En Sıcak Konular

EMRE BELÖZOĞLU KENDİNİ SAVUNDU

11 Mart 2009 20:17 tsi
EMRE BELÖZOĞLU KENDİNİ SAVUNDU Hakkında çıkan bir haberle ilgili Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde açıklama yapan Emre Belözoğlu,Kayserispor maçında ki hareketi için de özür diledi.

Emre Belözoğlu, Fotomaç Gazetesi'nde Emre Bol imzasıyla,kendisinin ağzından "Fener'de kafayı yedim" başlığıyla yayınlanan haberin gerçekleri yansıtmadığını,haberi yayına hazırlayan Emre Bol ile hiçbir şekilde görüşmediğini, dolayısıyla Fotomaç Gazetesi ile bir röportajının  olmadığını açıkladı. 

Emre, antrenman sonrası Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Söz konusu gazeteci, birinci sayfada sanki benimle röportaj yapmış gibi haberi istediği gibi yazmış. Önce bana kafayı yedirmiş, haberin devamında hiçbir sorunumun olmadığından bahsederek mutlu bir tablo çizmiştir. Aynı yazar, köşe yazısında ise bu kez bambaşka bir Emre Belözoğlu portresi çizmiştir. Birbirine zıt söylemler taşıyan bu yazılar, aynı kişi tarafından aynı gazetede ve aynı gün peşpeşe sayfalarda yapılmıştır. Her iki yazıda da benimle konuşulmadığı için yapılan yayının etik bir tarafı olmadığı gibi, yazılarda da haddini aşan ifadelere yer verildiğini düşünüyorum. 

Kayseri maçında meydana gelen olayları sürdürmek ve büyütmek adına yapılan bu tür haberler, hem oyunculara, hem de Türk sporuna büyük zarar veriyor. Maç içinde gelişen olaylar ve artan tansiyona bağlı olarak yapılmış hareketler var. Bu hareketlerin telafisi de karşı takımdaki oyuncuyla aramda yaşanmıştır. Dünyanın her yerindeki futbol karşılaşmalarında maçın gerginliğiyle rakip futbolcular arasında birtakım usulsüz davranışlar yaşanır. Önemli olan bu davranışların telafi edilebilir düzeyde olmasıdır ve herkes bilsin ki bu sağlanmıştır. Bir diğer önemli nokta ise biz futbolcuların sahada ve saha dışında göz önünde olan insanlar olduğumuz için daha dikkatli hareket etmemiz gerektiğidir. Bu nedenle Kayseri maçında kameralara yansıyarak kamuya mal olmuş hareketim, devamında gelişenler kameraya yansımadığı için ve popülist habercilik anlayışlarıyla yanlış anlaşılmalara sebep vermiş olabilir. Ben yinede yanlış anlaşıldıysam futbolseverlerden özür diliyorum"

Mir Haber

 

 



Bu haber 430 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,611 µs