En Sıcak Konular

ARSLAN AYAĞA KALKTI

7 Nisan 2009 09:03 tsi
ARSLAN AYAĞA KALKTI Sarı-kırmızılı takım rakiplerinin kazandığı haftada aranın daha da açılmasına izin vermedi. Gaziantep'te üç puanı Baros'un ilk yarıda attığı golle alarak zirve iddiasını sürdürdü.

Sarı-kırmızılı takım rakiplerinin kazandığı haftada aranın daha da açılmasına izin vermedi. Gaziantep'te üç puanı Baros'un ilk yarıda attığı golle alarak zirve iddiasını sürdürdü. Zirvede F.Bahçe ve Trabzon'la puanları eşitleyen Cimbom derbi öncesi moral depoladı.

Süper Lig'de oynadığı son iki maçta puan alamayarak yarışta geride kalan G.Saray, G.Antep deplasmanında tek golle gülerek iddiasını sürdürdü. 3. dakikada Murat'ın ara pasında topla buluşan Beto, ceza alanına girip sert vurdu, top kaleciden döndü. 10. dakikada sol kanattan gelişen atakta Kewell ceza alanına ortaladı. Kaleye arkası dönük olan Baros, yarım rövaşatayla topu filelerle buluşturdu: 1-0. 14. dakikada Sabri ceza alanına girerken düzeltip sert vurdu. Kaleci Murat Şahin güçlükle topu kornere çeldi. 38. dakikada Tabata ceza yayı çizgisi üzerinden sol ayağının içiyle sert vurdu ve kaleci De Sanctis uçarak topu kornere çeldi.

BETO BOŞ KALEYE ATAMADI

İkinci yarıya hızlı başlayan G.Saray oldu. 49. dakikada Kewell'ın pasında topla buluşan Baros'un vuruşunu kaleci son anda çeldi. 55. dakikada Beto'nun pasında ceza sahası içinde topla buluşan Mehmet Yozgatlı, Ayhan'ın müdahalesiyle yerde kaldı, hakem bu pozisyonda devam kararı verdi. 57. dakikada Mehmet Yozgatlı'nın sağ çaprazdan vuruşu az farkla auta çıktı. 58. dakikada kaleciyle karşı karşıya kalan Baros'un vuruşunu Murat Şahin önledi. Uzatma dakikalarında De Sanctis'ten seken topu önünde bulan Beto boş kaleye atamadı.

G.Antepspor'u yendiler Fener'e gözdağı verdiler

G.Saraylı futbolcular maçtan sonra çok mutlu olduklarını söylediler, haftaya oynayacakları F.Bahçe maçı dahil kalan 8 maçı kazanıp şampiyonluğu kovalayacaklarını söylediler.

ARDA: ÜMİDİMİZİ KESMEDİK

“Önümüzde 8 maç kaldı. Şampiyonluktan ümidimizi kesmedik. 24 puanın tamamını alacağız. Sonra neler olacağını göreceğiz.”

BAROS: PAZAR İÇİN SABIRSIZLANIYORUM

“Kaç gol atacağım konusunda bir hedefim yok. İstediğim tek şey takımımın şampiyon olması. Haftaya F.Bahçe ile oynayacağız. G.Saray-F.Bahçe maçları dünyanın en büyük derbilerinden biri. Şimdi dinlenip o maça hazırlanacağız. Maç gününü sabırsızlıkla bekliyorum.”

DE SANCTİS: ÇOK BÜYÜK MAÇ OLACAK

“İtalya'daki deprem benim köyümde oldu. Onun için siyah bantla çıktım. Acım büyük. Hala göçük altında olan, acı çeken insanlar var. Ailemde bir kayıp veya hasar yok. F.Bahçe ile haftaya çok büyük bir maç oynayacağız. Taraftar için de takım için de önemli bir maç.”

Korkmaz: Lincoln hazır olursa oynatırım

G.Saray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz maç sonrası Lincoln hakknıda çok merak edilen sorulara cevap verdi. Brezilyalı yıldızı hazır olmadığı için Gaziantep'e götürmediğini tekrarlayan genç teknik adam, “Gelmeden önce Lincoln'le konuştum. Hazır olmadığını, burada antrenman yaparak daha iyi olacağını söyledi. Çarşambaya kadar yoğun antrenman yapacak. Hafta sonuna kadar gözlemleyeceğiz, kendisine durumunu soracağız. Ona göre F.Bahçe derbisinde oynayıp oynayamayacağına karar vereceğiz” dedi.

Korkmaz tek golle kazandıkları karşılaşma için ise “Çok sakatımız var. Kendi mevkisi olmamasına rağmen arkadaşının pozisyonunda oynayan arkadaşlarımız ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Her kazanılan maçtan sonra mutluluk olur. Ama dikkatli olmamız lazım. İlk 10 dakikadan ilk yarının sonuna kadar çok iyi oynadığımızı söyleyebilirim” diye değerlendirme yaptı.

Taraftar Şaş'ın gönlünü aldı

Sarı-kırmızılı taraftarlar G.Antep maçı öncesi, UEFA Kupası'nda Hamburg yenilgisi sonrası ıslıkladığı Hasan Şaş'ın gönlünü aldı. Maç öncesi taraftarlar 'Hasan Şaş buraya, yumruk havaya' diye tempo tuttu. Tecrübeli oyuncu, ilk başta oralı olmadı daha sonra Arda ve Emre'nin çabalarıyla tribünleri selamladı.

G.Antep'in yeni hocası Couceiro

Gaziantepspor'un yeni teknik direktörü Portekizli Jose Couceiro oldu. Couceiro ile gizlice sözleşme imzalayan kırmızı siyahlılar G.Saray maçının devre arasında resmi açıklamayı yaptı. Couceiro, daha önce Litvanya Milli Takımı ve Porto'yu çalıştırırken 2006'da da Portekiz'in başındaki Scolari'nin yardımcılığını yapmıştı.

Abdullah Eğilmez

 

Kaynak: Yeni Şafak Gazetsi.http://yenisafak.com.tr/Spor/?t=07.04.2009&i=179500



Bu haber 444 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    12,599 µs