En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ'TA, GAZİANTEPSPOR MESAİSİ

16 Şubat 2009 17:51 tsi
BEŞİKTAŞ'TA, GAZİANTEPSPOR MESAİSİ Trabzonspor ile dün 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapayan Beşiktaş, izin yapmadan Gaziantepspor ile 20 Şubat Cuma günü oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

İSTANBUL - Trabzonspor ile dün 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapayan Beşiktaş, izin yapmadan Gaziantepspor ile 20 Şubat Cuma günü oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.
     Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve ilk 1 saati basına açık olan antrenmana koşularla başlayan futbolcular, pas çalışması yapıp, yarı sahada çift kale maç oynadı. Trabzonspor karşılaşmasında forma giyen futbolcular, pas çalışmasının ardından antrenmanı bıraktı.
     Trabzonspor maçından hafif sakatlıkları bulunan Delgado ve Nobre takımdan ayrı koşu yaparken, sakatlıkları süren Holosko ve Ekrem ise fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Hafif sakatlığı bulunan Serdar Özkan ise antrenmana katılmadı. Delgado, Nobre ve Serdar Özkan'ın çarşamba gününden itibaren takımla birlikte çalışacakları kaydedildi.
     Bu arada siyah-beyazlılar, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde zaman zaman yağmur, zaman zaman da kar yağışı altında çalıştı.
     Antrenman sırasında basın mensuplarının, uzun süren sakatlığının ardından dünkü karşılaşmada ikinci yarıda oyuna giren Delgado'nun durumuyla ilgili bir sorusuna teknik direktör Denizli, ''Hazır olsaydı dün ilk 11'de oynardı. Henüz tam olarak hazır değil. 1-2 haftaya kadar eski gücüne ulaşır'' yanıtını verdi.
     Yarını dinlenerek geçirecek siyah-beyazlılar, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını 18 Şubat Çarşamba günü yapacağı antrenmanla sürdürecek.

GAZİANTEPSPOR'DA BEŞİKTAŞ MAÇI HAZIRLIKLARI

GAZİANTEP - Gaziantepspor, ligin 21. haftasında sahasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını bugün yaptığı çalışmayla sürdürdü.
     Teknik direktör Nurullah Sağlam yönetiminde Celal Doğan Tesisleri'nde toplanan teknik heyet ve futbolcuların üzgün oldukları gözlendi.
     Kırmızı-siyahlı ekip, koşunun ardından istasyon çalışması gerçekleştirdi. Teknik direktör Nurullah Sağlam, Beşiktaş maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüreceklerini söyledi.
     Sağlam, Ankaragücü maçında istedikleri sonuca ulaşamadıklarını belirterek, ''Oyunu geniş alana yayamadık. Ankaragücü girdiği bütün pozisyonları değerlendirerek gole çevirdi. Mağlup olduğumuz için üzgünüz'' ifadelerini kullandı.
     Gaziantepspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl da AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankaragücü karşısında alınan farklı yenilgiye çok üzüldüklerini, çok kötü bir futbol sergileyerek hayal kırıklığı yarattıklarını söyledi.
     Seyircisiz oynanmasına karşın ev sahibi Ankaragücü'nün maça daha iyi konsantre olduğunu gözlemlediklerini, ne yazık ki galibiyeti hak edecek bir futbol oynayamadıklarını dile getiren Kızıl, sözlerini şöyle sürdürdü:
     ''Bizim takım olarak sorunumuz, hedefimiz olan, kazanmamız gereken maçları kazanamamak. Eğer Ankaragücü'nün yenmiş olsaydık arka sıralarla olan puan farkını açıp, üst sıralarla olan bağımızı koparmayarak üst sıralardaki yerimizi korumuş olacaktık. Ama ne yazık ki puan açısından çok önemli bir maçı kaybettik. Aradaki puan farkını 6'ya çıkartmış olacaktık. Biz ne yazık ki kırılma maçlarını kazanamıyoruz. Gaziantepspor puansal olarak kendinden üstünde olan takımlardan puan alabiliyor, ama puan olarak bizden altta bulunan takımlardan ise puan almakta zorlanıyoruz. Bununla ilgili sorunu çözecek olan teknik heyettir. Burada en zor iş teknik direktörümüz Nurullah Sağlam'a düşüyor. ''
     Tabata'nın sarı kart cezası nedeni ile Beşiktaş maçında oynayamayacağını hatırlatan Mehmet Kızıl, ''Brezilyalı yıldız oyuncumuz Radrigo Tabata'nın olmaması Beşiktaş maçında hissedilecektir, ama Gaziantepspor geniş ve kaliteli bir kadroya sahip bir takımdır. Tabata'nın yerine forma giyecek oyuncumuz da görevini yerine getirecektir. Gaziantepspor sahasında oynadığı her maça üç puan hedefiyle çıkmaktadır. Ama bunu istemek kadar gerçekleştirmek de çok önemli. Rakipten daha iyi mücadele edip, kazanmamız lazım. Artık bizi çok üzen Ankaragücü mağlubiyetine üzülüp, Beşiktaş maçına odaklanmalıyız'' şeklinde konuştu.



Bu haber 446 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,937 µs