En Sıcak Konular

SAMİ İŞEL: ''MHP CHP'Yİ SİLECEK''

5 Mart 2009 17:14 tsi
SAMİ İŞEL: ''MHP CHP'Yİ SİLECEK'' MHP Ankara’da Mansur Yavaş ile yakaladığı rüzgara, Keçiören’den sonra Çankaya’yı da ekledi.

ANKARA- MHP, yerel seçimlerin sürpriz partisi olmak için tüm yurtta ve başkent Ankara’da sıkı bir çalışma yürütüyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında Mansur Yavaş ile yakaladığı rüzgara önce; Altınok’un çekilmesiyle Keçiören’i katan MHP, şimdi de gözünü ANAP kökenli adayı Sami İşel ile Çankaya’ya dikti. AKP’nin kalesi olarak bilinen Keçiören’de seçimi kazanmak için büyük bir çaba içine giren MHP, CHP’nin kalesi olarak bilinen Çankaya’da da ‘yarışta ben de varım’ demeye başladı.

Çankaya’da CHP’nin Bülent Tanık, AKP’nin eski ANAP’lı Bülent Akarcalı ile sürdürdüğü yarışa, MHP yine eski bir ANAP’lı Sami İşel ile katılıyor. İşel ile İNTERNETHABER konuştu. İşte Çankaya yarışındaki MHP’li aday ve söyledikleri:

ZÜBEYİR KINDIRA:

Çankaya CHP’nin güçlü olduğu bir seçim bölgesi. MHP adayı olarak zor bir yarışa girdiğiniz söyleniyor. Sizce şansınız nedir? Ve kamuoyuna kendinizi nasıl tanıtırsınız?

SAMİ İŞEL:

Sadece seçim açısından değil nasip olur da seçimi alırsak, belediye icraatlarının sürdürülmesinin de en zor olduğu metropol ilçelerden biridir Çankaya. Ben siyasete Anavatan partisi’nde başladım. Üç dönem il başkan yardımcılığı ve başkanvekiliği yaptım. 1991- 92 yıllarında da il başkanlığı görevinde bulundum. 25 yıldır iş hayatının içindeyim. İş hayatında ilklere imza attım. Şu anda 2 bin kişinin çalıştığı bir şirketler topluluğum var. Türkiye de ilk defa dializ hastalarının kan değişiminde, temizlenmesinde kullanılan dializ solüsyonunu üretin kişiyim. O güne kadar ithal edilen ilacı ülkemizde ürettik. Ve ülkemize önemli bir katma değir kazandırdık. Ben zor işleri severim ve başarmaktan da mutlu olurum. Çankaya yarışının zor olduğunu elbette biliyorum. Ama ben talip olmazsam siz talip olmazsanız, bu zorluklar nasıl aşılacak. Siyaset CHP ile AKP’nin karşılıklı kısır çekişme ve kavgasıyla büründüğü kutuplaşmış yapısından nasıl kurtulacak? İnsanlar hizmet beklerken, kavgadan medet uman siyasetçilerden Çankayalıların kurtulması nasıl sağlanacak? Ben üçüncü bir şıkkın varlığını, kısır kavgaların dışında hizmet getirmek isteyen siyasetçiler de bulunduğunu göstermek için adayım. Ülkemizi tüketen bu kısır çekişmelerden kurtarmak için sorumluluk sahibi insanların siyasette var olması gerektiğine inanıyorum ve bu seçimi sağduyulu Çankayalıların vereceği oyla kazanacağıma da inanıyorum.

ZÜBEYİR KINDIRA:

Şansınız nedir? Anket yaptırdınız mı? Rakiplerinizle aranızdaki oy farkı nedir?

SAMİ İŞEL:

 Anket yaptırmadım. Yapılan bağımsız anketleri takip ediyorum ve şansımızın yüksek olduğunu görüyorum. Seçime kadar daha çok zaman var. Bize olan ilginin giderek yükseleceğini ve oy oranımızın CHP’li adayı geçeceğine inanıyorum. AKP adayını daha şimdiden geçmiş durumdayız. 15- 20 yıldır hizmet alamayan Çankaya’nın havası değişmeli. Bunun yalnızca ben değil tüm Çankayalılar istiyor. Çankayalıların bu düşüncede olduğunu yapılan tüm araştırmalar ortaya koyuyor. AKP ve CHP’ye oy veren seçmen tabanın bu kısır çekişmelerden ve kavgalardan bıktığını ve değişime yöneldiğini gözlüyorum. Her iki seçmen tabanı da kolaylıkla MHP’ye oy verebileceğini söylemektedir ve bizi desteklediklerini ifade etmektedir.

KAYNAK: ZÜBEYİR KINDIRA-İNTERNETHABER

 

http://www.internethaber.com/secim2009/manset-news182201.html



Bu haber 855 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,363 µs