En Sıcak Konular

KORKMAZ:''AVANTAJLI BİR SKORLA DÖNMEK İSTİYORUZ''

11 Mart 2009 21:29 tsi
KORKMAZ:''AVANTAJLI BİR SKORLA DÖNMEK İSTİYORUZ'' Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Hamburg ile oynanacak UEFA Kupası 4. tur ilk karşılaşması öncesinde bu akşam maçın oynanacağı Nordbank Arena’da bir basın toplantısı düzenledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Hamburg ile oynanacak UEFA Kupası 4. tur ilk karşılaşması öncesinde bu akşam maçın oynanacağı Nordbank Arena’da bir basın toplantısı düzenledi.

Yarın akşam oynanacak maça her anlamda hazır olduklarını belirten Bülent Korkmaz, “Her takıma olduğu gibi Hamburg’a da saygı duyuyoruz. Biliyoruz ki yine, yarın akşamki maçta bir çok vatandaşımız olacak. Bu da bizim için büyük avantaj. Bu avantajı en iyi şekilde kullanıp, Türkiye’deki kendi saha ve seyircimiz önüne avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz” dedi.

Bülent Korkmaz, Meira’nın eksikliği ile ilgili olarak, “Fernando Meira’ya Galatasaray’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Benim için Galatasaray’da görev alan her oyuncu değerlidir. Yarın sahaya 11’e 11 çıkacağız. Bizim de kendimize göre planlarımız var ve o planları her türlü şartta hazırlayıp sahaya süreceğiz. Fernando Meira ile ilgili görüşlerimi Başkanımıza bildirdim. Benim ve takımımın şuan da tek düşüncesi Hamburg maçı” diye konuştu.

Karl Heinz Feldkamp’ın Alman basınına Galatasaray – Hamburg eşleşmesi ile ilgili olarak yaptığı yorum için Bülent Korkmaz, “Ben Galatasaray futbol takımının teknik direktörüyüm. Sayın Kalli ise kulübün teknik danışmanıdır. Tabii ki herkesin kendine göre düşünceleri olabilir, bu doğaldır. Ama bizim ekip olarak düşüncemizde bu turu geçmek var. Tabii ki Hamburg’u ben ve yardımcılarım seyretti. Ümit Özat’tan da telefonla bilgiler aldık. Biz maça takım ve beyin olarak hazırız. Takım olarak, yürek ve düşünce olarak oynayan ve oynamayan her oyuncumla, Türkiye ve buradaki tüm vatandaşlarımız için sahada bunu göstereceğiz ve avantajlı bir skorla İstanbul’a döneceğimize inanıyoruz” dedi.

Galatasaray’ın yarın oynanacak maça tam anlamıyla hazır olduğunu dile getiren Bülent Korkmaz, “Galatasaray forması kiminle temsil edilirse edilsin her zaman kazanmaya oynar. 11 kişi sahaya çıkacağımıza göre buna hazırız demek oluyor. Yanımda olacak yedeklerimle birlikte komple hazırız, bizi televizyonda ve tribünde destekleyen insanlar oldukça da bütünüyle hazırız demektir. Ben hayatım boyunca hiçbir mazeretim arkasına sığınmadım. Her zaman ve şimdi de gerçeklerle yüzleşiyorum. Benim için her oyuncu çok değerli ve kalitelidir. Sahaya 11-11 çıkacağımız için hiçbir mazeret gösteremem. Takımım da gösteremez” diye konuştu.

Baskıya alışkın olduğunu ifade eden Bülent Korkmaz, “Fatih hocama da, Mustafa hocama da saygı duyuyorum. Çok katkıları oldu Türk futboluna. Benim de amacım Türk futboluna katkımın olması ve takımımla başarılı olmak. Ben futbolcuyken de baskıya alışkındım, o yüzden baskı benim için sorun teşkil etmiyor” dedi.

Eksiklerin her zaman olacağın belirten Korkmaz, “Sezon boyunca eksik oyuncular, cezalılar, sakatlar olacaktır. Bu normal. Ama önemli olan takımın bütünlüğü, birlik beraberliğidir. Ben sakat veya cezalı oyuncuma eksik gözüyle bakmıyorum. Önemli olan dimdik ayakta kalmak güçlü olmaktır. Bunu ekibimde de görüyorum ve böyle konuşuyorum. Her zaman güçlü ve ayakta olmak zorundasınız. Biz de öyle yapıyoruz” dedi.

Bülent Korkmaz, Almanya’da oynanan maçlarda seyirci desteğini her zaman arkalarında bulduklarını belirterek, “Biz Almanya’da bir çok statta oynadık ve her oynadığımız şehrin stadında kendi sahamızda gibi oynadık. Yarın da öyle olacaktır. Stadın yarısından çoğu bizim seyircimiz olacaktır. Bu avantaj tabii. Deplasmanda gibi oynamıyorsunuz. Bu avantajı da kullanmak istiyoruz” dedi.

Bülent Korkmaz, Hamburg takımıyla ilgili olaraksa, “Hamburg Almanya’da zirveye oynayan bir takım. Kaliteli oyuncuları olduğunu biliyoruz ve saygı duyuyoruz. İyi oyuncuları var elbette ama isim olarak saymaya gerek yok. Bunları oyuncularımızla paylaşıyoruz. Önemli olan takıma saygı duymak ve biz de öyle yapıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. 

Kaynak: Galatasaray.org.http://www.galatasaray.org/futbol/uefa/haber/3403.php


 



Bu haber 436 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,763 µs