En Sıcak Konular

DENİZLİ: KADRO KURARKEN HER MEVKİDE ZORLUK ÇEKİYORUM

6 Şubat 2009 13:39 tsi
DENİZLİ: KADRO KURARKEN HER MEVKİDE ZORLUK ÇEKİYORUM Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, takımda alternatif futbolcular olması nedeniyle kadro kurmakta zorlandığını söyledi.

İSTANBUL - Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, takımda alternatif futbolcular olması nedeniyle kadro kurmakta zorlandığını söyledi.
     Siyah-beyazlı takımın bu sabah yaptığı antrenman öncesi basın mensuplarıyla sohbet eden Mustafa Denizli, alternatifli bir kadroya sahip olduklarını ve bu nedenle her mevkide kadro kurmakta zorlandığını dile getirerek, ''FIFA'ya, 'Maçları 14 kişi oynatın' diye teklif götüreceğim'' şeklinde espri yaptı.
     Denizli, sakatlığı nedeniyle uzun süredir İtalya'da tedavi gören Delgado'nun yarın İstanbul'a geleceğini ifade ederek, ''Delgado'nun son iğnesi yapıldı. Yüzde 100 hazır değil ama yüzde 75-80'e yakın bir kapasitede. Orada da çalıştı. Doktorların söylediği en kötü senaryoya göre, 20 Şubatta tam olarak hazır olur. Kendisiyle 2-3 günde bir görüşüyorduk. Sesi neşeli geliyor. Bu da onun psikolojik olarak iyi olduğunu gösteriyor'' diye konuştu.
     Siyah-beyazlı takımın çalıştırıcısı, takımın yenilerinden Erkan Zengin konusunda ise ''Erkan çok yönlü oyuncu. Maliyeti yok. İlk 90 dakikasında, 'Bu takımda ne iş yapar'ı sordurtmadı. 20 kez İsveç Milli Takımı'nda oynamış bir oyuncu. Altı boş oyuncu değil'' dedi.
     Ligin ilk yarısının bitiminin ardından takımdan ayrılan Seric konusundaki bir soruyu ise Denizli, ''Seric mükemmel bir insan ve iyi bir futbolcuydu. Onun şanssızlığı yabancı kontenjanı oldu. Ayrıca Türk futbolcularını kullanacağımız yerde yabancı olarak işi zordu'' diye yanıtladı.
     Mustafa Denizli, Yusuf karşılığında Bursaspor'a verilen, ancak gitmeyi kabul etmeyen Aydın konusunda da ''Aydın dışladığımız bir oyuncu değil. Futbol oynamak isterse takımdaki yerini alır. Ancak 65 gündür futboldan uzak. Asgari 3-4 haftaya ihtiyacı var. Ondan sonra takıma katılır'' diyerek sözlerini tamamladı.

 BEŞİKTAŞ'TA EKREM OYNAMAYACAK, RÜŞTÜ GÖREV ALABİLECEK

     Turkcell Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarını bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.
     BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde 1 saati basın mensuplarına açık olarak yapılan idmanın ilk bölümünde siyah-beyazlı oyuncular, kısa mesafe kondisyon ve pas çalışması yaptı. Futbolcular, daha sonra minyatür kale maç yaparken, idmanı yarım sahadaki çift kale maçla tamamladı.
     Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanına gribal enfeksiyon geçiren kaleci Rüştü ile sol üst adalesinde ödem bulunan Ekrem ve İtalya'da tedavisi süren Delgado katılmadı.
     Kulüp doktoru Ayhan Optur, Ekrem'in Konyaspor ile yapılacak karşılaşmada forma giymeyeceğini, Rüştü'nün ise görev alabileceğini söyledi.
     Siyah-beyazlı ekip, Konyaspor maçı hazırlıklarını yarın sabah gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak ve öğleden sonra özel uçakla Konya'ya gidecek.



Bu haber 291 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,070 µs