En Sıcak Konular

ANKARA'DA ''SAYASİ'' ANKARAGÜCÜ SAVAŞI

10 Şubat 2009 18:00 tsi
ANKARA'DA ''SAYASİ'' ANKARAGÜCÜ SAVAŞI Ankara Anakent Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın, Ankaragücü yönetiminin ve taraftarlarının Melih Gökçek'in oyununa gelmemelerini istedi. Melih Gökçek ise ''Ümit ediyorum ki 100. yılında hep beraber Ankaragücü'nü şampiyon yapacağız'' dedi.

ANKARA - Ankara Anakent Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın, Ankaragücü yönetiminin ve taraftarlarının Melih Gökçek'in oyununa gelmemelerini istedi.
     Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Ankaragücü ile ilgili sözleri için açıklama yapan Karayalçın, belediyelerin olanaklarını tüm spor kulüplerine ayrımcılık yapmadan sunmaları gerektiğini söyledi. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin bu ilkeyi bir yana bırakıp olanaklarını bir kulübe yönlendirmesi daha sonra da bu kulübü ticaretleştirmesinin kabul edilemez olduğunu ifade eden Karayalçın, şöyle dedi:
     ''Melih Gökçek'in Ankaragücü girişimleri tamamen seçim yatırımıdır. Turkcell Süper Lig temsilcileri arasında ayırım yapılıyor. Belediye'nin doğrudan ya da dolaylı, açık ya da örtülü bir şekilde sadece bir takıma yardım yapması kabul edilemez. Belediye sporla ilgili olanaklarını hem spor altyapısı için hem de var olan spor kulüplerine eşit hizmet ederek göstermelidir. Bu yapılmadı. Bunun yerine kayırmacılık yapıldı. Şimdi öyle bir arayışın, siyasi düşüncelerin etkisinde olduğunu düşünüyorum. Bu adım tamamen siyasi bir arayış için atılmıştır. Yine spor kulislerine siyaset sokulmak istenmiştir. Bu kesinlikle doğru değil ve yerel seçim öncesi yatırımdır.''
     Gökçek'in ''Ben bu takıma 50 milyon dolar bulurum. 50 tane müteahhit para koysa parayı buluruz'' sözlerine de değinen Karayalçın, ''Spor, ticaret ve siyaset Melih Gökçek'in yönetimiyle ne kadar iç içe olduğunu gösteren bir açıklamadır. Sayın Gökçek spor kulüplerinin birleşmesine para bulup oy avcılığı yapacağına, bitmeyen metro için para bulmalıydı'' diye konuştu.
     Göreve geldiklerinde belediyenin olanaklarını tüm Ankara kulüplerine ayrımcılık yapmadan eşitlik içinde sunacaklarını belirten Karayalçın, sözlerini şöyle tamamladı:
     ''Ankara Büyükşehir Belediyesi ayrımcılık yapıyor. Olanaklarını tek bir kulübe yönlendirmesi sonra da bu kulübü ticaretleştirmesi kabul edilemez. Ankaragücü'nün yönetimi ve taraftarlarının Melih Gökçek'in oy avcılığı oyununa gelmemelerini istiyorum. Göreve geldiğimizde Ankaragücü'nün bulunduğu sıkıntılı durumdan kurtarmak için elimizden ne gelirse yapacağız. Ankaragücü bizim simge kulüplerimizdendir ve ligden düşmesine asla izin vermeyeceğiz. Ankaragücü seçim operasyonuyla yutulacak bir kulüp değildir.

MELİH GÖKÇEK: 100.YILINDA ANKARAGÜCÜ'NÜ ŞAMPİYON YAPACAĞIZ

     Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ''Ümit ediyorum ki 100. yılında hep beraber Ankaragücü'nü şampiyon yapacağız'' dedi.
     Gökçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün Ankaragücülü yöneticilerle bir görüşme daha yaptıklarını ve bu toplantının çok sıcak bir havada geçtiğini söyledi.
     Ankaragücülü yöneticilerle yapılan toplantının başkente yakışır bir takım oluşturma noktasında çok tatminkar geçtiğini ifade eden Gökçek, sözlerine şöyle devam etti:
     ''Ankaragücülü arkadaşlarımızla görüşmelerimiz devam ediyor. 27 Şubat tarihinde yapılacak genel kurulda umuyorum ki bütün sorunlar çözülmüş olacak. Ankaralılara müjdeyi vermek istiyorum. Ümit ediyorum ki 100. yılında hep beraber Ankaragücü'nü şampiyon yapacağız. Hem Ankara, hem de Ankaragücülüler sevinecek.''



Bu haber 397 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,210 µs