En Sıcak Konular

ALPEREN SADECE ALP DEMEK DEĞİLDİR

28 Mart 2009 19:37 tsi
ALPEREN SADECE ALP DEMEK DEĞİLDİR Muhsin Yazıcıoğlu, yüreği büyük adamlardan değildi, tepeden tırnağa yürekti. Bir gün, "Kimse kahraman olmaya kalkmasın sizin kahramanınız benim " demişti.

Muhsin Yazıcıoğlu, yüreği büyük adamlardan değildi, tepeden tırnağa yürekti. Bir gün, "Kimse kahraman olmaya kalkmasın sizin kahramanınız benim " demişti.

Muhsin Yazıcıoğlu, yüreği büyük adamlardan değildi, tepeden tırnağa yürekti. Bir gün, "Kimse kahraman olmaya kalkmasın sizin kahramanınız benim " demişti. O gün bu cümleyi kullanması enaniyetinden değil kendisine bağlı olanları koruma ve kollama duygusundandı.

O celalini de itidalini de merhametini de gazabını da nerde ne zaman açığa vuracağını en iyi bilenlerdendi. Yazıcıoğlu`nun ardından O`nun aziz hatırası arkasından söylenebilecek en ufak bir eleştiriye meydan vermemek ALPERENLERİN en önemli vazifesidir. Şu anda duadan daha önemli bir kalkanları da yoktur. "Her nefs ölümü tadacaktır" Ayet-i Celilesi gereği Muhsin Yazıcıoğlu`nun hakkın rahmetine kavuştuğunu kabul etmek iman etmenin zorunlu sonucudur. Ve kadere iman, imanın temelidir.

Bugün Allah O`nu inşallah Cennetine aldı. Hayatının her anını milletine hizmet aşkıyla ve çabasıyla geçiren Yazıcıoğlu yine aynı aşkla çıktığı yolda vefaat etti. İnşallah şehitlerle beraberdir. O`nun Resul sevgisini bilmeyen yoktur. İnşallah Resulünün şefaatine nail olanlardan olacaktır.

Kimsenin olan bitenin üzerini kapatmak gibi bir derdi yok ve olamaz. Alperenler bu gün itidalle ve vakarla üzerlerine düşeni ellbette yapacaklardır. Bundan kimsenin şüphesi olmamalıdır. Ancak zamanı geldiğinde olan bitenin detaylarının peşi de elbette bırakılmayacaktır.

Bugün alperenlerin eren olma günüdür.

Türk milletinin başı sağolsun

ÖNEMLİ NOT:

Sayın Yazıcıoğlu`nun kaybolmasından 3 saat sonra yayına koyduğumuz "Sayın Muhsin Yazıcıoğlu`na zarar gelirse devlet töhmet altında kalır" başlıklı yazımızdan sonra, bizim aynı şey Sayın Başbakan`ın, ya da Sayın Recep Akdağ`ın ya da Sayın Bülent Arınç`ın başına gelse, aynı şekilde, harfine dokunmadan aynı yazıyı yayımlayacağımızı bilemeyecek kadar cahil olan bazı kendini bilmezlerin gözleri, baba evimize gece yarıları tehdit telefonları edecek kadar dönmüş. Çok sevgi ve saygı duyduğumuz; yanında kendisine, bizim ailemizi, çocukluğumuzu anlatabilecek danışmanlara sahip olan Sayın Başbakanımız`a, bu çirkinliğin arkasındakileri iyi araştırmasını, arkalarında bu işi yönlendirenlerin olup olmadığını iyi soruşturmasını tavsiye ediyoruz. Zira, eğer bunlar kendini bilmez üç beş genç değilse, bu ülkede kaos çıkarmak isteyen güçlerce yönlendirilen piyonlardır.

Türkiye`nin gelecek 25-30 yılı bambaşka bir şekle sokulmuş, "Devlet" rezil olmuş. AKP, BBP kimin umurunda. Körlemesine particiliği aşabilecek tek bir lider vardı, O da Hakk`ın rahmetine kavuştu!

tumgazeteler.com yönetimi

Kaynak:Tümgazeteler.com.http://www.tumgazeteler.com/?a=4876023



Bu haber 713 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,592 µs