En Sıcak Konular

FUTBOLDA MİLLİ MESAİ

8 Şubat 2009 19:05 tsi
FUTBOLDA MİLLİ MESAİ Fildişi Kıyısı ile 11 Şubat Çarşamba günü özel bir maç yapacak olan (A) Milli Futbol Takımı, İzmir'de toplanmaya başladı.

İZMİR - Fildişi Kıyısı ile 11 Şubat Çarşamba günü özel bir maç yapacak olan (A) Milli Futbol Takımı, İzmir'de toplanmaya başladı.
     Swissotell Grand Efes'te kamp yapacak (A) Milli Takım'ın oyuncularından Galatasaray'dan Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Ayhan Akman ve Arda Turan'ın yanısıra Sivasspor'dan Mehmet Yıldız ve Middlesbrough'ta forma giyen Tuncay Şanlı, otele geldi.
     Futbolcuların gelişi sırasında dışarıda bulunan taraftarlar sevgi gösterilerinde bulunurlarken, futbolculardan imza almak istediler.
     Otelde bulunan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve milli takım antrenörü Oğuz Çetin de dışarı çıktığı sırada güvenlik nedeniyle otelin dışında bekletilen taraftarlara imza dağıttılar.
     Bu arada Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, milli takımda 4 oyuncunun, sakatlıkları ve hastalıkları nedeniyle aday kadronun dışında bırakıldıkları belirtildi.
     Açıklamada, Galatasaraylı futbolcu Hakan Balta'nın arka adalesinden, Mehmet Topal'ın ise ayak bileğinden geçirdikleri sakatlıklardan dolayı, Galatasaray sağlık ekibiyle yapılan görüşmeler sonucunda kadrodan çıkarıldıkları bildirildi.
     Sochaux-Lille maçında sağ arka adalesinden sakatlanarak 70. dakikada oyunu terkeden Mevlüt Erdinç'in ve ağır akut bronşit tanısı konulan ve özel maça yetişemeyeceği öğrenilen Batuhan Karadeniz'in de aday kadrodan çıkarıldıkları öğrenildi.
     İzmir'deki ilk antrenmanını yarın Alsancak Stadı'nda saat 17.00'de basına kapalı yapacak (A) Milli Takım, son antrenmanını da Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in salı günü saat 18.30'da Atatürk Stadı'nda düzenleyeceği basın toplantısının ardından gerçekleştirecek ve son antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olacak.
     Fatih Terim tarafından aday kadroya çağrılan futbolcular şunlar:
     Kaleciler: Ufuk Ceylan (Manisaspor), Volkan Demirel (Fenerbahçe)
     Savunma: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin (Galatasaray), İbrahim Kaş (Getafe), Eren Güngör (Kayserispor), Gökhan Zan (Beşiktaş), Caner Erkin (CSKA Moskova)
     Orta Alan: Hamit Altıntop (FC Bayern Münih), Kazım Kazım, Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Ayhan Akman, Arda Turan (Galatasaray), Mehmet Aurelio (Real Betis), Nuri Şahin (BV Borussia Dortmund), Tuncay Şanlı (Middlesbrough)
     Forvet: Halil Altıntop (FC Schalke 04), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Gökhan Ünal (Trabzonspor), Mehmet Yıldız (Sivasspor)

ÜMİT MİLLİ TAKIM DA TOPLANIYOR

     Ukrayna Ümit Milli Takımı ile İzmir ve Manisa'da 2 özel maç yapacak Ümit Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu İzmir'de toplanmaya başladı.
     İzmir Mövenpick Hotel'de kamp yapacak Ümit Milli Futbol Takımı'ndan çoğu futbolcunun otele geldiği, gün içinde maçı olan futbolculardan Fenerbahçeli Volkan Babacan dışındaki oyuncuların ilerleyen saatlerde, Volkan'ın da yarın akşam saatlerinde kampa katılacağı öğrenildi.
     Ukrayna ile 10 Şubat Salı günü saat 12.00'de İzmir'deki Yeni Buca Stadı'nda, aynı gün saat 20.30'da da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda 2 özel maç yapacak olan Ümit Milli Futbol Takımı, yarın saat 19.00'da bir antrenman gerçekleştirecek.
     Ümit Milli Takım aday kadrosuna davet edilen futbolcular şunlar:
     Kaleciler: Volkan Babacan (Fenerbahçe), Sinan Bolat (Standard Liege), Cenk Gören (Denizlispor), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor)
     Savunma: Tuncay Acar (Wehen Wiesbaden), Yiğit İsmail Gökoğlan ((Manisaspor), Arda Yavuz (Hacettepe), Aykut Muhammet Demir (Excelsior), İhsan Kalkan (Vern), Abdullah Karmil (Trabzon Karadenizspor), Serdar Kesimal (FC Köln), Emre Özkan (Eskişehirspor), Mahmut Tekdemir (İstanbul Büyükşehir Belediyesi), Alparslan Erdem (Galatasaray), İsmail Köybaşı (Gaziantepspor), Ferhat Bıkmaz (Hannover 96), Hasan Ali Kaldırım (FC Kaiserslautern)
     Orta Alan: Ahmet Arı (Gaziantepspor), İsmail Baydil (Denizlispor), Aydın Yılmaz (Galatasaray), Deniz Yılmaz (FC Bayern Münih), Soner Aydoğdu, Seçkin Getbay (Gençlerbirliği), Murat Ceylan (Gaziantepspor), Fuat Kalkan (Tennis Borussia Berlin), Serkan Şahin (FC Basel), Tunay Torun (Hamburg SV), Serhat Yapıcı (Hacettepe), Ferhat Kiraz (Karşıyaka), Guido Koçer (Hansa Rostock)
     Forvet: Tevfik Köse (Kayserispor), Mustafa Pektemek (Gençlerbirliği), Turgut Doğan Şahin (Samsunspor), Ömer Şişmanoğlu (FC Saint Pauli), Tufan Tosunoğlu (Kickers Offenbach), Sercan Yıldırım (Bursaspor).



Bu haber 393 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,496 µs