En Sıcak Konular

GÖKÇEK BU İDDİALARA NE DİYECEK ?

17 Mart 2009 12:02 tsi
GÖKÇEK BU İDDİALARA NE DİYECEK ? TBMM'de basın toplantısı düzenleyen MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile ilgili yeni iddialarda bulundu.

MHP'li Vural, Ankara Büyükşehir Belediyesi'yle ilgili ortaya attığı iddialarla ilgili Melih Gökçek'in kendisine ricacı ve mesaj göndermeye kalktığını belirtirken, su sayaçlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Vural, Ankara Büyükşehir Belediyesiyle ilgili ortaya attığı iddialarla ilgili Melih Gökçek'in kendisine ricacı ve mesaj göndermeye kalktığını ileri sürerek, 'Ben MHP Grup Başkanvekiliyim. Sana bunu ihtaren söylüyorum. Bunlarla ilgili işten el çektirileceğin günler yakın olacak' dedi.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Ölçüler ve Standartlar Genel Müdürlüğü'nün, 2007 yılında, ön ödemeli su sayaçlarıyla ilgili İçişleri Bakanlığına yazdığı yazıyı okuyan Vural, bu yazıda ASKİ tarafından bir sayaç için abonelerden talep edilen miktarın yaklaşık 670 lira, mekanik sayaçların ise 20-30 lira olduğunun yazıldığını belirtti.

Ön ödemeli elektronik kartlı su sayaçlarıyla ilgili 2004 yılında yapılan ihale sonucunda 300 bin sayaç alındığını hatırlatan Vural, 26-28 Ocak 2009'da, seçim öncesinde konuyla ilgili yüzde 20 iş artışına gidildiğini savundu.

Bunun belgesini gazetecilere gösteren Vural, 'Yüzde 20 iş artışı 60 bin sayaç demektir. Şu anda depolarda 42 bin sayaç var. 60 ay boyunca Ankaralıların tüketeceği sayaç ile ilgili yüzde 20 iş artışı yapıyorlar. Depoda sayaç mı kalmadı? Bu da Melih Gökçek'in Ankaralılara su üzerinden uyguladığı kazığın nasıl devam ettiğini ortaya koyuyor' iddiasında bulundu.

Kaynak: Milli Gazete.http://www.milligazete.com.tr/haber/gokcek-bu-iddialara-ne-diyecek-118508.htm



Bu haber 427 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,945 µs