En Sıcak Konular

KURTULMUŞ:''BİZİM PARTİMİZDE 'YUH' YOK''

15 Mart 2009 19:19 tsi
KURTULMUŞ:''BİZİM PARTİMİZDE 'YUH' YOK'' Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin çok ciddi ekonomik problemlerin içerisine düşürüldüğünü, diğer taraftan sosyal çatlamalar, bunalımlarla karşı karşıya bırakıldığını söyledi.

Partisince Adıyaman M. Yücel Özbilgin Parkı'nda düzenlenen mitingde konuşan Kurtulmuş, hükümetin ekonomik politikalarını eleştirdi.

''Türkiye'de dışa bağımlı yanlış ekonomi politikaları sonucunda tezgah dağıldı, herkes şey borçlu hale getirildi.'' diyen Kurtulmuş, işçinin, memurun ücretinin azaldığını, işsizliğin arttığını, esnafın durumunun daha da kötüleştiğini ileri sürdü.

İşsizlik, açlık ve yoksulluğun Türkiye'yi ciddi bir toplumsal bunalıma götürdüğünü dile getiren Numan Kurtulmuş, aile değerlerinin yitirildiğini, boşanma oranlarının arttığını ve bireysel ahlakın çöktüğünü kaydetti.

Konuşması sık sık sloganlarla kesilen Kurtulmuş, mitingi izleyen bir grubun, iktidar ve ana muhalefet partisi aleyhindeki ''Yuh'' sözlerini, ''Yuh yok, bizim partimizde de mitinglerimizde de kimseye yuh yok'' diyerek durdurdu.

İktidara geldiklerinde imam hatip liselerinin önündeki kat sayı adaletsizliğini kaldıracaklarını, IMF ile olan anlaşmaları iptal edeceklerini açıklayan Kurtulmuş, Adıyaman'da Başbakan'ın yaptığı mitingde polemik konusu olan köprüyü yapacaklarını, tütünün ekiminin serbest bırakılacağını ifade etti.

Kurtulmuş, Türkiye'nin tek alternatif partisinin Saadet olduğunu iddia ederek, şöyle konuştu: ''Saadet Partisi maneviyatçı bir partidir. Saadet Partisi yerli bir partidir. Saadet Partisi asla dışarıdan gelen rüzgârdan yönünü değiştirmez. Saadet Partisi Anadolu toprakları üstüne basmayan hiçbir çözümü çözüm olarak kabul etmez. Saadet Partisi refahtan, özgürlükten yana bir partidir. Bu sokaklarda yaşayan, etnik kökeni ne olursa olsun hiçbir Türk'ün hiçbir Kürt'te, hiçbir Arap'ın hiçbir Acem'e üstünlüğü kabul edilmez. Biz bütün insanlığı Allah'ın halifesi olarak kabul ederiz. Saadet Partisi yeryüzünü sömüren güçlerin önünde diz çökmez. Yani Saadet Partisi IMF'nin önünde, önünü iliklemez."

Konuşmasına hükümetin ekonomik programını eleştirerek devam eden Kurtulmuş, "AKP, dışa bağlı bir ekonomi yürüterek vatandaşları açlığa mahkûm etti. Tarım ürünleri para etmiyor, tarım arazileri para etmiyor. Adıyaman'da tütün ekimi yasaklandı. Kota kondu. Neden kota var? Bunun nedeni; IMF böyle istediği için. Buradan çıkış yolu bulmamız lazım. Türkiye, büyük Türkiye modeli olması için Saadet Partisi gereklidir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Milli Gazete.http://www.milligazete.com.tr/haber/bizim-partimizde-yuh-yok-118287.htm.



Bu haber 436 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,976 µs