En Sıcak Konular

BÜLENT KORKMAZ RESMEN GALATASARAY'DA

24 Şubat 2009 15:00 tsi
 BÜLENT KORKMAZ RESMEN GALATASARAY'DA Galatasaray'da teknik direktör Michael Skibbe'yle yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Bülent Korkmaz, resmi sözleşme imzaladı.

İSTANBUL - Galatasaray'da teknik direktör Michael Skibbe'yle yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Bülent Korkmaz, resmi sözleşme imzaladı.
     Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın da katılımıyla Bülent Korkmaz için imza töreni düzenlenirken, sarı-kırmızılı takımın yıllarca kaptanlığını yapan genç teknik adamla 1 yılı opsiyonlu 2,5 yıllık sözleşme yapıldı.
     Oldukça samimi bir havada geçen törende başkan Adnan Polat, imzalanmak üzere getirilen sözleşmeyi göstererek Bülent'e, ''Okudun mu'' diye espri yaparken, Bülent ise gülerek, ''Okudum'' yanıtını verdi.
     Bülent Korkmaz'la futbolculuğu döneminde 2-3 defa sözleşme yaptığını aktaran Polat, ücret konusunda hiçbirinde talebi olmadığını ifade ederek, ''Hepsinde boş mukaveleye imza attı ve sonra ben doldurdum. Teknik direktörlüğünde de aynısı oldu. İçerde konuştuğumuzda, 'Abi ne ücret yazarsan benim için uygundur' dedi'' diye konuştu.
     Polat, Skibbe'nin görevden alınmasının ardından 2'si yabancı olmak üzere toplam 6 alternatifleri olduğunu ve Bülent Korkmaz'la yaptığı yarım saatlik bir görüşmenin ardından kararını bu yönde verdiğini anlattı.
     Bülent Korkmaz ise Galatasaray'ın teknik direktörü oluşunu, ''Yuvama yeniden döndüm'' sözleriyle dile getirirken, kendisine güvenenleri mahcup etmemek için çaba sarf edeceğini söyledi.
     Galatasaray takımında antrenörler Cevat Güler ve Nezih Ali Boloğlu ile devam edeceğini, yanında da antrenör Utku Yörükoğlu'nu getirdiğini açıklayan Korkmaz, Burak Dilmen'in ise görevinden ayrıldığını belirtti.

 



Bu haber 447 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,814 µs