En Sıcak Konular

''ALLAH'A KUR'AN'A VE SİLAHA YEMİN OLSUN''

2 Mart 2009 17:58 tsi
''ALLAH'A KUR'AN'A VE SİLAHA YEMİN OLSUN'' MHP Iğdır Belediye Başkan adayı Ali Ekber Yeşil'e destek vermek için İstanbul'dan İğdır'a giden Çatlı'nın arkadaşı ve MHP Iğdır Milletvekili adayı olan Mikail Göleli, karşılamaya gelenlere konuşma yaptıktan sonra "Ülkücü Yemini" yaptırdı.

MHP Iğdır Belediye Başkan adayı Ali Ekber Yeşil'e destek vermek için İstanbul'danİğdır'a giden Abdullah Çatlı'nın arkadaşı ve MHP Iğdır Milletvekili adayı olan Mikail Göleli, karşılamaya gelenlere konuşma yaptıktan sonra `çök' ve `kalk' yaptırdı.

Göleli, İstanbul'da triko alanında imalat ve ihracat yapan evli ve 4 çocuk babası MHP Iğdır Belediye Başkan adayı Ali Ekber Yeşil'e destek vermek için uçakla Kars'a gitti. Kars'tan karayolu ile Iğdır'a geçen Göleli ve Ali Ekber Yeşil'i yaklaşık 500 kişi Yaycı Köyü girişinde karşıladı. Uzun konvoyla kente giren Mikail Göleli, MHP İl Başkanlığı binasından Zübeyde Hanım Bulvarı'nda toplananlara hitap etti. Yaklaşık 1000 kişi, `Bozkurt Mikail', `Efsane Mikail' tezahüratları arasında konuşan ve 1995'te MHP'den Iğdır Milletvekili adayı olan Mikail Göleli, MHP İl Başkanı Cahit Erol, Belediye Başkan adayı Yeşil olduğu halde, şunları söyledi:

"Çalışacağız, başaracağız, kazanacağız. Disiplini elden bırakmayacağız. Bire bir mücadele edeceğiz. Bu meydan bizlerindir. Bu meydan bizlerin olmaya devam edecektir. Rehavete kapılmak yok. Yok dedim mi yok."

Mikail Göleli, sağ eliyle mikrofonu tutarken sol eliyle de `Çök' ve `Kalk' komutları vermeye başladı. Karşılamaya gelenlerin büyük bölümü aldığı komutlar üzerine üç kez oturup kalktı. "Hepiniz asker gibisiniz" diyen Göleli'ye toplananlar `Bozkurt Mikail', `Alparslan Türkeş'in askerleriyiz' solganıyla karşılık verdi. Göleli, bunun üzerine, "Ay- yıldızlı bayrağımı, gönderden kimse indiremez" diye bağırınca, katılanların gösterisi daha da büyüdü.Göleli daha sonra kendisini karşılamaya gelenlerle şu diyaloğa tezahürat altında, `Söz veriyor muyuz?', `Ekber Yeşil Başkanımız mı?', `Destekliyor muyuz?', diye sorarken aldığı `Evet' cevapları üzerine, "Allah'a, Kuran'a ve silaha yemin olsun" dedi.

KAYNAK: VATAN GAZETESİ 

http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Allaha_Kurana_ve_silaha_yemin_olsun



Bu haber 725 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,242 µs