bu özelliklerinden taviz vermeyecektir. Küresel düşünecek ama milli duracaktır. Dünya ile bütünleşecek ama milli varlık ve hususiyetler kaybedilmeyecektir. TBMM'yi bize ve çocuklara emanet eden kurucu iradenin bizden beklediği budur.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Meclis Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milli iradenin hayat bulduğu bu günü Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan etmiştir. Çocuklara armağan edilen tek evrensel bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti'nin gençlere olan güveninin ifadesidir.

Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşları olmak üzere, vatanın bütünlüğü, devletin bekası, milletin birlik ve beraberliği için mücadele veren, bu uğurda canlarını veren şehitlerimizi şükran, rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ömür diliyorum. Nice 23 Nisan'ların milletçe bayram sevinciyle yaşanması temennisiyle saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

Kaynak: BBP.org.tr



Bu haber 748 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,890 µs