En Sıcak Konular

ÖYMEN: ''İSTİFA KARARI DOĞRU''

21 Şubat 2009 15:44 tsi
ÖYMEN: ''İSTİFA KARARI DOĞRU'' CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen'in partideki görevlerinden istifa etmesine ilişkin olarak, ''İstifa kararı hem kendisi hem de partimiz açısından doğru olmuştur'' dedi.

BURSA - CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen'in partideki görevlerinden istifa etmesine ilişkin olarak, ''İstifa kararı hem kendisi hem de partimiz açısından doğru olmuştur'' dedi.
     Bursa'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Öymen, Mehmet Sevigen ile ilgili son günlerde çeşitli iddialar ortaya atıldığını belirterek, Sevigen'in, iddialara konu olan ''arsanın satışıyla ile ilgili maddi rant elde ettiğine ilişkin belgeler olduğu hatta 8.5 dakikalık bir görüntü kaydığının bulunduğu'' yönünde söylentiler çıktığını ancak henüz ne bir belge ne de bir görüntünün kamuoyuna sunulamadığını söyledi.
     ''Bir siyasetçinin bu tür işlerle uğraşmasını etik bulmadıklarını'' daha önce ifade ettiklerini, kendisinin de düzenlediği basın toplantısında bunu dile getirdiğini anlatan Öymen, ''Bir parti yöneticisinin bu tür işler içinde olmasını etik bulmuyoruz. İstifa kararı hem kendisi hem de partimiz açısından doğru olmuştur. Ancak, bu tür konularda ortaya atılacak iddialarla ilgili belgeler de bulunmalı; aynı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun belge ve dosyaları gibi... Aksi taktirde Türkiye'de yıpranmamış tek bir insan kalmaz'' diye konuştu.

Bu haber 541 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,420 µs