En Sıcak Konular

KESİK BAŞ CİNAYETİ AYDINLANIYOR

6 Mart 2009 15:52 tsi
KESİK BAŞ CİNAYETİ AYDINLANIYOR Liseli Münevver dün bir çöp konteynerında başı gövdesinden ayrılmış halde bulundu. Cinayette ilk ipuçlarına ulaşıldı.

Vücudu Etiler’de bir çöp konteynerinin içine bırakılan bavulda, başı ise bavulun üzerine konmuş bir gitar kılıfında bulunan liseli Münevver Karabulut’un katil ya da katilleri, aranıyor. Polis, bir numaralı şüpheli olarak, genç kızın erkek arkadaşının peşinde. Cem isimli gencin, cinayetin ertesi günü sabah 05.00’te evinden ayrıldığı belirlendi.

MÜNEVVER'LE ÇIKMAK İÇİN BASKI YAPAN BİRİ VARDI

Münevver Karabulut’un bir arkadaşı, "Dün (önceki gün) saat 14.00 sıralarında okulun tuvaletinde, okul dışından erkek arkadaşı Cem ile buluşmak için hazırlık yaptı. En son orada gördüm. Son günlerde kendisiyle arkadaş olmak isteyen biri daha vardı. Bu kişi, Münevver’le çıkmak için baskı yapıyordu. Münevver, hayat dolu bir insandı. Eğlenmeyi çok severdi" dedi.

MERAK ETME ARKADAŞIMLA BULUŞACAĞIM

Yaşasaydı, önümüzdeki cumartesi günü 18’ine basacak Münevver Karabulut, salı günü 17.00’de annesini arayıp, "Servisle gelmiyorum. Merak etmeyin arkadaşlarla kafede buluşacağız" dedi.

Bu görüşmenin ardından haber alınamayan genç kızın cesedini, önceki akşam bir kağıt toplayıcısı Nispetiye Caddesi Dilek Sokak’taki çöp konteynerı içinde bul u. Üzerinde, bir kot pantolon ve gömlek bulunan cesetten kimliğini belirleyecek belge ve cep telefonu çıkmadı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, yakındaki ikinci konteynerin üzerine bırakılmış dershane kimliğinden, cesedin 17 yaşındaki Münevver Karabulut’a ait olduğunu belirlediler.

İKİ ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Cesedin bulunduğu yerin yakınındaki Mutlu Sitesi’nin güvenlik görevlileri, polise, olay gecesi 25 yaşlarında bir kadın ile 40 yaşlarında bir erkeğin otomobille site yanındaki çöp konteynırına yaklaştığını, ancak kendilerini görünce uzaklaştığını belirttiler. Güvenlik görevlileri, bu kadın ve erkeğin, 150 metre ilerde başka bir konteynıra gittiklerini söylediler.

Cinayet Masası dedektifleri kısa bir çalışmanın ardından cesedi konteynere atarken görüldüğü iddia edilen iki kişiyi gözaltına alındı. Ancak bu kişilerin kimliği açıklanmadı.

KATİLLERE DİRENMİŞ

Münevver Karabulut’un karnında, göğsünde ve sağ elinin baş ve işaret parmağı arasında bıçak darbeleri bulundu.

İki parmak arasındaki yaranın Karabulut’un bıçağı tutmak isterken oluştuğu sanılıyor. Münevver Karabulut’un bir elinde de saçlar bulundu. Bu da Münevver’in katil ya da katillerine direndiğini gösteriyor. Polis, vahşetin bir numaralı şüphelisi, Münevver Karabulut’un erkek arkadaşı Cem Garipoğlu’nun peşinde. Cem’in Etiler’deki evini dün sabah 05.00’de apar topar terkettiği belirlendi.

Polis, öldürücü darbenin, bıçak ya da başka bir kesici aletle boğazına vurulduğunu söyledi. Adli Tıp Kurumu’ndan, Münevver’in cesedini teslim alan yakınları da, "Başında darp ve satır izleri görülmüş" dediler.

Münevver Karabulut’un MS hastası annesi Melahat Karabulut ile Fener Rum Patrikhanesi’nde aşçı olarak çalışan şeker hastası babası Süreyya Karabulut’a, kızlarının öldürüldüğünü anlatamadılar. Karabulut’a, kızının trafik kazası geçirdiğini söylediler. Fenalaşan Süreyya Karabulut hastaneye kaldırıldı. Münevver Karabulut’un bilgisayarı ve Facebook’taki mesajları incelemeye alındı.

Kaynak: Birincikuvvet.com

http://www.birincikuvvet.com/3.Sayfa/132288-Kesik-bas-cinayeti-aydinlaniyor-.html



Bu haber 867 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,587 µs