En Sıcak Konular

OTYAKMAZ: 'MEHMET YILDIZ'I VEREBİLİRİZ'

25 Aralık 2007 16:47 tsi
OTYAKMAZ: 'MEHMET YILDIZ'I VEREBİLİRİZ' Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, ''Eğer istediğimiz noktaya gelirse Mehmet Yıldız'ı verebiliriz"dedi.

SİVAS - Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, ''Eğer istediğimiz noktaya gelirse Mehmet Yıldız'ı verebiliriz. Profesyonel dünyada da bu gayet doğal. Hocamızın, Mehmet Yıldız'ı başka takıma göndermemiz halinde uygulayacağı (B) planı hazır'' dedi.
     Mehmet Yıldız'ın transferiyle ilgili Otyakmaz, ''Eğer eksiklerimizi giderebileceğimiz transferleri yapabilecek bütçeyi oluşturabilirsek, Mehmet Yıldız gibi bir silahı tabii ki rakiplerimize kaptırmak istemeyiz. Mehmet Yıldız, eğer satılacaksa önümüzdeki sezon sonunda da satılabilir. Ama gerçekçi olmak lazım. Takımımızın omurgası sakatlandı, çok önemli eksikliklerimiz var. Ve bunların yerini doldurabilecek kalitede transferlere ihtiyacımız var. O yüzden bu transferleri gerçekleştirmek için sıcak paraya ihtiyacımız var. Şu anda da en çok para eden şey Mehmet Yıldız. Eğer istediğimiz noktaya gelirse Mehmet Yıldız'ı verebiliriz. Profesyonel dünyada da bu gayet doğal. Hocamızın, Mehmet Yıldız'ı başka takıma göndermemiz halinde uygulayacağı (B) planı hazır. Eğer Mehmet Yıldız'dan ayrılırsak onun yerini doldurmaya çalışacak yine o kalitede transferleri mutlaka yaparız" dedi.
     Mehmet Yıldız'la Trabzonspor, Galatasaray ve Kayserispor'un ilgilendiğini söyleyen Otyakmaz, Hakan Şükür'ün Sivasspor'a transfer olduğu şeklinde haberler bulunduğunun hatırlatılması üzerine de "Hocamıza böyle bir soru yöneltildi, o da Hakan Şükür ile çalışmaktan mutlu olacağı yönünde bir cevap verdi. Bu transfer gerçekleşti anlamına gelmez. Sadece Hakan Şükür ile ilgili düşüncelerini açıkladı hocamız" dedi.
     Sedat Bayrak'ın sakatlığından sonra Diallo'nun da Afrika Uluslar Kupası'na katılacağından dolayı çok önemli bir stopere ihtiyaçları olduğunun ortaya çıktığını ifade eden Otyakmaz, ''Dolayısıyla ilk transferimizde Fatih Akyel'i renklerimize katacağız. Henüz resmi imza atılmadı ama prensipte anlaşıldı'' dedi.

 

 

 

 



Bu haber 445 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,717 µs