En Sıcak Konular

BAHÇELİ'DEN ÇAĞLAYANLAYAN'DA ERDOĞAN'A SERT SÖZLER

15 Mart 2009 22:52 tsi
BAHÇELİ'DEN ÇAĞLAYANLAYAN'DA ERDOĞAN'A SERT SÖZLER Erdoğan ile Bahçeli arasındaki ipler geriliyor. Erdoğan'ın namert sözüne Bahçeli'nin cevabı geçikmedi.

İstanbul Çağlayan Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendisine "Benim karanlık odalarda kimlerle görüştüğümü ispat edemezsen namertsin" diyen Başbakan Recep Tayyip Erdğan'a cevap verdi.

Bahçeli, siyasi yasak getirilen bir kişinin 116 gün içerisinde hangi kirli odakların yardımı ve hangi kirli ilişkiyle Sirt'ten milletvekili seçildiğini, ardından da Başbakan olduğunu sorarak, "İktidar olursam, o günü araştırıp gerçeği ortaya koymazsam namertim" şeklinde konuştu.

"AK PARTİ'YE TOKAT ATIN"

Bu seçimlerde en zor şartlar altında olunsa dahi herkesin sandık başına gitmesi gerektiğini belirten Bahçeli, yapılan seçimlerde sandık başına gitmeyenlerin ya da geçersiz kullanılan oyların yüzde 25 orana sahip olduğunu söyledi. Katılımın çok olması halinde halk iradesinin tartışılamayacağını belirten Bahçeli, "Oyunuzu kullanmaya giderken geçmişi araştırın, size yapılan vaadleri dinleyin ve vicdanınızı da dinleyerek oyunuzu kullanın" şeklinde konuştu. İktidar partisinin seçim yatırımı amacıyla halka hediyeler dağıttığına dikkat çeken Bahçeli, "Paketinizi alın ve yiyin. Bu sizin hakkınız. Ancak diyorum ki paketinizi alın, sandık başında tokatınızı atın" dedi.

MHP'NİN SEÇİM KARARI

Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti'nin seçim mitinglerine devletin parasını ve imkanını kullanarak gidip geldiğini ileri sürdü. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü Bursa mitinginde yaptığı konuşmaya değinenen Bahçeli, "Sayın Başbakan diyor ki 'Karanlık ilişkiden bahsediyorsun sayın Bahçeli. Açıklamazsan namertsin' diyor. MHP, 57. hükümete seçimlerden çıkan 2. parti olarak katıldı. Üçlü bir koalisyon vardı. MHP'nin 'Ülkem için varım' demesinden rahatsız olup, MHP'siz bir koalisyon arayışına gidilmiştir. Ülkede siyasi gücü belirleyen dış güç olmamalıdır. MHP'nin ipini iç odaklar veya dış odaklar çekemez. Çekerse halkın iradesi çeker diye erken seçime gidilmiştir." dedi.

"SİYASETTE NAMERT TARTIŞMASI"

AK Parti'nin çok kısa bir sürede nasıl kurulduğunu soran Bahçeli, bu süreci anlattı. Daha sonra MHP olarak bir soruları olduğunu belirten Bahçeli, "Hakkında siyasi yasak getirilen bir kişi, 116 gün içerisinde hangi karanlık odakların yardımı ve hangi kirli ilişkileri ile Siirt'ten milletvekili seçilmiş ve devamında Başbakan koltuğuna oturmuştur? Eğer milleti bu konuda aydınlatabilirsen ben de namert olayım ne var? Ama sizin kirli ilişkilerinizle kimler tarafından oraya oturtulduğunuzu tarih yazacak. Eğer iktidar olursam o günü araştırıp gerçeği ortaya koymazsam namerdim" şeklinde konuştu.

Adalet ve Kalkınma Partisi ismi yerine mahkeme kararlarından sonra "Aldatma ve Kandırma Partisi" demenin daha uygun olduğunu da sözlerine ekleyen Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın etnik temelde bölünmeyi tırmandırdığını kaydetti. Başbakan'ın 36 etnik gruptan bahsettiğini belirten Bahçeli, "Türkiye'yi nereye götürmeye çalışıyorsun? Matematikte toplama ve çıkarma çoğaltır, çıkarma ve bölme azaltır. Öyleyse ne istiyorsun? Rahatsızlığın nedir? Sayın Başbakan bir kimlik sorunun mu var? Sayın Başbakan, aklını başına al da konuşmalarına dikkat et" dedi.

Kaynak: İnternet Haber.http://www.internethaber.com/secim2009/erdogan-vurdu-bahceli-sertlesti--news183874-1.html

 



Bu haber 429 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,536 µs