En Sıcak Konular

GÜL: EN MERHAMETLİ TOPLUMLARDAN BİRİYİZ

19 Aralık 2007 19:59 tsi
GÜL: EN MERHAMETLİ TOPLUMLARDAN BİRİYİZ Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türk toplumunun, yeryüzünün en barışçı, en merhametli, en diri toplumlarından biri olduğunu belirtti...

ANKARA - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türk toplumunun, yeryüzünün en barışçı, en merhametli, en diri toplumlarından biri olduğunu belirterek, Türkiye ve Türk toplumunun bugün, sadece kendi mutluluğu ve huzuru için değil, bütün insanlığın barış ve adalet içinde yaşaması için yeryüzünün her bölgesine merhamet ve şefkat elini uzatan bir ülke ve toplum olduğunu bildirdi.
     Gül, bir mesaj yayımlayarak, Kurban Bayramının bütün vatandaşlara, İslam dünyasına ve insanlığa hayırlı olmasını, yeryüzüne barış ve huzur getirmesini diledi.
     Gül, Türkiye'nin, ekonomik ve sosyal sorunlarını büyük ölçüde aşmış, demokratik güven ve istikrarı sağlam temeller üzerinde tesis etmiş, ''muasır medeniyet'' hedeflerini kararlılıkla gerçekleştiren bir büyük ülke olduğunu kaydederek, Türkiye Cumhuriyeti'nin bütün kurum ve kuruluşlarının vatandaşların daha çok mutlu ve mesut yaşaması, istisnasız herkesin hukukunun daha iyi korunması, refahın daha çok yaygınlaşması için çalıştığını bildirdi.
     Cumhurbaşkanı Gül, şöyle devam etti:
     "Ekonomik krizlerle, siyasi ve sosyal sorunlarla dünya kamuoyunda yer aldığımız sancılı, sıkıntılı günler artık geride kalmıştır.
     Şimdi, her geçen gün gelişmekte olan demokrasisine paralel olarak ekonomisi büyüyen, adaleti bütün bölgelerine yaygınlaştıran, bütün kentleriyle birlikte kalkınan, dostluk elini uzattığı herkesten istediği karşılığı alan bir Türkiye var.
     Türkiye, insan hak ve hürriyetlerinde demokrasi ve adalet çıtasını her geçen gün yükselterek, bütün vatandaşlarını kucaklayarak, demokratik hak ve özgürlükleri herkese şamil kılarak emniyet içinde geleceğe yürümektedir.
     Bu süreçte toplumun bütün katmanlarından beklentimiz Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin kazanımlarına yeni kazanımlar katmamız için, refah ve huzuru daha ileri merhalelere taşımamız için samimi katkı vermeleridir."


Bu haber 436 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,827 µs