En Sıcak Konular

TANIK: ÇANKAYA'DA KAZANACAĞIMIZDAN ENDİŞEM YOK

8 Şubat 2009 13:32 tsi
TANIK: ÇANKAYA'DA KAZANACAĞIMIZDAN ENDİŞEM YOK CHP'nin Çankaya Belediye Başkan adayı Bülent Tanık, ''partisinin ilçede seçimi kazanacağından endişesi ve tereddütü olmadığını'' söyledi.

ANKARA - CHP'nin Çankaya Belediye Başkan adayı Bülent Tanık, ''partisinin ilçede seçimi kazanacağından endişesi ve tereddütü olmadığını'' söyledi.
     Tanık, CHP Ankara İl Başkanı Yaşar Çatak ve partililer, partinin Çankaya ilçe başkanlığını ziyaret ederek burada basın mensuplarına öz yaşam öyküsünü ve seçim vaatlerini anlattı
     ''Ankara'nın kalbini kazanacağız'' diyen Tanık, partisinin 29 Mart yerel seçimlerinde il genelinde başarı sağlayacağını ifade etti.
     Tanık, seçilmesi halinde krizden çok etkilenecek yoksul vatandaşlara destek olma sözü verdi ve seçilmesiyle yerine getireceği hizmetlerin yazılı bir listesinin ''taahhütname'' şeklinde hazırlanacağını söyledi.
     ''CHP'nin çarşaf ve Kur'an kursu açılımları oldu. Sizin Çankaya'da açılımlarınız olacak mı? Kur'an kursu açacak mısınız?'' sorusu üzerine de Bülent Tanık, şunları söyledi:
     ''Benim açılımım, birlikte bir şeyler yapma açılımı. Çankaya'nın gereksinimlerini çok iyi biliyorum. Çankaya sınırları içinde yaşayanların 180 bini çocuk. Bu çocukların oyun oynayabilecekleri oyun sokakları oluşturacağız.''
     Bülent Tanık, ''Çankaya CHP'nin en iddialı belediyesi. Neden aday olmak için deli olmak gerekli?'' sorusunu ise ''Çankaya'da kazanacağımızdan endişem, tereddütüm yok. Delilik gerektirdiğini düşündüğüm şey; belediye başkan adaylığının, fakirin aç olmasından, Kızılay'daki çöp sorununa kadar pek çok şeyi dert etmesidir'' diye yanıtladı.
     Tanık, mal varlığını açıklayıp açıklamayacağı sorusuna da ''Çok zengin değilim. Mal varlığımı CHP'nin diğer adayları gibi en ince ayrıntısına kadar bildireceğim ama benim asıl mal varlığım, aklım ve arkadaşlarımdan oluşan sosyal sermayemdir'' yanıtını verdi.

Bu haber 479 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,509 µs