En Sıcak Konular

BAHÇELİ:''ANKARA'NIN NERESİNDE KOYUN GÜDECEK YER VAR''?

20 Mart 2009 14:51 tsi
BAHÇELİ:''ANKARA'NIN NERESİNDE KOYUN GÜDECEK YER VAR''? Devlet Bahçeli’den Başbakan Erdoğan’a salvo: "Ankara’nın neresinde koyun güdecek yer var"?

BAŞBAKAN SİYASETİ KİRLETİYOR

Erdoğan’ın 6 yıllık saltanatının sallandığını gördüğünü belirten MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ondan dolayı korkuyor ve saldırıyor. Kime saldırıyor, MHP’ye, CHP’ye, çiftçiye, derdini söyleyen memura” dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın seçim propagandasını, siyaseti kirletme, inkarcı ve hakaret dolu kavramlarla yaptığını savundu. Partisinin Karabük mitinginde konuşan Bahçeli, Başbakan Erdoğan’a yüklendi. Başbakan’ın Türkiye’ye bir eksen çizdiğini dile getiren Bahçeli, “Kendisine oy verenler dost, oy vermeyenler hasım. Bu gidişat, bu üslup iyi değildir” dedi. Başbakan Erdoğan’ın bir ihtirasa büründüğünü kaydeden Bahçeli, “Anlaşılıyor ki ciddi bir oy kaybıyla karşı karşıya. 6 yıllık saltanatının artık sallandığını görür hale gelmiştir. Ondan dolayı korkuyor ve saldırıyor. Kime saldırıyor, MHP’ye, CHP’ye, çiftçiye, derdini söyleyen memurumuza, basınımıza, herkese saldırıyor. Peki bu saldırıların sonucunda nereye varmak istiyorsun” diye konuştu. Başbakan’ın kendisi ve Baykal için söylediği “10 koyun güdemezler” sözünü de hatırlatan Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürüdü:

İhanet kabul ediyoruz

“Bu başbakana yakışır bir söz müdür? Ankara’nın neresinde koyun güdecek yer var ki sen Baykal ve Bahçeli’yi koyun gütmek açısından imtihana tabi tutuyorsun? Böyle şey olur mu? Şimdi ben kalksam desem ki, evet biz koyun gütmesini bilmiyoruz ama güdülmeyi de ahlaksızlık, ihanet kabul ediyoruz. O zaman ne cevap vereceksiniz? Okyanus ötesinden gelen her direktifi yerine getirme gafletinde olacaksın, sonra da döneceksin her biri Türkiye’nin milli kuruluşu olan partilerin liderlerine bu sözlerin söyleyeceksin. Bu bir başbakana yakışıyor mu? Böyle bir başbakan olabilir mi?”

Bush’un ruh ikizi...

Başbakan’ın “Bahçeli ile Baykal ruh ikizidir” sözlerini de cevaplandıran Bahçeli, “Ne demekse ruh ikizi. Haydi diyelim ki öyle. Ben de diyorum ki ben bu ülkenin insanıyım. Bu ülkenin insanlarının kurduğu her partinin lideriyle, her partiye oy verenle ruh ikizi olmaktan şeref duyarım ama George Bush’un ruh ikizi olarak Orta Doğu’ya gezmeyi de bu millete yakıştıramam. Onun için konuşmalarına dikkat et” ifadesini kullandı.

Erdoğan’ın oy kaygısı var

Partisinin Karabük mitinginde halka hitap eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın oy kaygısıyla muhalefete saldırdığını söyledi.

Kaynak: Yeniçağ Gazetesi-Selda Öztürk KAY.http://www.yenicaggazetesi.com.tr/haberdetay.php?hit=14373

 



Bu haber 485 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,713 µs