En Sıcak Konular

TRABZON EVE DÖNDÜ

18 Nisan 2009 10:30 tsi
TRABZON EVE DÖNDÜ Turkcell Süper Lig'de 28. haftanın açılış maçında Trabzonspor, kendi sahasında Gençlerbirliği'ni 2-0 yendi ve sahasında 70 gün sonra galip geldi.

Bordo-mavili takım stresli çıktığı 90 dakikayı suskun golcüleri ile kayıpsız atlattı, aldığı 3 puanla son 6 haftaya şampiyonluk yarışının içinde girdi. Yattara 28. dakikada Trabzonspor'u öne geçirdi. 45. dakikada Troisi ile bir topu direkten dönen G.Birliği beraberlik golünü kovalarken, Gökhan Ünal 90'da tabelayı 2-0'a yükseltti.

Turkcell Süper Lig'de 28. haftanın açılış maçında Trabzonspor, kendi sahasında Gençlerbirliği'ni 2-0 yendi ve sahasında 70 gün sonra galip geldi. Bordo-mavililer 29. dakikada 1-0 öne geçti. Bu dakikada Yattara üst üste çalımlarla Gençlerbirliği savunmasını peşine taktı. Ceza sahasına yayı üzerinden yaptığı mükemmel vuruş ağlarla buluştu: 1-0. 45. dakikada, Troisi'nin 30 metreden vuruşu direkten döndü. 78. dakikada Gökhan Ünal'ın ceza sahasına girerek yaptığı vuruş auta çıktı. 81. dakikada, Burhan'ın uygun pozisyondaki vuruşu Trabzonspor savunmasına çarparak kornere çıktı. 90. dakikada Selçuk'un son çizgiye inerek ortaya çevirdiği topu Gökhan Ünal düzgün bir vuruşla filelerle buluşturarak maçın skorunu belirledi: 2-0.

Yanal: Şampiyonluk potasına girdik

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Gençlerbirliği galibiyeti sonrası Sivas'a iddialı gitmelerinin çok önemli olduğunu söyledi. Oyuncularının kazanmak istediğini ve kazandığını ifade eden başarılı teknik adam, “Her maçı kazanabilecek bir takımız. Yeterki hep birlikte sinerjiyi devam ettirelim. Avrupa Kupaları'nı başardığımızı düşünüyorum. Şampiyonluk potasına da girdik” dedi.

Avni Aker'de kolbastı krizi

Trabzonsporlu taraftarlar galibiyet sonrası kolbastı oynamayan futbolcuları soyunma odasından sahaya çağırdılar. Taraftarların ısrarı karşısında futbolcular sahaya döndü ancak kolbastıyı PAF takımdaki gençler oynadı. Üst üste puanlar kaybeden Trabzonsporlu futbolcuların Sivasspor maçı kazanılıncaya kadar kolbastı oynamama kararı aldıkları öğrenildi.

Ömer Rıza davasını Trabzon kazandı

Trabzonspor ile Ömer Rıza arasındaki dava Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu tarafından karara bağlandı. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, kurulun Trabzonspor'u haklı bularak Ömer Rıza'nın 129 bin 353 TL ödemesine karar verdiği belirtildi. Ömer Rıza, geçen sezon ortasında haber vermeden Trabzonspor'dan ayrılmış ve İngiltere'ye gitmişti.

Kimlik yoksa Türkçe yok

Turkcell Süper Lig'de 95 gün sonra gol atan İbrahima Yattara maç sonrası, Türkçe röportaj teklifini “Kimlik yoksa Türkçe de yok. 8 aydır bekliyorum. Kimliğimi alamadım” diyerek geri çevirdi. Maç öncesi eşi Aminata'nın “Gol atamazsan bir daha maça gelmeyeceğim” dediğini söyleyen Gineli yıldız, “Bu nedenle attığım gole daha çok sevindim” dedi. Yattara suskunluğunu geçirdiği sakatlık ve transfer olayına bağlarken takımının şampiyonluk şansı ile ilgili olarak “Trabzonspor forması altında şampiyonluk yaşamak istiyorum. Bu kadar yaklaşmışken 'neden olmasın' diyorum. Trabzonspor'un şampiyon olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: Yeni Şafak Gazetesi,http://yenisafak.com.tr/Spor/?t=18.04.2009&c=6&i=181454

 



Bu haber 462 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,337 µs