En Sıcak Konular

AKIN: HENÜZ BİR KULÜPLE ANLAŞMIŞ DEĞİLİM

25 Aralık 2007 20:33 tsi
AKIN: HENÜZ BİR KULÜPLE ANLAŞMIŞ DEĞİLİM Beşiktaş'ın genç futbolcusu İbrahim Akın, ''Henüz bir kulüple anlaşmış değilim. Görüşmelerimiz devam ediyor'' dedi.

AYDIN - Beşiktaş'ın genç futbolcusu İbrahim Akın, ''Henüz bir kulüple anlaşmış değilim. Görüşmelerimiz devam ediyor'' dedi.
     İbrahim Akın, bu sezon Beşiktaş'ta istediği kadar kadro şansı bulamadığını, yaşının genç olması dolayısıyla sürekli oynayabilecek kondisyona sahip olduğunu söyledi.
     Sürekli oynayabileceği bir kulübe transfer olamak istediğini, bunu da yönetime bildirdiğini belirten Akın, ''Beşiktaş yönetimi başka bir kulübe transferime onay verdi. Ama kiralık gitmemden yanalar. Benim sonraki yıllarda tekrar Beşiktaş forması giyerek kulübe faydalı olacağıma inandıklarını söylediler'' dedi.
     Bugün basında yer alan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Akın, şunları kaydetti:
     ''Henüz bir kulüple anlaşmış değilim. Görüşmelerimiz devam ediyor. Galatasaray ve Trabzonspor'dan ciddi teklifler geldi. Bu teklifler kiralamak yerine bonservisimle transfer edilmem yönünde. Sivasspor başta olmak üzere diğer Turkcell Süper Lig takımları ise beni kiralamak istiyorlar. Yurt dışından da eski takım arkadaşım Ahmet Hassan'ın şimdiki takımı Anderlecht başta olmak üzere Alman liginden Bochum, Mönchengladbach ve Köln gibi Avrupa kulübünden teklif var.''
     Beşiktaşlı Ali Tandoğan da ligin ikinci yarısında fikstür avantajının kendilerinde olacağını belirterek, ''Bu avantajı, taraftarlarımızın da desteği ile daha iyi bir şekilde kullanıp şampiyon olacağımıza inanıyorum'' dedi.
     Turkcell Süper Lig'e verilen arayı değerlendiren ve memleketi Salihli'ye gelen Ali Tandoğan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ta kendisini çok mutlu hissettiğini belirterek, 6 yıl daha yeşil sahalarda mücadele ettikten sonra futbolu bırakıp Salihli'ye yerleşmeyi düşündüğünü söyledi.


Bu haber 428 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,210 µs