En Sıcak Konular

İSTANBUL'DA 3 BİNANIN ÇATISI UÇTU

8 Şubat 2009 19:00 tsi
 İSTANBUL'DA 3 BİNANIN ÇATISI UÇTU İstanbul'da etkili olan şiddetli lodos sebebiyle Zeytinburnu, Bayrampaşa ve Sultanbeyli'nde 3 binanın çatısı uçtu.

İSTANBUL - İstanbul'da etkili olan şiddetli lodos nedeniyle Zeytinburnu, Bayrampaşa ve Sultanbeyli'nde 3 binanın çatısı uçtu.
     İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'nden (AKOM) alınan bilgiye göre, şiddetli lodos nedeniyle Zeytinburnu, Bayrampaşa ve Sultanbeyli'nde 3 binanın çatısı uçarak, binalarda hasar oluştu. Sultanahmet'te de bir ağaç devrildi.

İSTANBUL'DA BAZI VAPUR SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

    İstanbul'da etkili olan lodosun şiddetinin artması nedeniyle Beşikaş-Üsküdar motor seferleri ile Sirkeci-Harem araba vapuru ve Kabataş-Adalar vapur seferleri, saat 16.30 itibariyle iptal edildi.
     İstanbul Deniz Otobüslerinden (İDO) yapılan yazılı açıklamada, vapur, motor ve feribot seferlerinin hava koşullarına göre düzenleneceği bildirildi.
     Açıklamada, gün boyunca zaman zaman fırtınaya dönüşen lodosun etkisiyle saat 09.15'de Kadıköy?Beşiktaş seferini yapan ''Mustafa Aydoğdu''adlı şehir hatları vapurunun Beşiktaş iskelesine yanaşmak üzereyken iki motorundan birinde anlık arıza meydana geldiği ve iskeleye yanaşırken güçlük çektiği belirtildi.
     Yaşanan teknik arızaya anında müdahale edildiği, ''Adem Yavuz'' adlı bir başka vapurun ''Mustafa Aydoğdu'' vapuruna yaslanarak problemsiz bir şekilde iskeleye yanaşmasının sağlandığı vurgulanan açıklamada, yolcuların da güvenli bir şekilde indirildiği ifade edildi.
     Açıklamada, vapurun anlık arızasının iskelede hazır bekleyen teknik ekip tarafından giderildiği ve vapurun normal seferlerine şu anda devam etmekte olduğu kaydedildi.



Bu haber 385 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,786 µs