En Sıcak Konular

DEMİREL: ŞİKAYETLERİN KAYNAĞI YÖNETİMDİR

12 Şubat 2009 15:33 tsi
DEMİREL: ŞİKAYETLERİN KAYNAĞI YÖNETİMDİR 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, ''Şikayetlerin kaynağı devlet, ülke, demokrasi değildir. Şikayetlerin kaynağı yönetimdir'' dedi.

ANKARA - 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, ''Şikayetlerin kaynağı devlet, ülke, demokrasi değildir. Şikayetlerin kaynağı yönetimdir'' dedi.
     Adalet Partisi'nin 48. kuruluş yılı dolayısıyla Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz ve beraberindeki parti yöneticileri, Demirel'i Güniz Sokak'taki evinde ziyaret etti.
     AP'nin kuruluş yıl dönümünün dün olduğunu belirten Özaçıkgöz ancak eski TBMM Başkanı Osman Sabit Avcı'nın cenaze töreni dolayısıyla ziyareti dün gerçekleştiremediklerini anlattı.
     Özaçıkgöz, Türkiye'nin kötü günler geçirdiği bir dönemde Demirel'in partinin başına geldiğini ve binaları taşlanan bir partiyi bir kaç yılda iktidara taşıdığını ifade etti.
     Süleyman Demirel parti genel başkanı, daha sonra başbakan ve cumhurbaşkanlığı görevlerinde bulunduğunda kendilerini de genel başkan, başbakan ve cumhurbaşkanı hissettiklerini belirten Özaçıkgöz, Demirel ile gurur duyduklarını kaydetti.
     Süleyman Demirel de 11 Şubat 1961'de kurulan AP'nin 20 sene hizmet ettikten sonra Türkiye'nin krize sürüklenmesiyle kapatıldığını, partinin kapatılması için hiç kimsenin bir sebep göstermediğini söyledi.
     Türkiye'nin eski günlere göre daha zengin olduğunu ancak halkın şikayetlerinin arttığını savunan Demirel, ''Şikayetlerin kaynağı devlet, ülke, demokrasi değildir. Şikayetlerin kaynağı yönetimdir'' dedi.
     Halkın zaman zaman seçimlerde ''ehil'' idareler çıkaramadığı görüşünü dile getiren Demirel, halkın seçimle getirdiğini seçimle götürdüğünü, seçimden başka da yol olmadığını ifade etti.
     Demirel, siyaset tahrip edilmişse, halkın siyasete ve siyasetçiye güveni kalmamışsa halkın aydınlatılması gerektiğini söyledi.

Bu haber 518 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,473 µs