En Sıcak Konular

SKIBBE: BAZI HAKEM KARARLARIYLA AYNI FİKİRDE DEĞİLİZ

11 Şubat 2009 14:57 tsi
SKIBBE: BAZI HAKEM KARARLARIYLA AYNI FİKİRDE DEĞİLİZ Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, sezon içerisinde hakemlerin verdiği bazı kararlarla aynı fikirde olmadıklarını söyledi.

İSTANBUL - Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, sezon içerisinde hakemlerin verdiği bazı kararlarla aynı fikirde olmadıklarını söyledi.
     Galatasaray'ın bugün yaptığı antrenmandan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Skibbe, Galatasaray Kulübü'nün son günlerde hakem kararları nedeniyle Futbol Federasyonu ile yaşadığı gerginlikle ilgili bir soru üzerine, şunları kaydetti:
     ''Bu konuda dikkatli davranmak istiyorum. Çünkü teknik direktörün bu tür konularda açıklama yapması onun görevi değil. Ama sezon içerisinde, bugüne kadar, bazı hakem kararlarıyla aynı fikirde olmadığımızı söyleyebilirim. Bunu bir tarafta bırakırsak, hafta sonunda Antalyaspor'a karşı önemli bir maça çıkacağız. Takımımdan sportif anlamda çok iyi bir performans bekliyorum. Aynı şekilde hakemlerden de iyi bir performans bekliyorum.''
     Michael Skibbe, taktiksel anlamda farklı sistemlerde oynamalarının oyuncuları için sorun olmadığını ifade etti.
     Skibbe, gol yollarında sıkıntı çekmediklerini de dile getirerek, ''Zaten istatistiklere bakıldığında biz ligin en çok gol atan takımıyız. Forvet hattında sakatlarımız az olduğu zaman, gol yollarında çok etkili oluyoruz'' dedi.
     Michael Skibbe, takımda sakatlıkları olan oyuncuların durumuyla ilgili açıklamada da bulundu.
     Skibbe, Hakan Balta'nın durumunun iyi görünmediğini belirterek, ''Hakan, Antalyaspor maçında oynayamayacak. Mehmet Topal'ın da bu maçta oynayıp oynamayacağı konusunda henüz bir karar almadık. Özellikle Kewell ve Hasan'ın uzun süren sakatlıklarının ardından çalışmalara başlamaları sevindirici. Sivasspor maçında sakatlanan Meira da bugün ilk takım antrenmanına çıktı. Bugün oynanacak milli takım maçında görev alacak oyuncularımız da inşallah sağlıklı bir şekilde döner'' diye konuştu.
     Kewell'ın, UEFA Kupası 3. turunda 18 Şubat Çarşamba günü yapacakları Bordeaux maçına yetişip yetişmeyeceğiyle ilgili bir soru üzerine de Skibbe, ''Tabii ki kadroya en kısa sürede dönmesini istiyoruz. Çünkü ofansif anlamda bizim için çok önemli bir alternatif'' yanıtını verdi.

SERVET'TEN AÇIKLAMA

     Galatasaray'ın milli futbolcusu Servet Çetin, bugün bir gazetede yer alan ''Hakemler bizi kolluyor'' başlıklı yazıda geçen ifadelerin kendisine ait olmadığını söyledi.
     Servet, Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, milli takım kampında bir gazeteciyle söyleşi yaptığını anlatarak, özetle şunları kaydetti:
     ''Söyleşi boyunca yalnızca not tutmakla yetinen yazar, aklında kalan fikirleri daha sonra istediği gibi kurgulamış. Sonuçta yazısını ne karakterime, ne profesyonel anlayışıma, ne de tecrübeme uygun düşmeyeceği kesinlikle aşikar. Bana ait olmayan cümleler kurarak oluşturmuştur. Bu hayali cümlelerin yanı sıra, yazıda geçen düşünceler de bana ait olmadıklarına göre yazara ait olmalıdır. Ancak bu tarza anlayış göstermem ve tepkisiz kalmam da mümkün değildir.''

KEWELL VE MEIRA TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

     Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de 14 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Antalyaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.
     Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde gerçekleştirilen ve milli takımlarda bulunan Ayhan, Arda, Sabri, Servet, Baros ve De Sanctis'in katılmadığı antrenmanda oyuncular, dar alanda kısa pas çalışmasının ardından yarım sahada çift kale maç yaptı.
     Antrenman şut çalışmasıyla sona ererken, sakatlıkları düzelen Kewell ve Maira takımla birlikte çalışmalara başladı.
     Sakatlıkları bulunan Mehmet Topal, Hakan Balta, Nonda, Serkan Kurtuluş, Semih Kaya ile gribal enfeksiyon geçiren Orkun ile Aydın idmana katılmadı.
     Hakan Balta, Serkan Kurtuluş ve Semih Kaya'nın tedavileri devam ettirilirken, Mehmet Topal fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Nonda ise takımdan ayrı özel bir çalışma yaptı.
     Bu arada, antrenmanda Galatasaray Kulübü'nün tanıtımı için Kewell'in rol aldığı reklam filminin çekimi de yapıldı.
     Öte yandan, çalışmayı izleyen az sayıda taraftar, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Sarvan'ı istifaya çağırdı.
     Galatasaray, Antalyaspor maçı hazırlıklarını akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.



Bu haber 406 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,733 µs