En Sıcak Konular

MEİRA ZENİT'E TRANSFER OLDU

11 Mart 2009 10:23 tsi
MEİRA ZENİT'E TRANSFER OLDU Galatasaray’ın sezon başında 4,5 milyon euro’ya Alman takımı Stuttgart’tan transfer ettiği Portekizli defans oyuncusu Fernando Meira, Rus kulübü Zenit’e transfer oldu. Sarı kırmızılı kulüp bu transferden 6 milyon euro kazanacak.

Galasaray’ın Portekizli yıldızı Fernando Meira artık Zenitli! Meira için Zenit yöneticileriyle masaya oturan sarı kırmızılı yöneticilerin kesin olaak anlaşmaya vardıkları öğrenildi. Futbol hayatını artık Rusya’da sürdürecek olan Meira bu transferle G.Saray kasasına ise 6 milyon euro bonservis bedeli kazandırmış olacak. Bu paranın Rus ekibi tarafından nasıl ödeneceği de belli oldu. G.Saray paranın 3 milyon euroluk kısmını peşin alacak. Kalan kısmın ise 2 taksitle tahsil edileceği ifade ediliyor. Meria sezon başında Sttutgart’tan 4,5 milyon euro’ya alınmıştı.

Hamburg maçında yok

Türk futbolcu Fatih Tekke’nin de takım arkadaşı olan Meira, Rus liginde Hasan Kabze ve Gökdeniz Karadeniz’in de rakibi olacak. Fernando Meira öğle saatlerinde Florya Metin oktay Tesisleri’ne gelerek, arkadaşları ve teknik heyetle vedalaştı. Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin yaptığı açıklamada, Fernando Meira’nın Almanya’ya götürülmeyeceğini ve Hamburg maçında oynamayacağını açıkladı.

Hazırlıklar devam ediyor

Galatasaray, Almanya’nın Hamburg ekibiyle yarın deplasmanda yapacağı UEFA Kupası 4. tur ilk maçının hazırlıklarını sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde basına kapalı olarak yapılan antrenmanda futbolcuların, dar alandaki teknik çalışmanın ardından, taktik ağırlıklı bir idman gerçekleştirdikleri bildirildi.
Sarı–kırmızılı ekipte sakatlıkları bulunan oyunculardan Servet Çetin, Mehmet Topal, Emre Güngör ve Tobias Linderoth’un salonda, Murat Akça’nın ise sahada tedavilerinin ardından fizyoterapistler yönetiminde çalıştıkları ifade edildi. Galatasaray, Hamburg maçı için bu sabah saatlerinde Almanya’ya gidecek ve son çalışmasını karşılaşmanın da oynanacağı HSH Nordbank Arena’da yapacak.

Kaynak: Yeni Mesaj Gazetesi.http://www.yenimesaj.com.tr/index.php?haberno=9002515&tarih=2009-03-11


 



Bu haber 449 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,236 µs